jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Χαλαρός είμαι και έτοιμος για ταξίδι ...
Καλό ταξίδι φίλε να προσεχεις. Μη τυχόν και πας Ηράκλειο;;; Θα είμαι για τριήμερο, θα σε δω;
Χαλαρός είμαι και έτοιμος για ταξίδι ...
ΑΥΤΗ μαλλον ηταν πολυ καλη για τα μουτρα μαςΠρος τους γάτους -Κυνηγούς του site clonarius /Annapurna η Demi που βρίσκεται?
Home | posidonia... τελειώνουν σε δύο μέρεςΝαι...Πέμπτη μεσημέρι και δεν υπήρχε τίποτα
Θα καλο πηδήσουν αρκετοί …Home | posidonia... τελειώνουν σε δύο μέρες
για αυτην αν θυμαμαι καλα ειχαν πει οτι ειναι η Masha απο your angels.Για την Anita έχει κανένας άποψη; Τόσο καιρό εδώ και ούτε μια κριτική;
Ειχε το παρτυ του Μαρινακι χτες , ολο το glamour πρεπει να ηταν εκει γιατι ειχε 0 διαθεσιμοτητα χτεςΘα καλο πηδήσουν αρκετοί …
η Μαρία είναι η Μάσα... η Ανίτα είναι η αλογομούρα...για αυτην αν θυμαμαι καλα ειχαν πει οτι ειναι η Masha απο your angels.
εχει καρτελλα κι εκει.
ναι εχεις δικιο. λαθος μου.η Μαρία είναι η Μάσα... η Ανίτα είναι η αλογομούρα...
Παίζει ιππόδρομο ;η Μαρία είναι η Μάσα... η Ανίτα είναι η αλογομούρα...
Θα έφυγαν με πούλμαν οι γκομενιτσες...Γενικά πιο αργά το βράδυ δεν παίζουν τα καλά τα έχουν προλάβειΕιχε το παρτυ του Μαρινακι χτες , ολο το glamour πρεπει να ηταν εκει γιατι ειχε 0 διαθεσιμοτητα χτες
νιώθω μπουρτζοβλαχος που δεν είναι καλοσυνάτος κ ευγενής τώρα …ούτε για τα σκυλιά τους μου μιλάνε ούτε για τα παιδιά τους ούτε τίποτα .Λοιπόν Τζο άκουσέ με.
Δεν είναι και κανένα κατόρθωμα που έχω το insta πολλών κοριτσιών.
(Όμως μη με ρωτάτε για insta διότι δεν πρόκειται να τα δώσω δεξιά και αριστερά)
Απλώς τα περισσόυερα κορίτσια όταν συναντήσουν ένα ευγενικό και καλοσυνάτο πελάτη με θετική αύρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μοιραστούν μαζί του κάποια από τα προσωπικά τους στοιχεία.
Αναφορικά δε με τις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχω ανεβάσει στη ουσία έχεις εν μέρει δίκιο και συμφωνώ μαζί σου αλλά να γνωρίζεις ότι οι φωτογραφίες που ανέβασα ποτέ δεν περιλαμβάνουν και πρόσωπο ώστε να τις εκθέσω.
Thanks for understanding !!!
στο σαξα λιγοΕΙΜΑΙ μπουρτζοβλαχος
Καθόλου ανωμαλίανιώθω μπουρτζοβλαχος που δεν είναι καλοσυνάτος κ ευγενής τώρα …ούτε για τα σκυλιά τους μου μιλάνε ούτε για τα παιδιά τους ούτε τίποτα .
Μόνο σεξ θέλω . Ανωμαλία μεγάλη και αυτό .
Το περουκίνι σιάξε εσυ .στο σαξα λιγο
χωρις γιωτα το σαξε ρε ταγαρΤο περουκίνι σιάξε εσυ .
Θα ξεχάσουμε και αυτα που ξέρουμε στο τέλος με τα κορι-τσι-τσι-αΚαθόλου ανωμαλία
Μόνο σεξ.Παρεα βρίσκουμε και αλλού
Τη χωρίστρα καντη κόντρα ε ?χωρις γιωτα το σαξε ρε ταγαρ
Εχει πιο πολλα απο εμενα πάντωςτελικά ο Ξούρας έχει μαλλιά ή όχι ρε παιδιά...
δε ρωτάω με κακό σκοπό, μου σφύριξαν πως ο βάτραχος εκτός από δροσερός είναι και καραφλός...
μη γίνει κάνα λάθος και κατραπακιάσω τον Πίπα-όλα!