HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 176
- Like
- 28.540
- Πόντοι
- 32.548
41 κορίτσια στα πόδια μας
Πάνω από 40 κορίτσια σήμερα . Πραγματικός χαμός . Πέρυσι τέτοια εποχή ούτε τα μισά δεν είχαμε. Μάλλον λόγο lockdown!
Απλά μπίζνεςΜε αυτη την Ekaterina τι φαση παιζει , ολο φευγει και ολο ειναι στα ποσεχως
Φυσικά !Αναστασία τι γλύκισμα είναι αυτο εσείς οι πιπινολατρες φαγατε;;
Με αυτη την Ekaterina τι φαση παιζει , ολο φευγει και ολο ειναι στα ποσεχως
Απλά μπίζνες
κοιτα την 19 φωτο τυπε ...Μίλα μου για Mila11!
Σωστή την βρίσκω.Να ξερουμε πάνω κάτω τι θα συναντήσουμε.Οσο πιο πολλές τόσο καλύτερα...κοιτα την 19 φωτο τυπε ...
Πάνω από 40 κορίτσια σήμερα . Πραγματικός χαμός . Πέρυσι τέτοια εποχή ούτε τα μισά δεν είχαμε. Μάλλον λόγο lockdown!
Ετσι πρέπει γιορτές έρχονται...Χαμός με νέες αφίξεις
Τι λέει;Όπως είναι στις φωτογραφίες της...;Μίλα μου για Mila11!
Κοιταξε roughfucker στην ουσια τωρα μαζι με το μηνυμα που παραθετεις ειναι ο λογος σου εναντιον του λογου του μελους που ειπε οτι μιλησε με 2 κοπελες οι οποιες παραπονεθηκαν για τη συμπεριφορα,τωρα εμεις οι υπολοιποι εδω μεσα δεν ξερω τι θεση μπορουμε να παρουμε ,θυμαμαι οτι σε παλιοτερες κριτικες σου καποιοι συναδελφοι σε κατηγορησαν οτι γραφεις οτι πηδας τα κοριτσια με βαναυσο τροπο,χωρις βεβαια να ξερουμε τι ακριβως γινεται .Το ραντεβου με Πατριτσια ηταν 20/10....
Τα μηνυματα με το γραφειο ηταν 23/10...
ΦΙΛΑΚΙΑ........
Στην τιμή της μίας όμως!Να τις διαλέγουμε σε ντουέτα για να γουστάρουμε
Δεν έχω ιδέα ,δεν την έχω συναντήσειΤι λέει;Όπως είναι στις φωτογραφίες της...;
Πιστεύω δεν θα το φχαριστηθείς το ίδιο, το duo για να πετύχει θέλει φουλ συμμετοχήΣτην τιμή της μίας όμως!
Τοσες που μαζευτηκαν σιγά μην έχουν δουλειά όλες. Κάποιες θα παρακάλάνε.Πιστεύω δεν θα το φχαριστηθείς το ίδιο, το duo για να πετύχει θέλει φουλ συμμετοχή
από τις κοπέλες και η μείωση τιμής δε βοηθάει!
Καλύτερα να το δεις σαν 2 ραντεβού