jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
και έτσι... συμβαίνει και με πολλές άλλες παραλλαγές {υποθέτω}...
Πρεπει αν υπαρχει "σχεση" εκτος μαγαζιου δηλαδι για να θεωρηθεις γκομενοπελατης ε ?
και έτσι... συμβαίνει και με πολλές άλλες παραλλαγές {υποθέτω}...
man, αν ρωτήσεις αριστερά~δεξιά θα πάρεις ένα σφυγμό...σαν να λεμε δηλαδη : και μαλακας ειμαι,και το ξερω, και κοροδιο, και ανικανος για κανονικη σχεση, και θελω και αποψη?
δε μπορούσες να πέσεις πιο μέσα....α, και κάτι άλλο που έχει ένας "φίλος" πριν χρόνια (χάχαχαχαχαχαχαχα)
Βγαίνεις σε μπαράκι μόνος (κατά προτίμηση στα παραλιακά), σε κοζάρει η γάτα με το καλό αμάξι σου και μόνο στο μπαρ, σου την πέφτει, γαμάς επιτόπου χωρίς να χαλάσεις ένα ευρώ, κ μετά σε τραβάει για 2-3 μήνες, την κερνάς την πηγαινοφέρνεις, επισκέφτεσαι το κωλόμπαρο που δουλέυει (μπα, δεν είσαι δασκάλα τελικά? όχι είχα σπουδάσει δασκάλα στη Μολδαβία, [size=20pt]εδώ δουλεύω στον σκαραβαίο[/size]!!!!!!!!!!!) .
Το αποτέλεσμα? Σε δειγμάτισε, χάλασες 2-3 χιλιάδες ευρώ και γάμησες ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
εγω κυριοι ειμαι γκομενοπελατης κατ επιλογη.Δηλαδη παω και ξαναπαω με την ιδια "γκομενα" επαγγελματια και ο λογος ειναι απλος οχι οτι τρωω το παραμυθι αλλα αρεσει η οικειοτητα και κανω τον μαλακα
val, εσύ σε ποιά κατηγορία είσαι;
στη κατηγορια της γκομενας!val, εσύ σε ποιά κατηγορία είσαι;
ίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίουουουουουουουουουουουουουουουουουουουου!!!!!!!στη κατηγορια της γκομενας!
προς τι ο γελωτας
Δεν εισαι γκομενοπελατης,ρεαλιστης εισαι αδερφε.Απλα την "κοπελα" σου την χαρτζηληκωνεις μετα απο καθε επαφη σας για να σε αφισει στην ηρεμια σου.εγω κυριοι ειμαι γκομενοπελατης κατ επιλογη.Δηλαδη παω και ξαναπαω με την ιδια "γκομενα" επαγγελματια και ο λογος ειναι απλος οχι οτι τρωω το παραμυθι αλλα αρεσει η οικειοτητα και κανω τον μαλακα
κορυφαία οπτική γωνία!!!!!Απλα την "κοπελα" σου την χαρτζηληκωνεις μετα απο καθε επαφη σας για να σε αφισει στην ηρεμια σου.
δε μπορούσες να πέσεις πιο μέσα....
κορυφαία οπτική γωνία!!!!!
30 χρονια βαρελας
ετσι πληρωνεις για να φυγειΔεν εισαι γκομενοπελατης,ρεαλιστης εισαι αδερφε.Απλα την "κοπελα" σου την χαρτζηληκωνεις μετα απο καθε επαφη σας για να σε αφισει στην ηρεμια σου.
ο αντρας κανει την καυλα του και τα σκαει, η γυναικα πουλιεται, ποιος ειναι ο κερδισμενος?ε αμα ο αντρας δε τα σκασει,δεν εχει νοστιμια το πραγμα!
και οι 2,ειναι χαμενοι μη το ψαχνεις!ο αντρας κανει την καυλα του και τα σκαει, η γυναικα πουλιεται, ποιος ειναι ο κερδισμενος?
και οι δυο... είναι win/win...ποιος ειναι ο κερδισμενος?