kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.682
- Πόντοι
- 17.356
Είχε και σελφιες... φαντάσου....Λοιπον η κοπελα ειναι άριστη στο service της, ξερει να γαμιεται πολυ καλα, 9 θα βαλω(εχει και αλλα συν+)
Αλλα ρε σεις τι θα γινει με αυτο το photoshop ή τις παλιες φωτο, μεγαλη αποκριση απο το τι θα δεις απο κοντα.....
Μιλαμε για 7-10 κιλα παραπανω και αρκετα παλιες φωτο, δεν μπορει καποιος να ελεγχει αν οι φωτο ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα?
Κοιλιτσα και προγουλακι τι να πω, θα εξηγησω στην κριτικη μου γιατι την κρατησα, παντως περασα ΑΡΚΕΤΑ καλα
Ειστε σοβαρο γραφειο αλλα ΚΑΤΙ πρεπει να κανετε με τις φωτο, ας στελνουν με εσωρουχα οταν φτανουν στο χοτελ, εστω να ενημερωνετε καλους πελατες
ξερετε οτι καποιοι γραφουμε, μην τις καιτε ΕΣΕΙΣ κυριοι και παντα κραταω αρκετες κριτικες για να μην κοψω το "ψωμι" απο καμια
παλια ειχαμε βρει μια ακρη με τις selfies, τωρα το εχουμε παραγαμησει, sorry ... not sorry....
Πελατης 6.5 χρονια οταν ειχατε αλλη ονομασια, πρωτη κριτικη για Jessica και άλλα τοσα πουλεν που πηγαν σουπερ
Δεν ξερω ποιος φταιει, η κοπελα ή ο μανατζερ στελνει αλλες φωτο? εσεις δεν ελεγχετε? δεν ξερω και εν μερη δεν με απασχολει
επαναλαμβανω η κοπελα ΑΨΟΓΗ στο ραντεβου και υπηρεσιες κι ας μην κανει αναλ(δικη μου προτιμηση φυσικα) και 9αρια δεν βαζω ευκολα
ειστε αρκετα εξυπηρετικοι αλλα καποια θεματακια πρεπει να τα κοιταξετε ΕΚΤΕΝΩΣ......
Κριτικη .... οταν μου ερθει..........
ΥΓ1. στον αντιποδα εχω παρει και κοπελες που οι φωτο ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και η κοπελα παρεχει μετριες υπηρεσιες........ ακρη δεν βγαζω ωρες ωρες....
ΥΓ2. ΠΟΤΕ δεν θα κοψω βαθμους απο κοπελα επειδη δεν πηγε το ραντεβου καλα ή αν δεν ειναι ομορφη, σε αλλες κατηγοριες της βαθμολογιας της εννοω(Tina, Ksenia,κλπ κι ας εφυγε η μια .... "βραδυ"....,) δεν ειμαι πικροχολος, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι και "ευκολος".......
ΥΓ3. Το αν θα εστιασετε στο αν η κοπελα δεν ανταποκρινεται στις φωτο ή αν θελω να ξανανοιξω το γενικοτερο θεμα του photoshop/παλαιων ή (μη)ρεαλιστικων φωτο(με καποια δεκτη "λαμψη" φυσικα) εξαρταται απο την οπτικη σας γωνια.... η κοπελα δεν φταιει θα το ξανατονισω!
ΥΓ4. τα σεβη μου, παω να παρω λιγο αερα
Καλά οι σελφιες από πότε ήταν;;;