geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.861
- Πόντοι
- 34.478
οταν πολλοι γκρινιαζουν οτι στα εσκορτς ειμαστε β εθνικη και ζηταμε καλυτερα και πιο ομορφα εσκορτς με πια λογικη θα ερθουν αυτες με 140;
οταν πολλοι γκρινιαζουν οτι στα εσκορτς ειμαστε β εθνικη και ζηταμε καλυτερα και πιο ομορφα εσκορτς με πια λογικη θα ερθουν αυτες με 140;
οταν πολλοι γκρινιαζουν οτι στα εσκορτς ειμαστε β εθνικη και ζηταμε καλυτερα και πιο ομορφα εσκορτς με πια λογικη θα ερθουν αυτες με 140
Έτσι ναι . Συμφωνώ να υπάρχουν κάθε είδους επιλογές . Να τους εξηγήσεις όμως ότι χρειάζονται και άψογες υπηρεσιες . Άλλο Ελλάδα άλλο Τουρκία που με τσαγακια , λουκούμια κ μπλα μπλα τη περνάνε ζάχαρη κ εισπράτουν καλά ποσά ανά ώρα .Καλησπέρα
Όχι δεν θα ανέβουν οι τιμές απλά θα συνεργαστούμε με κάποιες κοπέλες
οι οποίες δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα σε οποιαδήποτε άλλη τιμή λιγότερα από 200.
Αυτό αφορά εξαιρετικές και μεμονωμένες περιπτώσεις και το βασικό ρόστερ θα μείνει ως
έχει με της παρούσες τιμές.
Καλή συνέχεια
exactlyΜερικοί είστε για γέλια. Απο τη μια ζητάγατε βίζιτες μουνάρες που σε άλλες χώρες παίρνουν 200-250 να σας τις φέρουν εδώ στα 140 και κλαψουρίζατε ότι τα 200-250 είναι πάρα πολλά. Τώρα που έφεραν την πρώτη με 200, οι ίδιοι που κλαψουρίζατε λέτε ότι σας ακούει το πρακτορείο. Α ρε βοιδόπουτσα που σας χρειάζεται.
β Εθνική δε νομίζω...Σε καλή θέση είμαστε καλά πάμε...οταν πολλοι γκρινιαζουν οτι στα εσκορτς ειμαστε β εθνικη και ζηταμε καλυτερα και πιο ομορφα εσκορτς με πια λογικη θα ερθουν αυτες με 140;
Για λέγε;Για που είσαι;Εγώ πάντως σήμερα θα πάρω το €160άρι μου ...
Και οι δύο κριτικές για την Lina συμφωνούν ότι είναι κορίτσι με δυνατή εμφάνιση. Όμορφη.
Για τις υπηρεσίες που παρέχει δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη αναφορά.
Καμιά ουσιαστική πληροφορία.
Την αμοιβή αυτή θα πρέπει να μπορεί να την υποστηρίξει, όχι μόνο με την εμφάνιση της, αλλά και με το service.
ουτε κι εγω το νομιζωβ Εθνική δε νομίζω...Σε καλή θέση είμαστε καλά πάμε...
Θα έρθουν και καλύτερες ημέρες
Δεν αντιλέγω ότι είναι μια χαρά κορίτσι και από υπηρεσίες ακόμη καλύτερα, οι κριτικές εξαιρετικές
οπότε ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ για παραπλανητικές φωτογραφίες που την έκαναν ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ;
Μήπως δεν πήγε τόσο καλά όσο ήθελε το γραφείο στο προηγούμενο τουρ το κορίτσι παρόλες τις πολύ καλές κριτικές στο BOU?
Ας ανέβουν λοιπόν μερικές μέτριες κριτικές εξαιτίας των παραπλανητικών φωτογραφίων να πέσει λίγο το σκόρ ....
Προσωπικά όταν δεν βρίσκω κάποια σέλφι στο "μπούκ" ή κάποια που να ΜΗΝ είναι από επαγγελματία φωτογράφο ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜAI.
Έτσι και αλλιώς δίνω περισσότερη σημασία στον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ όπως αποκαλύπτεται κυρίως από το ΒΛΕΜΑ και το σύνολο του προσώπου.
Δύσκολα παραποιούνται αυτά !!
