Εσυ ρε τζαμπατζή που τα ξέρεις όλα αυτά?
Α ξέχασα εσυ πας τζάμπα και τα κορίτσια σου τα λένε όλα γιατί είσαι μορφωνιός και ψωλαράς. Και ο σκληρός γαμιάς δεν μας λέει τέτοια!
Παπαριες λες πανέξυπνε βάτραχε . Έχουν φύγει μαλακισμενες την επόμενη μέρα που ούτε καν φανταζεσαι τους λόγους . Και βέβαια έχουν φύγει από κριτικές εδώ .
Δεν έχει φύγει ποτέ καμία από μια-δυο κριτικές. Υπάρχουν άλλες καταστάσεις που οδηγούν μια κοπέλα να φύγει. Είτε δεν μπορεί το στρες, είτε έχει αγόρι ή σύζυγο, είτε έχει παιδί, είτε κάνει μαλακιες με το γραφείο αλλά μιλάμε για πολλές και χοντρές. Δεν είναι αυτοκόλλητα οι κοπέλες φίλε. Εσυ νομίζεις το γραφείο κλείνει εισιτήρια, ανεβάζει καρτέλα, κλείνει δωμάτιο, κτλ κτλ για να την στείλει πίσω την επόμενη;
Ο κύριος λόγος που θα φύγει μια είναι γιατί δεν έχει δουλειά. Δεν θα έχει πελάτες, δεν θα μπορεί να πληρώσει το ξενοδοχείο (ναι, αυτές πληρώνουν), θα φύγει. Μην έχεις αυταπάτες ότι αν η άλλη δεν είναι το πορνοσταρικο γαμησι που φαντάζεσαι ή αν στείλεις μήνυμα στο γραφείο, ότι θα την «τιμωρήσεις».
Καταρχήν δεν μπορείς να τιμωρήσεις καμία βίζιτα. Αυτό το παραμύθι το πίστευα κάποτε και γω. Βλέπω ότι ακόμα το πιστεύετε πολλοί. Διωξτη από το γραφείο. Οκ. Θα πάει σε άλλο. Διωξτη και από εκείνο. Θα πάει σε άλλο. Μετά θα πάει σε γραφείο χωρίς σελίδα. Θα πάει ανεξάρτητη. Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα θα έχει κάνει πελατολόγιο. Καλή τύχη. Άρα τι ακριβώς νομίζεις ότι πέτυχες; Να σου πω το άλλο γιατί πάλι δε κατάλαβες. Πες ότι φεύγει από Ελλάδα, την διώχνεις, την απελάσεις. Κουτέ μου φίλε, έχουν ήδη κονε για άλλη χώρα. Χώρες βασικά. Το ότι δε στέριωσε εδώ δε σημαίνει καταρχήν ότι είναι «κακή» στη δουλειά της γενικά ή ότι δεν τραβάει πελάτες. Μπορεί πχ η Ολίβια να αρέσκεται σε πολύωρα και να γλυκάθηκε ή απλά να ταιριάζει εκεί. Πάω μετά εγώ ο βάτραχος με ένα μισάωρο, με εκατό ευρώ που τα μάζευα ένα μήνα, να βγάλω τις καύλες μου. Σε ποια; Στην Ολίβια. Ε, ξες τι θα πάρω; Τ’ @@ μου. Κασέτα και αν. Θα γράψω. Θα την ξεχέσω. Θα πας μετά εσυ και άλλοι πέντε με μισάωρο, θα την ξεχεσετε και σεις. Ναι αλλά στα αγόρια που θα την κλείνουν μετά τις 12 το βράδυ 3-6-8 ώρες, θα είναι τέλεια. Με πιάνεις; Ζήτηση υπάρχει αγορινα, πουλο από δουλειά παίρνουν μόνο αυτές που ΔΕΝ κάνουν για βίζιτες. Άλλο το δεν κάνω, άλλο το δεν σου έκανα το κλικ/χατίρι.
Σου είχα πει μάλιστα κάποτε ότι αυτοί που γράφουν κριτικές θεωρούνται από τα κορίτσια ως οι πιο ξεφτίλες. Γι’ αυτό και δε γράφω πλέον. Μην παρεξηγηθώ, διαβάζω με χαρά και ενδιαφέρον τις κριτικές σας, μερικές είναι αρκετά περιγραφικές και αστείες (με την καλή έννοια).
Τελοσπαντων, άστο.