Εμενα ειναι με τις 2 εξατμισεις και δεν μπερδευομαι ποτε...στον gabadoo και στον ταλο να τα πεις...
Οχι ρε συ...ΚΑΙ ο ταλος;
Πω πω...
Εμενα ειναι με τις 2 εξατμισεις και δεν μπερδευομαι ποτε...στον gabadoo και στον ταλο να τα πεις...
αμα εισαι γκαβλομενος με το εργαλειο που εχεις,το οδηγας και αναλογα καλα και βγαζεις και γουστα.οσο γιαυτους που τα αγοραζουν για εφε στις γκομενες κανουν μπαμ απο μακρυα.
Aχαχαχαχα, δεν περίμενα να δω τέτοια απέχθεια.
Περίμενα να ακούσω γνώμες σχετικά με την επικινδυνότητα του και τις συνεχείς παρανομίες που γίνονται σε αυτά τα events και τελικά ακούω γνώμες για κακομαθημένα πλουσιόπαιδα.
Ρε μάγκες, δηλαδή τι ακριβώς περιμένατε? Για να κάνεις τέτοια πράγματα χρειάζεται να έχεις πολλά λεφτά και πολύ χρόνο. Όποιος δεν έχει, δουλεύει ή κάθεται σπίτι του.
Και αυτο μου φτανει και ας μην παω στα Rally !!!
Από οδηγική πλευρά, δε νομίζω να προσφέρει τίποτα σπουδαίο. Τα side events όμως πρέπει να 'ναι καλά
Γενικά όμως, δε χρειάζεται να πας με άλλους για να κάνεις καφριλίκια και να βγάλεις γούστα. Μπορείς και μόνος σου. Νομίζω
Προφανώς άλλο περίμενες και άλλο συνέβη. Ετσι ειναι. Ισως αυτό να οφείλεται στο ότι οι παρανομίες που εσυ λες εμεις στην ελλάδα τις θεωρούμε μέρος της καθημερινότητας οποτε δε μας εντυπωσιάζουν.
Εισαι υπερβολικός. Το νεαρόν της ηλικίας ίσως. Κατέβα στην παραλιακή μια μέρα ή στα λιμανάκια. Και πες αυτό που μόλις έγραψες στα παιδιά εκεί.