You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Glamorous car rallies (Gumball, Dustball, Cannonball, Bullrun)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τι γνωμες ρε συ νιτζα?αν εχεις τα φραγκα τα εχεις ολα supercar καλα μουνια γνωριμιες παρτυ τα παντα.Οι υπολοιποι στην πλεμπα βλεπουν στην παραλιακη τις πορκες κ τα φεραρικα με τα αυτοκολλητα του νταστμπολ κ καταριουνται τη ζωη τους την κυβερνηση τις ελλεεινιδες τον ΚΟκκαλη κλπ κλπ κλπ
ΑΛΛΑ οτι εχουν καλα αμαξια δεν παει να πει οτι ειναι καλοι οδηγοι.Οι περισσοτεροι ειναι κουλομαριες κ δεν εχουν πατησει το ποδι τους σε πιστα η auto cross
μια πορτοκαλι gt3 rs στη πιστα στις Σερρες ειχε εξοδο κ την εκανε τροπετο
η μαγκια ειναι το αμαξι που οδηγας να μπορεις να φτανεις πολυ κοντα στο οριο του.Μονοτ τοτε εισαι μαγκας...
Αυτοι εχουν ολα τα ηλεκτρονικα αναμενα κ καβαλανε τα πεζοδρομια της Γλυφαδας οταν πανε για καφε...
αυτα τα αμαξια εχουν φτιαχτει για να γυνρανε το ring οχι για λεζαντα.
ΑΛΛΑ οτι εχουν καλα αμαξια δεν παει να πει οτι ειναι καλοι οδηγοι.Οι περισσοτεροι ειναι κουλομαριες κ δεν εχουν πατησει το ποδι τους σε πιστα η auto cross
η μαγκια ειναι το αμαξι που οδηγας να μπορεις να φτανεις πολυ κοντα στο οριο του.Μονοτ τοτε εισαι μαγκας...
Αυτοι εχουν ολα τα ηλεκτρονικα αναμενα κ καβαλανε τα πεζοδρομια της Γλυφαδας οταν πανε για καφε...
τι γνωμες ρε συ νιτζα?αν εχεις τα φραγκα τα εχεις ολα supercar καλα μουνια γνωριμιες παρτυ τα παντα.Οι υπολοιποι στην πλεμπα βλεπουν στην παραλιακη τις πορκες κ τα φεραρικα με τα αυτοκολλητα του νταστμπολ κ καταριουνται τη ζωη τους την κυβερνηση τις ελλεεινιδες τον ΚΟκκαλη κλπ κλπ κλπ
μπραβο αρχηγε ετσι ειναι κουλομαριες οπως τους λες... εχω δει εγω σπασμενα πορσικα-φεραρικα στην παραλικη πολλες φορες ...
πριν 2 χρονια ειχε βγει το ελληνικο dustball και ειδα κατι βιντεακια που πεζανε στο youtube και πραγματικα ειδα ενα τσουρμο απο κολοπαιδα που ζουν με τα λεφτα του μπαμπα και κανουν μοστρα και αηδιασα λεω ελεος ρε πουστη μου...
επισης πιστευω οτι αμα εχεις βγαλει λεφτα με τον κοπο σου και τον ιδρωτα σου δυσκολα θα βρεις χρονο για τετοια ταξιδια ... οποτε παλι απευθυνονται σε ρεμαλια με λεφτα απο τον μπαμπα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ποιος τα γαμάει μωρέ αυτά τα ράλλυ....Αυτα τα ράλλυ (ο θεός να τα κανει ραλλυ δηλαδή) ειναι μόνο για άσχετα παιδάκια με λφτά που θέλουν να παραστήσουν κάτι που δεν ειναι. Μακάρι να ήμουν αυτός που τους πουλαει ανταλλακτικά
Τα πάρτυ όμως, believe me....λένε!
Ποιος τα γαμάει μωρέ αυτά τα ράλλυ....
Τα πάρτυ όμως, believe me....λένε!
Με αυτό το σκεπτικό, ετοιμάζομαι για τον αγώνα. Θα κατεβω με μια Αστον
Εσυ καλα δεν μπορεις να κατεβεις απο την γερμανιδα...θες και Αστον τρομαρα σου..
Ρε κουφάλα ακόμα και εδώ με κυνηγάς;
Τα Opel τι προέλευσης ειναι;
ΥΓ - τωρα ειδα το βίντεο
Ο τύπος ειναι ασχετος. Σηωνεται ρε ηλίθιε το Adventure απο το τιμόνι ΜΟΝΟ; Απο σκουτεράκι πηγε κατευθειαν σε 1150? Το μπουφαν το BMW τον μαρανε το μαλακα. Μπορει να ειχει και BMW σώβρακο. Α ρε πουστη αυτοι χαλασαν την πιατσα
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.678
- Πόντοι
- 12.056
Ρε κουφάλα ακόμα και εδώ με κυνηγάς;
Τα Opel τι προέλευσης ειναι;
Δεν ξερω...Βοξχολ λεει το δικο μου...
Δεν ξερω...Βοξχολ λεει το δικο μου..
Πάλι Κινέζικο σου δώσανε αντι για το γνήσιο;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μπρε συ αλτεκ, πως εξηγειται τοσο μαίνος για τις μπέμπες ????
Α καλα - με τους φλώρους που έχουν BMW τα εχω και εγώ. Αλλα δεν κανω ετσι altec.
Κατι άλλο σε βασανίζει
ΥΓ.Τωρα ειδαι το βιντεο
Κατ'αρχας δεν ειναι γνήσιο BMW. Ειναι το 1200gs. Ενα το κρατουμενο
Κατα δευτερον μόνο ένας φλώρος που παει σε σχολή για να μαθει να οδηγει στο χώμα θα σκεφτει να κάνει αυτή την καταβαση με το μηχανακι αυτό
Κατα τρίτον ουτε ο "αναβατης" αλλα ουτε και η μηχανή δεν πρέπει να σχετίζονται με τους φανατικους μοτοσυκλετών BMW
Κατι άλλο σε βασανίζει
ΥΓ.Τωρα ειδαι το βιντεο
Κατ'αρχας δεν ειναι γνήσιο BMW. Ειναι το 1200gs. Ενα το κρατουμενο
Κατα δευτερον μόνο ένας φλώρος που παει σε σχολή για να μαθει να οδηγει στο χώμα θα σκεφτει να κάνει αυτή την καταβαση με το μηχανακι αυτό
Κατα τρίτον ουτε ο "αναβατης" αλλα ουτε και η μηχανή δεν πρέπει να σχετίζονται με τους φανατικους μοτοσυκλετών BMW
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.678
- Πόντοι
- 12.056
Αστονα μωρεεεε
Εχει πηξει με το μηχανακι του - ξερεις ποσες φορές πηγε να ανεβει σε μηχανακι άλλου; Αυτα τα στρωματα εχουν γεμισει τον τοπο
Εμενα ειναι με τις 2 εξατμισεις και δεν μπερδευομαι ποτε...στον gabadoo και στον ταλο να τα πεις...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τα βιντεα που βαζεις ομως δεν εχουν τετοια..Με τους οδηγους τους τα εχω οχι με τις μοτοσυκλετες... ;) ;) ;)
Μαλλλλλι γυαλλλι και παντελονι Leeee...ειναι οι περισσοτεροι..(οχι ολοι)