geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.861
- Πόντοι
- 34.478
Αρρωστάκι είσαι σίγουραἌρρωστος καί κάνεις σέξ; Κακῶς: καί ἄν κολλήσουν τὰ κορίτσια; Κάνε λίγες ἡμέρες ἀποχή, νά ξεκουρασθῆς κιόλας
Γιατί μου θυμώνεις βρε horny μουΑρρωστάκι είσαι σίγουρα
Αυτό λέω να κάνω φίλε μου!...Έχω όρεξη όμως για δυνατές καταστάσεις και δεν ξέρω αν θα ανταποκριθεί...Και το ζήτημα είναι ότι πάει τουλάχιστον 185€ στην καλύτερη η συνάντηση μαζί της(συν ένα απλό δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονης) γιατί δεν κάνει incall και δεν ξέρω αν αξίζει ο κόπος και τα χρήματα.Κι εμένα μ' έτρωγε από παλιά να δοκιμάσω. Φαίνεται ξεκάθαρα pse στις φωτό ... όμως κάτι με απωθεί στο πρόσωπό της ... μάλλον το στημένο επαγγελματικό ύφος
έχει πολλές κριτικές με υψηλό μέσο όρο οπότε βουρ όρμα
Ήρθε η bogdana και έπεσε το σύστημακαλημερα,το σαιτ ακομα δεν εχει ανεβασει νεα κριτικη.
τι εγινε;
κατεβηκε σε απεργια;
γιατι,πεσανε ολοι πανω της να τη γαμησουνε κ εγκωσε το συστημα απο τις πολλες κριτικες που της εβαλαν??????Ήρθε η bogdana και έπεσε το σύστημα
Μολις ανεβηκαν κριτικεςκαλημερα,το σαιτ ακομα δεν εχει ανεβασει νεα κριτικη.
τι εγινε;
κατεβηκε σε απεργια;
γιουπιιιιιιιΜολις ανεβηκαν κριτικες
είναι νταρντάνες αυτές... δεν ήξερα ότι γουστάρεις τόοοσο κρέας...
ναι! αλλά δεν μας είπε αν πήρε κώλο από Ντάσα...? μόνο κάτι μπατ-πλάγκ κι έτσι και δονητές και ας-του-μάουθ μας εξιστόρησε, αλλά κρεα΄ς στο κωλί μπήκε?Ο RF πάλι ζωγράφισε!
Θα τον ρωτήσουμε μόλις συνέλθειναι! αλλά δεν μας είπε αν πήρε κώλο από Ντάσα...? μόνο κάτι μπατ-πλάγκ κι έτσι και δονητές και ας-του-μάουθ μας εξιστόρησε, αλλά κρεα΄ς στο κωλί μπήκε?
αχόρταγος πάντως... θα μπορούσε να είχε ζητήσει και την βοήθεια μου π.χ.Θα τον ρωτήσουμε μόλις συνέλθει
αχόρταγος πάντως... θα μπορούσε να είχε ζητήσει και την βοήθεια μου π.χ.
Και όχι μόνο...σε αυτές τις καταστάσεις ήμαστε όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουμεαχόρταγος πάντως... θα μπορούσε να είχε ζητήσει και την βοήθεια μου π.χ.
Λοιπόν αργότερα το μεσημέρι λέω να βάλω ένα quiz.
Who is the lady ?
Τι λέτε ???
Να βάλω photo ή όχι ?