geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.861
- Πόντοι
- 34.478
αααα θα ανεβασει κριτικηΠοια;Αν είναι να περάσουμε και εμείς καλά...!
αααα θα ανεβασει κριτικηΠοια;Αν είναι να περάσουμε και εμείς καλά...!
στο γλειψιμο μου βγαλε κ μενα λιγο την πιστη , δεν το φχαριστηθηκα οσο ηθελα,αλλα ειναι ειναι πολυ εντυπωσιακο το ποσο ψηλη ειναι,ηθελα να το ζησω αυτο.εε καλά τώρα... και στους 3 έβαζε κόφτη με κάποιον τρόπο... γιοκ δαχτυλάκια και γλυψιματάκια στον έναν, ααχ πονάω δεν μπορώ στον άλλον τον άφησε άχυστο στο τέλος... και ξυνίλα και κατενάτσιο στον τρίτο... νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξει χώρα...
τι γινεται ρε μαγκα?αααα θα ανεβασει κριτικη
εμενα; που;τι γινεται ρε μαγκα?
τα κοριτσια δεν κρατιουνται να πουμε,σου κανουνε ανηθικες προτασεις οπου σε πετυχουνε.
ολες σε αγαπανε εσενα πια?
εσυ φιλε εισαι το ακρως αντιθετο απο εμενεστο γλειψιμο μου βγαλε κ μενα λιγο την πιστη , δεν το φχαριστηθηκα οσο ηθελα,αλλα ειναι ειναι πολυ εντυπωσιακο το ποσο ψηλη ειναι,ηθελα να το ζησω αυτο.
"Ρε καβλιαρη μου,σταματημό δεν εχεις,θ αφήσεις και κανέναν άλλον να γ@μησει;!χαχαχαχα!εμενα; που;
να περιμενει την σειρα της κι αυτη"Ρε καβλιαρη μου,σταματημό δεν εχεις,θ αφήσεις και κανέναν άλλον να γ@μησει;!χαχαχαχα!
Άσε που ζηλεύω ..εχω καιρό να σε δω πάλι.."
ταδε εφη η σεξι τζοανα κατω απο την κριτικη σου για την αλεξα χαχαχαχαχαχχααχ
με το ρυθμο που εχεις πιασει,δε νομιζω να περιμενει πολυ,να περιμενει την σειρα της κι αυτη
ο καθενας γαμησε απο 1μετρο τηςΤΙ εγινε,ολοι την angel γαμησατε σημερα?
παντως την κιρα που πηρες τη θελω κ γω πολυο καθενας γαμησε απο 1μετρο της
ωραιο μουνι, νομιζω δυσκολα καποιος θα περασει ασχημα μαζι τηςπαντως την κιρα που πηρες τη θελω κ γω πολυ
χαιρομαι που περασες ωραια παικτη!
της εμαθες κ γεωμετρια
στα προσεχωςωραιο μουνι, νομιζω δυσκολα καποιος θα περασει ασχημα μαζι της
κι εγω, λεω να τη ξανακλεισω το αλλο σ/κ...στα προσεχως
η λιλιτ ειναι ταλεντο διαβασα!κι εγω, λεω να τη ξανακλεισω το αλλο σ/κ...
αυριο εχω lilit, ισως κ ντανυ απο your angels κ μετα kyra
θα κανω crash test αυριο.....η λιλιτ ειναι ταλεντο διαβασα!
οχιμε το ρυθμο που εχεις πιασει,δε νομιζω να περιμενει πολυ,
με τη σημερινη την εμμα που μου αρεσει εμφανισιακα επαιξε σταση tomcruise?
παλι πιτογυρα τρωω κ επεσε το ματι μου πανω στο αρνητης διαιτας κ εβαλα τα γελια ο μαλακαςοχι
απολαμβανα τοσο πολυ να την βλεπω να πιπωνει που δεν το εκανα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.παλι πιτογυρα τρωω κ επεσε το ματι μου πανω στο αρνητης διαιτας κ εβαλα τα γελια ο μαλακας
να δω ποτε θα χασω κανα κιλο
κατι μου θυμιζει αυτοΔεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
η αλλη μου υπογραφηκατι μου θυμιζει αυτο