Black1978
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 246
- Πόντοι
- 281
Ναι ρε μάγκες φέρτε την Τίνα και δεν πρόλαβα να την δοκιμάσωΦερτε ρε μαγκες και την Τινα!!! Αλλα να εχει να παει κανα φροντιστηριο αγγλικων ελπιζω....
Το γραφείο είναι οτι καλύτερο υπάρχει σήμερα στην Αθήνα Και με μεγάλη διάφορα μπροστά από τα αλλάΩραίο το glamour. 12 κοπέλες και επιλογές για όλα τα γούστα. Ειδικά τα 130ευρω για incall σε ένα που έχει, πολύ καλή κίνηση. Μακάρι να την βαζεί σε πιο πολλά πιπίνια.
Θα έρθει κι' αυτή, απλά περιμένει να ζεστάνει λίγοΝαι ρε μάγκες φέρτε την Τίνα και δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω
Θα έρθει κι' αυτή, απλά περιμένει να ζεστάνει λίγο
όχι ρε και εγώ αρωστος είμαι με την Iva απλά την Τίνα δεν την πρόλαβα να της κάνω ένα test driveΜονο εγω εχω αρρωστησει με την Iva;
Θέλει πολύ ψάξιμο σε σημείο που καταντάει βαρετό και όχι στο σάιτ του amour-russe αλλά στα αρχεία του, αλλαζοντας τους τελευταίους αριθμούς από την κάθε καταχωρημένη.
Δέν ξέρω τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να βρώ ποτέ και τίποτα στο amour-russe, για καμιά κοπέλα >. Μετεξεταστέος θα μείνω στο συγκεκριμένο μάθημα.
μου φαινεται οτι θα πεις τον δεσποτη Παναγιωτη με δαφτη. Εχει κανεις ινφο ???
Και εμένα με τρώει η απορία μ αυτή,μου φαίνεται θα κάνω μια καταδρομική σύντομαμου φαινεται οτι θα πεις τον δεσποτη Παναγιωτη με δαφτη. Εχει κανεις ινφο ???