Νέα

Glamorous car rallies (Gumball, Dustball, Cannonball, Bullrun)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα θέλατε να λάβετε μέρος σε τέτοια events?

• Εννοείται ρε φίλε!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Φυσικά και θέλω!

• Στάνταρ λέμε!

• Όχι, γιατί είμαι gay.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αμα εισαι γκαβλομενος με το εργαλειο που εχεις,το οδηγας και αναλογα καλα και βγαζεις και γουστα.οσο γιαυτους που τα αγοραζουν για εφε στις γκομενες κανουν μπαμ απο μακρυα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αμα εισαι γκαβλομενος με το εργαλειο που εχεις,το οδηγας και αναλογα καλα και βγαζεις και γουστα.οσο γιαυτους που τα αγοραζουν για εφε στις γκομενες κανουν μπαμ απο μακρυα.

σωστό αυτό που λες για γκαβλωμένους

Απο την άλλη κάθε μοτοσακό έχει τα όριά του

Και πολλές φορές δεν εχει τον αναβατη που του αξιζει

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.678
Πόντοι
12.056
Μαγκες...δεν σπαμαρω αλλο....παω να τσεκαρω το μοτο για ΠΣΚ εχει Ντακαρακι στον Παρνασσο... :rockon: :rockon: :rockon:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε το καλοκαιρι ανεβαινα θεσσαλονικη και εχω δει τυπο(μαλακια που δεν τον εβγαλα φωτο)να οδηγει μια 1000αρα και να ειναι,με βερμουδα,γυμνος απο επανω,και σαγιοναρες,και σε εκεινο το σημειο δεν εχει παραλια κοντα για μπανιο.αυτος τωρα θεωρειτε μηχανιβιος η γκαγκουρας πολυτελειας?αν ειναι δυνατον.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Η αλήθεια είναι, ότι ο τίτλος είναι ... :2funny:
Σιγά μην είναι rally αυτές οι μαλακίες  :badair:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Aχαχαχαχα, δεν περίμενα να δω τέτοια απέχθεια. :2funny:
Περίμενα να ακούσω γνώμες σχετικά με την επικινδυνότητα του και τις συνεχείς παρανομίες που γίνονται σε αυτά τα events και τελικά ακούω γνώμες για κακομαθημένα πλουσιόπαιδα. Ρε μάγκες, δηλαδή τι ακριβώς περιμένατε? Για να κάνεις τέτοια πράγματα χρειάζεται να έχεις πολλά λεφτά και πολύ χρόνο. Όποιος δεν έχει, δουλεύει ή κάθεται σπίτι του. Άρα ποιοι είναι περισσότερο κατάλληλοι από κακομαθημένα πλουσιόπαιδα όπως λέτε και εσείς? Το θέμα το έθεσα γιατί έχει τόσα events που πάνω-κάτω θα αρέσει στον οποιοδήποτε.
Συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι το να έχεις καλό αμάξι δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός οδηγός (είναι αυτονόητο πιστεύω). Ούτως ή άλλως, αυτά τα events δεν είναι ποιος θα τερματίσει πρώτος ή δεύτερος. Κάνουν διάφορες διαδρομές και όποτε τους καυλώσει κάνουν και καμιά μαλακία. Τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
Είδα στη ψηφοφορία ότι μόλις σε 2 στους 10 δεν άρεσε (μέχρι στιγμής) και μία καλή κουβέντα δεν έχω διάβασει. :referee:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Από οδηγική πλευρά, δε νομίζω να προσφέρει τίποτα σπουδαίο. Τα side events όμως πρέπει να 'ναι καλά  :dancing:
Γενικά όμως, δε χρειάζεται να πας με άλλους για να κάνεις καφριλίκια και να βγάλεις γούστα. Μπορείς και μόνος σου. Νομίζω  :rolleyes:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Aχαχαχαχα, δεν περίμενα να δω τέτοια απέχθεια. :2funny:
Περίμενα να ακούσω γνώμες σχετικά με την επικινδυνότητα του και τις συνεχείς παρανομίες που γίνονται σε αυτά τα events και τελικά ακούω γνώμες για κακομαθημένα πλουσιόπαιδα.

Προφανώς άλλο περίμενες και άλλο συνέβη. Ετσι ειναι. Ισως αυτό να οφείλεται στο ότι οι παρανομίες που εσυ λες εμεις στην ελλάδα τις θεωρούμε μέρος της καθημερινότητας οποτε δε μας εντυπωσιάζουν.

Ρε μάγκες, δηλαδή τι ακριβώς περιμένατε? Για να κάνεις τέτοια πράγματα χρειάζεται να έχεις πολλά λεφτά και πολύ χρόνο. Όποιος δεν έχει, δουλεύει ή κάθεται σπίτι του.

Εισαι υπερβολικός. Το νεαρόν της ηλικίας ίσως. Κατέβα στην παραλιακή μια μέρα ή στα λιμανάκια. Και πες αυτό που μόλις έγραψες στα παιδιά εκεί.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Το ελληνικο dustball το οργανωνει φιλος...συμμαθητης!! ναι ειναι φλωρακι αλλα καλο παιδι!!

δουλευει στην εταιρεια της μαμας αλλα δουλευει πολυ!!!! το ξερω καλα αυτο!!

