Νέα

Γκομενοπελάτης {μόνο για ειλικρινείς}

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TYRAEL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σε ποιά κατηγορία ανήκετε;

• Ναι ρε μάγκα. Το παραδέχομαι!

Ψήφοι: 32 26,2%
  • Όχι {ε, μην το δέσεις και κόμπο}

Ψήφοι: 12 9,8%
  • Είμαι σε διαδικασία ένταξης

Ψήφοι: 9 7,4%
  • Όχι. Οι τάνες με ικανοποιούν αλλά μέχρι εκεί

Ψήφοι: 69 56,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122
OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
σαν να λεμε δηλαδη : και μαλακας ειμαι,και το ξερω, και κοροδιο, και ανικανος για κανονικη σχεση, και θελω και αποψη?
man, αν ρωτήσεις αριστερά~δεξιά θα πάρεις ένα σφυγμό...

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
α, και κάτι άλλο που έχει ένας "φίλος" πριν χρόνια (χάχαχαχαχαχαχαχα)

Βγαίνεις σε μπαράκι μόνος (κατά προτίμηση στα παραλιακά), σε κοζάρει η γάτα με το καλό αμάξι σου και μόνο στο μπαρ, σου την πέφτει, γαμάς επιτόπου χωρίς να χαλάσεις ένα ευρώ, κ μετά σε τραβάει για 2-3 μήνες, την κερνάς την πηγαινοφέρνεις, επισκέφτεσαι το κωλόμπαρο που δουλέυει (μπα, δεν είσαι δασκάλα τελικά? όχι είχα σπουδάσει δασκάλα στη Μολδαβία, εδώ δουλεύω στον σκαραβαίο!!!!!!!!!!!) .
Το αποτέλεσμα? Σε δειγμάτισε, χάλασες 2-3 χιλιάδες ευρώ και γάμησες ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Επισκέπτης
εγω κυριοι ειμαι γκομενοπελατης κατ επιλογη.Δηλαδη παω και ξαναπαω με την ιδια "γκομενα" επαγγελματια και ο λογος ειναι απλος οχι οτι τρωω το παραμυθι αλλα αρεσει η οικειοτητα και κανω τον μαλακα  :grin:

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
α, και κάτι άλλο που έχει ένας "φίλος" πριν χρόνια (χάχαχαχαχαχαχαχα)
Βγαίνεις σε μπαράκι μόνος (κατά προτίμηση στα παραλιακά), σε κοζάρει η γάτα με το καλό αμάξι σου και μόνο στο μπαρ, σου την πέφτει, γαμάς επιτόπου χωρίς να χαλάσεις ένα ευρώ, κ μετά σε τραβάει για 2-3 μήνες, την κερνάς την πηγαινοφέρνεις, επισκέφτεσαι το κωλόμπαρο που δουλέυει (μπα, δεν είσαι δασκάλα τελικά? όχι είχα σπουδάσει δασκάλα στη Μολδαβία, [size=20pt]εδώ δουλεύω στον σκαραβαίο[/size]!!!!!!!!!!!) .
Το αποτέλεσμα? Σε δειγμάτισε, χάλασες 2-3 χιλιάδες ευρώ και γάμησες ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
δε μπορούσες να πέσεις πιο μέσα....

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω κυριοι ειμαι γκομενοπελατης κατ επιλογη.Δηλαδη παω και ξαναπαω με την ιδια "γκομενα" επαγγελματια και ο λογος ειναι απλος οχι οτι τρωω το παραμυθι αλλα αρεσει η οικειοτητα και κανω τον μαλακα  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
υπαρχει χαμηλοτερο σημειο να φτασει ο ανθρωπος? δηλαδη και μονος να μεινεις ασχημα ειναι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Δεν εισαι γκομενοπελατης,ρεαλιστης εισαι αδερφε.Απλα την "κοπελα" σου την χαρτζηληκωνεις μετα απο καθε επαφη σας για να σε αφισει στην ηρεμια σου.

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ε αμα ο αντρας δε τα σκασει,δεν εχει νοστιμια το πραγμα! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories