agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μαλλον εκλεισε αυτο αλλα θα ανοιξει αλλο σε αλλη περιοχη αλλα αυτο με καθε επιφιλαξη δεν το εχω διασταυρωσει
Στο τηλ δεν απαντουν εδω και καιρο οποτε...μαλλον εκλεισε αυτο αλλα θα ανοιξει αλλο σε αλλη περιοχη αλλα αυτο με καθε επιφιλαξη δεν το εχω διασταυρωσει
Για μας που μενουμε νοτια αλλα δουλεύουμε Μπουρναζι παιζει τιποτα?Στα νότια έχει μείνει τίποτα γαμώ την πουτάνα μου? ή όλα έχουν κλείσει?????????? Κοίτα να δείς !!! Έτσι και ανοίξω τώρα μασατζίδικο δε θα έχω και ανταγωνιστές να μοιράζομαι την πίτα.
Δεν ανοίγεις δυο να με βολεψεις ετσι και αλλιος?Λέγε που θες να το ανοίξω? Νότια να πηγαίνεις πριν πας σπίτι? η Δυτικά να πηγαίνεις μετά τη δουλειά καπάκια?
σας προβληματίζω ότι τα καινούργια και πολυδιαφημιζόμενα κλείνουν ενώ στα παλαιά που δεν διαφημίζουν υπηρεσίες δεν έχουμε κλεισίματα τυχαίο δεν νομίζω
Ζωγραφισες μεγαλε!Η ιστορια δειχνει οτι οποια μαγαζια εκαναν ντορο απο μονοι τους η με αγαπουληδες κ.λ.π. πηγαν καταδιαβολουκαι νοτια και κεντρο και παντου
τα αλλα που ειναι "low profile'' δουλευουν χωρις προβληματα.αυτο πρεπει απο μονο του να προβληματισει αυτους που εχουν τετοια μαγαζια η σκεπτοντε να ανοιξουν
Οι δυο κοπελες που ηταν τελευταια εκει, βρισκοντε Βουλιαγμενης 130Είχανε πει θα ξαναανοιγε αυτό, τελικά τίποτα?