Επισκέπτης
Και αυτο μου φτανει και ας μην παω στα Rally !!!

Συνημμένα

• FFF_1926.jpg
    FFF_1926.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Και με τετοια πινακιδα !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• BABY 42d46a.jpg
    BABY 42d46a.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 56
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Από οδηγική πλευρά, δε νομίζω να προσφέρει τίποτα σπουδαίο. Τα side events όμως πρέπει να 'ναι καλά  :dancing:
Γενικά όμως, δε χρειάζεται να πας με άλλους για να κάνεις καφριλίκια και να βγάλεις γούστα. Μπορείς και μόνος σου. Νομίζω  :rolleyes:

Προφανώς άλλο περίμενες και άλλο συνέβη. Ετσι ειναι. Ισως αυτό να οφείλεται στο ότι οι παρανομίες που εσυ λες εμεις στην ελλάδα τις θεωρούμε μέρος της καθημερινότητας οποτε δε μας εντυπωσιάζουν.

Εισαι υπερβολικός. Το νεαρόν της ηλικίας ίσως. Κατέβα στην παραλιακή μια μέρα ή στα λιμανάκια. Και πες αυτό που μόλις έγραψες στα παιδιά εκεί.

Λοιπόν, τώρα που ξαναβλέπω τα posts μου, βλέπω ότι έχετε κάποιο δίκαιο γιατί παραήμουν ενθουσιώδης.  Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω την άποψή μου για να γίνω πιο κατανοητός. Θα σας γράψω σαν να μιλάγαμε κάπου έξω από κοντά. Λοιπόν, ακούστε πως έχει το πράγμα:

Η σχέση μου με τα αυτοκίνητα:
Με τα αυτοκίνητα ασχολούμαι αρκετά αλλά δεν έχω μεγάλη καύλα. Ξέρω τα βασικά αλλά δεν πολυενδιαφέρομαι να μαθαίνω λεπτομέρειες και προχωρημένα τεχνικά στοιχεία. Μου αρέσει πάρα πολύ η οδήγηση, κάνω καμιά μαλακία που και που αλλά ξέρω ότι είμαι πολύ πίσω από τους μετρ του είδους (και δε με πειράζει καθόλου).  Βλέπω εκπομπές τύπου Top Gear & Fifth Gear αλλά αν χάσω και καμιά έκθεση που θα μπορούσα να είχα πάει, δε με νοιάζει καθόλου. Επίσης, σε πίστα δεν έχω πάει ποτέ.

Πριν καμία βδομάδα, είδα πάρα πολλές συλλογές από τα rallies  που γράφω στο τίτλο του thread και τα ευχαριστήθηκα πολύ. Μου άρεσε το παρεϊστικο κλίμα, η κάπως «ανεύθυνη» οδήγηση, οι ωραίες γκόμενες, τα parties στα clubs, τα πολλά ταξίδια σε πανέμορφα μέρη του κόσμου και ο χαβαλές και η ξεγνοιασιά που υπήρχε παντού. Το όλο θέμα το βλέπω σαν event, σαν festival, δε μένω στον αγωνιστικό τομέα. Ούτως ή άλλως, οι συμμετέχοντες ουσιαστικά ταξιδεύουν και κάνουν καμιά κόντρα που και που (γι’ αυτό έγραψα rallies και όχι races). Γι΄ αυτό εγώ δε μένω στο τομέα αυτοκίνητα αλλά τα βλέπω σαν αφορμή (στη συγκεκριμένη περίπτωση) στο να οργανωθούν αυτά τα events. Δε σας κρύβω ότι αν έλλειπαν οι κόντρες και η παράνομη οδήγηση δε θα με πείραζε καθόλου.

Enforcer & azaas, έχετε δίκαιο και τα λέτε ωραία.

@ azaas: Τα side events είναι όλη η τρέλα σε αυτά. Σίγουρα τα καφριλίκια τα κάνεις και μόνος σου αλλά με παρέα είναι άλλη φάση.
@ Enforcer: Αυτό για την Ελλάδα που λες είναι πολύ σωστό. Εδώ οι μισοί Έλληνες οδηγοί δε μπορούν να μείνουν στη λωρίδα τους. Σε άλλες χώρες είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Στα λιμανάκια και στην παραλιακή σίγουρα θα δεις τέτοιου είδους οδηγικές φάσεις αλλά εγώ κάνω λόγο για ταξίδια 5.000 χλμ και με αυτοκίνητα άλλης κατηγορίας. Καφρίλες μπορεί να κάνει ο καθένας με οποιοδήποτε αυτοκίνητο αλλά στην κατηγορία αυτού του thread δεν νομίζω ότι ανήκουν τα παιδιά που λες (η πλειοψηφία τους τουλάχιστον).

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να εμποδίζουν τις λεγόμενες κόντρες έτσι???
μια τέτοια εκδήλωση, γιατί αγώνα δεν το λες, είναι κάργα μέσα στην παρανομία, παραβιάσεις ορίων ταχύτητας κλπ άλλα.... στην Αθήνα την εκκίνηση την έδωσε ο δήμαρχος Αθηνώψν, ο Κακλαμάνης!!! :jerking:

ε... τι να σκεφτώ εγώ τώρα???? :jerking: :jerking: :jerking:
το χρήμα και η δόξα πάνω απ' όλα.... >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom