feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.474
- Πόντοι
- 26.236
Κέρδισες τσατσάρα κ πιστολάκι μόλις . Αχρείαστα όμως …ολες τις εχει παρει ο δικος μου ο ανεμος
ποιος με προδωσε οτι οι γκομενες τον λενε ανεμο;
Κέρδισες τσατσάρα κ πιστολάκι μόλις . Αχρείαστα όμως …ολες τις εχει παρει ο δικος μου ο ανεμος
κι εσυ ενα ζευγαρι στριποπαπουτσα να πιασεις το 1.60Κέρδισες τσατσάρα κ πιστολάκι μόλις .
αααα δηλαδη απο σενα βγηκε το τραγουδι ο ανεμος στα μαλλια μου,ηταν απο την εποχη που ειχες μαλλια?????ολες τις εχει παρει ο δικος μου ο ανεμος
the real youαααα δηλαδη απο σενα βγηκε το τραγουδι ο ανεμος στα μαλλια μου,ηταν απο την εποχη που ειχες μαλλια?????
τι μου θυμησες τωρααααααααthe real you
κι εγώ τον έχω μικρό...πωωωω καραφλοι κοντοι ολοι εδω μαζευτηκατε να πουμε?
εχει κ αλλα νηματα
Άντε και Μπαρίσνικοφ σε λίγο καιρό . Να δίνεις πρόσκληση στον αρχιγλομπο.στους τιτλους τελους παντως ριχνω το καλυτερο χορευτικο
εγώ τον εβάζω ξεσκούφωτο...Το σκούφο να τον βγάζεις το καλοκαίρι μη μου πάθεις υπερθέρμανση .
ηρθε και ο τυπος που τον παιζει με τσιμπιδακικι εγώ τον έχω μικρό...
χρειάζομαι και μεγενθυτικό φακό...ηρθε και ο τυπος που τον παιζει με τσιμπιδακι
σωθηκαμε τωρα
αφου ρε δεν υπαρχουν καποτες σε μεγεθος δακτυλιθραςεγώ τον εβάζω ξεσκούφωτο...
καλα μιλησε τωρα ο τυπος που περιμενει μετα της 12 να λυθουν τα μαγια και η κολοκυθα του να γινει τσουτσουνακι να γαμησει κι αυτοςπωωωω κοντοι καραφλοι μικροτσουτσουνοι
να δουμε ποιος αλλος θα σκασει νυχτιατικα
ρε κανεις δεν κοιμαται τετοια ωρα?????
Εσένα σε φαντάζομαι να πηδάς και να φεύγει το περουκίνι στη μουρη της γκομεναςηρθε και ο τυπος που τον παιζει με τσιμπιδακι
σωθηκαμε τωρα
τα κανω ολα ρε μαγκες,εγω ειμαι μεγαλη ηθοποιαρα ρεεεεεεΆντε και Μπαρίσνικοφ σε λίγο καιρό . Να δίνεις πρόσκληση στον αρχιγλομπο.
να γλειψω θες να πειςκαλα μιλησε τωρα ο τυπος που περιμενει μετα της 12 να λυθουν τα μαγια και η κολοκυθα του να γινει τσουτσουνακι να γαμησει κι αυτος
καλα εσενα το θεμα ειναι μη φυγει το σκαμπο που θα εχεις βαλει για να φτασεις τη γκομενα Κ αντι να γαμησεις βρεθεις με τα μουτρα στο πατωμαΕσένα σε φαντάζομαι να πηδάς και να φεύγει το περουκίνι στη μουρη της γκομενας