Οπότε θα έδινα ΝΑΙ στην "ΠΑΛΙΑ" Chloe αν την έβλεπα πρώτη φορά και ΙΣΩΣ στην "νέα" λόγω χαρακτήρα (αλλιώς το ΟΧΙ θα φευγε αμέσως και με κλειστά μάτια)
το ίσως λόγω των παραπλανητικών φωτογραφιών μάλιστα θα γινόταν τελικά ναι λόγω χαρακτήρα
όμως τώρα που ξέρω τι έχει γίνει μ'έχει χαλάσει η φάση με τις φωτογραφίες και θα κοιτάξω αλλού ...
Το καινουργιο παντως γραφειο , ονοματα δεν λεμε, ξεκινησε με 160-170 ευρω ουκρανες μετριες και τωρα τις εχει ριξει αρον-αρον στα 150 . Πιστευω οτι το συγκεκριμενο ηθελε να κανει γερη μπαζα και οχι οτι οι κοπελες ακρίβυναν.Είναι βέβαιο ότι θα ανεβούν οι τιμές. Αυξήθηκε το ρεύμα, αυξήθηκαν τα καύσιμα κλπ κλπ, ε πως θα γίνει?
Πάντως αυτή την στιγμή, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, από τις 3 πιο δυνατές current επιλογές στην Αθήνα (για πρακτορεία μιλάω πάντα), οι 2 είναι στα 140, και η μία στα 160, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 10 σε πρακτορεία πάνω από αυτά τα λεφτά, που δεν πιάνουν μία δίπλα σε αυτές που εγώ τουλάχιστον σήμερα θεωρώ top επιλογές και δεν πιάνω καν το θέμα των δήθεν ανεξάρτητων που έχουν ξεφύγει και (πάλι για τα δικά μου μέτρα) δεν αξίζουν καν να ασχοληθείς μαζί τους στο vober.
σε μερικές περιπτώσεις μπορεί κ να βοηθήσει ....μερικές τις κυνηγάς να τις κλείσεις καμια εβδομάδα πριν..λες αν ανέβει η τιμή λίγο να αραιώσει κάπως ο κόσμος κ να μπορείς να τις συναντήσεις ??Το βλέπετε και εσείς…
Με βλέπω με ξεροκόμματα έξω από ταβέρνες πάλι…
Καλησπέρα
Αυτό αφορά εξαιρετικές και μεμονωμένες περιπτώσεις και το βασικό ρόστερ θα μείνει ως
Καλή συνέχεια
Ωραία άρα θα έχουμε περισσότερες αφίξεις...Γκλάμουρα τώρα που κλείνει η Ευρώπη φέρτες όλες εδώ να τους δείξουμε τι εστί Ελληνική φιλοξενία.
Ήμουν έτοιμος για Αυστρία και κλείσανε τα πάντα μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου.
Απλά επειδή απαντήσατε στο σχόλιο μουΚαλησπερα
Η Λίνα έχει χρονολογία γεννήσεις το 2000 και σ αυτό μπορούμε να στοιχηματίζουμε τα δίπλα η τίποτα
Ως παράδειγμα.Καλησπέρα
Καλή συνέχεια
Και με ποικιλία τιμών βεβαίως βεβαίωςΩραία άρα θα έχουμε περισσότερες αφίξεις...
Θα είναι κλειστά τριγύρω μονόδρομος η Ελλάδα
Ως παράδειγμα.
Μια Άλμπα τα βλέπει και λέει και εγώ όμορφή είμαι, μουνάρα είμαι, τα διαπιστευτήριά μου τα έδωσα στα μέχρι τώρα τουρ που έκανα, σε σχέση με μια Λίνα που έρχεται για πρώτη φορά, θέλω και εγώ να παίζω στα 200. Μια Λόλα τα ίδια. Πως θα μείνει το βασικό ρόστερ στις ίδιες τιμές;
μια Λολα στα 140-150-160 θα έχει 6-7-8 ή και παραπάνω ραντεβού την ημέρα... στα 200 θάχει 2-3 ???Ως παράδειγμα.
Μια Άλμπα τα βλέπει και λέει και εγώ όμορφή είμαι, μουνάρα είμαι, τα διαπιστευτήριά μου τα έδωσα στα μέχρι τώρα τουρ που έκανα, σε σχέση με μια Λίνα που έρχεται για πρώτη φορά, θέλω και εγώ να παίζω στα 200. Μια Λόλα τα ίδια. Πως θα μείνει το βασικό ρόστερ στις ίδιες τιμές;