Νέα

Glamorous car rallies (Gumball, Dustball, Cannonball, Bullrun)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα θέλατε να λάβετε μέρος σε τέτοια events?

• Εννοείται ρε φίλε!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Φυσικά και θέλω!

• Στάνταρ λέμε!

• Όχι, γιατί είμαι gay.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
τι γνωμες ρε συ νιτζα?αν εχεις τα φραγκα τα εχεις ολα supercar καλα μουνια γνωριμιες παρτυ τα παντα.Οι υπολοιποι στην πλεμπα βλεπουν στην παραλιακη τις πορκες κ τα φεραρικα με τα αυτοκολλητα του νταστμπολ κ καταριουνται τη ζωη τους την κυβερνηση τις ελλεεινιδες τον ΚΟκκαλη κλπ κλπ κλπ

ΑΛΛΑ οτι εχουν καλα αμαξια δεν παει να πει οτι ειναι καλοι οδηγοι.Οι περισσοτεροι ειναι κουλομαριες κ δεν εχουν πατησει το ποδι τους σε πιστα η auto cross

μια πορτοκαλι gt3 rs στη πιστα στις Σερρες ειχε εξοδο κ την εκανε τροπετο

η μαγκια ειναι το αμαξι που οδηγας να μπορεις να φτανεις πολυ κοντα στο οριο του.Μονοτ τοτε εισαι μαγκας...
Αυτοι εχουν ολα τα ηλεκτρονικα αναμενα κ καβαλανε τα πεζοδρομια της Γλυφαδας οταν πανε για καφε...
αυτα τα αμαξια εχουν φτιαχτει για να γυνρανε το ring οχι για λεζαντα.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
τι γνωμες ρε συ νιτζα?αν εχεις τα φραγκα τα εχεις ολα supercar καλα μουνια γνωριμιες παρτυ τα παντα.Οι υπολοιποι στην πλεμπα βλεπουν στην παραλιακη τις πορκες κ τα φεραρικα με τα αυτοκολλητα του νταστμπολ κ καταριουνται τη ζωη τους την κυβερνηση τις ελλεεινιδες τον ΚΟκκαλη κλπ κλπ κλπ

ΑΛΛΑ οτι εχουν καλα αμαξια δεν παει να πει οτι ειναι καλοι οδηγοι.Οι περισσοτεροι ειναι κουλομαριες κ δεν εχουν πατησει το ποδι τους σε πιστα η auto cross

μια πορτοκαλι gt3 rs στη πιστα στις Σερρες ειχε εξοδο κ την εκανε τροπετο

η μαγκια ειναι το αμαξι που οδηγας να μπορεις να φτανεις πολυ κοντα στο οριο του.Μονοτ τοτε εισαι μαγκας...
Αυτοι εχουν ολα τα ηλεκτρονικα αναμενα κ καβαλανε τα πεζοδρομια της Γλυφαδας οταν πανε για καφε...
αυτα τα αμαξια εχουν φτιαχτει για να γυνρανε το ring οχι για λεζαντα.

μπραβο αρχηγε ετσι ειναι κουλομαριες οπως τους λες... εχω δει εγω σπασμενα πορσικα-φεραρικα στην παραλικη πολλες φορες ...

πριν 2 χρονια ειχε βγει το ελληνικο dustball και ειδα κατι βιντεακια που πεζανε στο youtube και πραγματικα ειδα ενα τσουρμο απο κολοπαιδα που ζουν με τα λεφτα του μπαμπα και κανουν μοστρα και αηδιασα λεω ελεος ρε πουστη μου...

επισης πιστευω οτι αμα εχεις βγαλει λεφτα με τον κοπο σου και τον ιδρωτα σου δυσκολα θα βρεις χρονο για τετοια ταξιδια ... οποτε παλι απευθυνονται σε ρεμαλια με λεφτα απο τον μπαμπα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αυτα τα ράλλυ (ο θεός να τα κανει ραλλυ δηλαδή) ειναι μόνο για άσχετα παιδάκια με λφτά που θέλουν να παραστήσουν κάτι που δεν ειναι. Μακάρι να ήμουν αυτός που τους πουλαει ανταλλακτικά

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αυτα τα ράλλυ (ο θεός να τα κανει ραλλυ δηλαδή) ειναι μόνο για άσχετα παιδάκια με λφτά που θέλουν να παραστήσουν κάτι που δεν ειναι. Μακάρι να ήμουν αυτός που τους πουλαει ανταλλακτικά
Ποιος τα γαμάει μωρέ αυτά τα ράλλυ....

Τα πάρτυ όμως, believe me....λένε!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.678
Πόντοι
12.056

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εσυ καλα δεν μπορεις να κατεβεις απο την γερμανιδα...θες και Αστον τρομαρα σου.. :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε κουφάλα ακόμα και εδώ με κυνηγάς;

Τα Opel τι προέλευσης ειναι;

ΥΓ - τωρα ειδα το βίντεο

Ο τύπος ειναι ασχετος. Σηωνεται ρε ηλίθιε το Adventure απο το τιμόνι ΜΟΝΟ; Απο σκουτεράκι πηγε κατευθειαν σε 1150? Το μπουφαν το BMW τον μαρανε το μαλακα. Μπορει να ειχει και BMW σώβρακο. Α ρε πουστη αυτοι χαλασαν την πιατσα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.678
Πόντοι
12.056

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αντιμάχεσαι τόσο πολύ τις κανονικές μοτοσυκλέτες που θα έλεγε κανεις οτι τις γουσταρεις πολύ.

Δε σε καλύπτει το κινεζικό σου;

(το γαμησαμε το θρεντ - σταματαω παλιοκοτα)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.678
Πόντοι
12.056

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μπρε συ αλτεκ, πως εξηγειται τοσο μαίνος για τις μπέμπες ????

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αστονα μωρεεεε

Εχει πηξει με το μηχανακι του - ξερεις ποσες φορές πηγε να ανεβει σε μηχανακι άλλου; Αυτα τα στρωματα εχουν γεμισει τον τοπο

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.678
Πόντοι
12.056

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Α καλα - με τους φλώρους που έχουν BMW τα εχω και εγώ. Αλλα δεν κανω ετσι altec.

Κατι άλλο σε βασανίζει

ΥΓ.Τωρα ειδαι το βιντεο

Κατ'αρχας δεν ειναι γνήσιο BMW. Ειναι το 1200gs. Ενα το κρατουμενο

Κατα δευτερον μόνο ένας φλώρος που παει σε σχολή για να μαθει να οδηγει στο χώμα θα σκεφτει να κάνει αυτή την καταβαση με το μηχανακι αυτό

Κατα τρίτον ουτε ο "αναβατης" αλλα ουτε και η μηχανή δεν πρέπει να σχετίζονται με τους φανατικους μοτοσυκλετών BMW

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.678
Πόντοι
12.056
Αστονα μωρεεεε

Εχει πηξει με το μηχανακι του - ξερεις ποσες φορές πηγε να ανεβει σε μηχανακι άλλου; Αυτα τα στρωματα εχουν γεμισει τον τοπο

Εμενα ειναι με τις 2 εξατμισεις και δεν μπερδευομαι ποτε...στον gabadoo και στον ταλο να τα πεις... :grin: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Με τους οδηγους τους τα εχω οχι με τις μοτοσυκλετες... ;) ;) ;)

Μαλλλλλι γυαλλλι και παντελονι Leeee...ειναι οι περισσοτεροι..(οχι ολοι)
τα βιντεα που βαζεις ομως δεν εχουν τετοια.. :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom