HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.912
- Πόντοι
- 32.548
Ωραίο το ψυγείο αντίκα
Ωραίο το ψυγείο αντίκα
Επικοινωνία;Από τις φωτό είναι κοντά;Ένα κορίτσι που θέλω να σταθώ είναι η Emma.
Την θεωρώ αρκετά υποτιμημένη και προσωπικά έπαθα πλάκα με το εκπληκτικό σωματάκι της.
Οκ στο πρόσωπο έχει κάνει χαζή παρέμβαση.
Μόλις όμως χαμογελάσει πράγμα που δυστυχώς δεν το κάνει συχνά γίνεται πολύ γλυκιά.
Της συνιστώ να χαμογελάει πιό συχνά.
Σώμα καλά δεν παίζεται.
Εξαιρετική επιλογή.
Ερωτηματικό παραμένει η συμπεριφορά της.
Με μένα πάντως ήταν εξαιρετική.
Επικοινωνία;Από τις φωτό είναι κοντά;
Απο κάποιες φωτό φαίνεται ότι έχει σώματαρα.Για αυτό σε ρώτησα αν όντως υπάρχει ανταπόκρισηΕγώ είδα αυτή τη σωματάρα και πρόσωπο λίγο πιο γλυκό από αυτό που βλέπεις.
Επικοινωνία μια χαρά απλώς λιγομίλητη.
Εγώ εάν δω αυτό το θέαμα μπροστά μου, θα πάρω υπογλώσιο.Εγώ είδα αυτή τη σωματάρα και πρόσωπο λίγο πιο γλυκό από αυτό που βλέπεις.
Αν βρω λοιπό ελεύθερη ώρα, χωρίς να είναι ξεθεωμενη, θα την κλείσω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίεςΕχω παρει 2 στα 3 Μπιανκα κ Ρεμπεκα νομιζω οτι η ρεμπεκα ειναι ενα κλικ πιο ανθεκτικη στη σκληρη δουλεια
Σώμα μοντέλου έχει.Στησιματα; Συμμετοχή;Εγώ είδα αυτή τη σωματάρα και πρόσωπο λίγο πιο γλυκό από αυτό που βλέπεις.
Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Σαν την μπίλια της ρουλέτας. Είναι που θα κάτσει εκείνη την ώρα του meeting. Ούτε καν εκείνη την ημέρα. Όπως και να έχει το κορμί είναι για υπογλώσσια αλλά η συμμετοχή ακόμα και στην καλή της ημέρα δεν ξεπερνάει το μέτριο.Σώμα μοντέλου έχει.Στησιματα; Συμμετοχή;
Για κάποιο λόγο θα πήγαινα στη Rebecca Αν και μια φορά που προσπάθησα δεν τη βρήκα...Αν βρω λοιπό ελεύθερη ώρα, χωρίς να είναι ξεθεωμενη, θα την κλείσω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Η Τασία που ήταν στο golden το Ουκρανό βλαχαδερο .Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Σαν την μπίλια της ρουλέτας. Είναι που θα κάτσει εκείνη την ώρα του meeting. Ούτε καν εκείνη την ημέρα. Όπως και να έχει το κορμί είναι για υπογλώσσια αλλά η συμμετοχή ακόμα και στην καλή της ημέρα δεν ξεπερνάει το μέτριο.
Να σου πω ότι κ εγώ το σκέφτομαι πάλι γιατι βγαζει ενέργεια κ γούστα .Για κάποιο λόγο θα πήγαινα στη Rebecca Αν και μια φορά που προσπάθησα δεν τη βρήκα...
Θα το προσπαθήσω ξανά
Εγώ αυτούς τους βυζους θέλω να τους αγγίξω και αν μπορώ την καύλα κει μέσα να την ρίξω...Να σου πω ότι κ εγώ το σκέφτομαι πάλι γιατι βγαζει ενέργεια κ γούστα .
Που πήγε;εξαφανίστηκε;
Μπορεί να μην είχε και πολύ δουλειά.Που πήγε;εξαφανίστηκε;
Μπορεί να μην είχε και πολύ δουλειά.
Η Τασία που ήταν στο golden το Ουκρανό βλαχαδερο .
ε δεν είδες? τα τσίμπησε ήδη...Αυτή θα γυρίσει όλα τα γραφεια μπας και τσιμπήσει καινούργια κοροιδα
ε δεν είδες? τα τσίμπησε ήδη...