jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Σχεβένινχεν ρε παπάρα
τίποτα δεν έμαθες...
Τίποτα όντως. Ένα χρόνο μπαφο και γυμναστήριο. Το πτυχίο μου το δώσανε με το ζόρι για να τους αφήσω ήσυχους.
Σχεβένινχεν ρε παπάρα
τίποτα δεν έμαθες...
Εισαι πραγματικα καμικαζι αυτοκτονιας...Θες να αυτοκτονησεις τα λεφτα σου.Από πέρσι την είχα βάλει στην λίστα. Τι να μου κάνει μια ώρα; Ξεκινάω από 2 ώρες και βλέπουμε. Αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί μπορεί να εξαφανιστεί μετά το κράξιμο.
λες εισαι εμπειρος στα εσκορτ και δεν διαβασες οτι γλυφοκωλι +30?οχι πιστευω ενας κανονικος θα περασει καλα....
στο τσιμπουκι τα εδωσε ολα.
Κ στο γαμισι πρεπει να τα δινει ολα.
Επισης δε μου ειπε οτι το γλειφοκωλι ειναι εχτρα...μου το ειπε στο τελος
Εισαι πραγματικα καμικαζι αυτοκτονιας...Θες να αυτοκτονησεις τα λεφτα σου.
Ρε μην της δινετε λεφτα, ουτε για τζουκμποξ δεν κανει
Καλά τότε, εάν προλάβω την Lilit, οχ και αυτή κάηκε ....Εισαι πραγματικα καμικαζι αυτοκτονιας...Θες να αυτοκτονησεις τα λεφτα σου.
Ρε μην της δινετε λεφτα, ουτε για τζουκμποξ δεν κανει
Μπάφοσ και γυμναστήριο. Περίεργος συνδυασμός!Τίποτα όντως. Ένα χρόνο μπαφο και γυμναστήριο. Το πτυχίο μου το δώσανε με το ζόρι για να τους αφήσω ήσυχους.
Μπάφοσ και γυμναστήριο. Περίεργος συνδυασμός!
Ρομαντικό δεν με λες. Ανάλογα τι θα μου βγάλει η άλλη και τι διάθεση έχω. Είμαι λίγο ασταθής.Εγώ και ο καμικάζι είμαστε ρομαντικά παιδιά, πρώτα μαλώνουν με εσάς και μετά τα δίνουν όλα με μας που έχουμε τακτ.
τι Συγγρου τι Ρόττερνταμ ε? δε γαμάς που δε γαμάς... δεν λες και κάμια μαλακία να περάσει η ώρα?Θα την κλείσω αμέσως μετά να ρωτήσω αν της αρεσες και θα ενημερώσω.
Ρομαντικό δεν με λες. Ανάλογα τι θα μου βγάλει η άλλη και τι διάθεση έχω. Είμαι λίγο ασταθής.
Για ποιάν μιλάς?Αντί για κόκα πότισε την μαύρο. Άκου με και θα με θυμηθείς. Εκεί να δεις ξεδίπλωμα. Άκου τον Τζορμακα... και δε θα χάσεις.
Αυτά, μακριά από εμένα.Αντί για κόκα πότισε την μαύρο. Άκου με και θα με θυμηθείς. Εκεί να δεις ξεδίπλωμα. Άκου τον Τζορμακα... και δε θα χάσεις.
τι Συγγρου τι Ρόττερνταμ ε? δε γαμάς που δε γαμάς... δεν λες και κάμια μαλακία να περάσει η ώρα?
Για ποιάν μιλάς?
Ρε μαλάκα πίνω μπάφους 30χρόνια . Τι να μου πεις? Ονομα θέλω!Θα αργήσεις στο ραντεβού σου και θα στην φάω εγωωωω
Για όλες. Αν και μια συγκεκριμένη ξεκλειδώνει πολύ ρομαντικά
Άκου με. Μαύρο. Θα πάθεις πλάκα με το τι θα δεις.
μπα εχει φαει τοσο κραξιμο,που πλεον εχει αποκτησει ανοσια.Από πέρσι την είχα βάλει στην λίστα. Τι να μου κάνει μια ώρα; Ξεκινάω από 2 ώρες και βλέπουμε. Αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί μπορεί να εξαφανιστεί μετά το κράξιμο.
φοβερος μουναροςDeriella, Rotterdam...
πάω να μου την μετρήσει λίγο...
λέγε λέγε ο μαλάκας θα με πείσει πως την έχω μικρή...
με αυτην θα σου τεντωθει μεχρι το γονατο απο την γκαβλαDeriella, Rotterdam...
πάω να μου την μετρήσει λίγο...
λέγε λέγε ο μαλάκας θα με πείσει πως την έχω μικρή...
έχει και καλό σέρβις...φοβερος μουναρος
έτσι κι αλλοιώς...με αυτην θα σου τεντωθει μεχρι το γονατο απο την γκαβλα