Φίλε, δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Ο άλλος έγραφε σάλτσες ότι η κοπέλα κάνει πίπες αεροπλανικές, βγάζει γούστα κτλ. Εσυ αυτό θα το καταλάβεις με το που την δεις αν παίρνει καλές πίπες; Ή θα έχεις δώσει ήδη τα λεφτά; Σε τελική ανάλυση είναι άσχημο να διώχνεις την άλλη που την έφερε ο κοκακιας οδηγός από την άλλη άκρη και να μαλώνεις με το γραφείο κτλ. Όλο αυτό γιατί; Γιατί ένας άφραγκος μαλακας πήρε έγραψε σάλτσες για να έχει αυτός ο ίδιος όφελος.
Ο Βοσκός το είπε τέλεια. Το εσκορτινγκ είναι ακριβό σπορ.
Ο Κλοναριους είναι κι αυτός στην κατηγορία των παιδιών σε ότι αφορά το εσκορτινγκ, εκεί ήμουν και γω κάποτε. Ίδια μυαλά. Ωωωω πήρα τσάμπα στόμα. Ή ωωωω μου έκανε γλυφοκωλι ενώ το χρεώνει. Ή πωωωω ρε μπρο πήρα ακα κωλαρακι.
Μαλακες... υπάρχει πορνη που να μη δίνει τσάμπα υπηρεσίες αν την ποτίζεις ή αν είναι στα κέφια της; Υπάρχει πορνη που να το κάνει αυτό μόνο με ΕΝΑΝ;
Το θέμα είναι «περνάς καλά;». Αν ναι, τέλος. Δε χρειάζεται να ξεφτιλίζεις την άλλη ή να ξεφτιλιζεσαι ο ίδιος με το να τη βγάλεις κάρτα ή να πεις ότι τα κατάφερες. Τυπισα στη Θεσσαλονίκη την βλέπω πρώτη φορά, κάνω κάτι κόλπα, είχαμε χημεία όμως, λοιπόν. Η τυπισα με γκόμενο, θα έφευγε ακάποτο εκείνη τη στιγμή, αν δε το σταματαγα ο ίδιος γιατί με πείραξε που είχε αγόρι. Επίσης, πρώτη της φορά κατούρημα, ήπιε τέσσερα μπουκάλια νερο μέσα στη τρελη χαρά, μόνο ενεργητική και καλά, τα πήρε στη μάπα μέσα στο μπανιο γιατί μου τα έδωσε και μένα στο πρόσωπο.
Τι ψάχνετε να βρείτε... μιλάμε για που-τα-νες.
Πάω να μαγειρέψω.