Νέα

Γκομενοπελάτης {μόνο για ειλικρινείς}

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TYRAEL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε ποιά κατηγορία ανήκετε;

• Ναι ρε μάγκα. Το παραδέχομαι!

Ψήφοι: 32 26,2%
  • Όχι {ε, μην το δέσεις και κόμπο}

Ψήφοι: 12 9,8%
  • Είμαι σε διαδικασία ένταξης

Ψήφοι: 9 7,4%
  • Όχι. Οι τάνες με ικανοποιούν αλλά μέχρι εκεί

Ψήφοι: 69 56,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Επειδή το καθεστώς του λεγόμενου "γκομενοπελάτη", αρχίζει να παίρνει ανησηχυτηκές διαστάσεις, ας δώσουν οι πιο έμπειροι τον κατάλληλο ορισμό για να ξέρουμε που βρικόμαστε και σε ποιό σημείο μπορεί να φτάσουμε...

Επίσης, τρόποι αποφυγής, συμπεριφορικά πρότυπα, ενδείξεις, αντενδείξης, τρόποι πρόληψης και αποφυγής, μέθοδοι ελέγχου της αλληθοφάνειας της κάθε τάνας {αναπάντητες, ντεμέκ sms από συμπαίκτες κτλπ}...

Επειδή έχω την αίσθηση ότι η συμμετοχή θα είναι ελάχιστη, να ένας τρόπος να παραδεχτεί ο καθένας από μας μερικές αλήθειες...

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Επειδή έχω την αίσθηση ότι η συμμετοχή θα είναι ελάχιστη, να ένας τρόπος να παραδεχτεί ο καθένας από μας μερικές αλήθειες...
μου τι δίνει να "πέφτω μέσα" σε αρνητικές προβλέψεις...  :uglystupid:

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
784
Πόντοι
86
Τι εννοεις, ρε μαγκα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Επειδή το καθεστώς του λεγόμενου "γκομενοπελάτη", αρχίζει να παίρνει ανησηχυτηκές διαστάσεις, ας δώσουν οι πιο έμπειροι τον κατάλληλο ορισμό για να ξέρουμε που βρικόμαστε και σε ποιό σημείο μπορεί να φτάσουμε...

Επίσης, τρόποι αποφυγής, συμπεριφορικά πρότυπα, ενδείξεις, αντενδείξης, τρόποι πρόληψης και αποφυγής, μέθοδοι ελέγχου της αλληθοφάνειας της κάθε τάνας {αναπάντητες, ντεμέκ sms από συμπαίκτες κτλπ}...

Αναμένουμε από τον θέσαντα το θέμα να αρχίσει πρώτος. Θεωρούμε προσβλητικό το να τοποθετηθούμε πριν από εσάς.  :rolleyes:

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Θεωρούμε προσβλητικό το να τοποθετηθούμε πριν από εσάς.  :rolleyes:

η δική μου αλήθεια αγαπητέ Άγιε, είναι ότι:
{το παραθέτω αυτούσιο γιατί είναι γουστόζικο...}
======================================================================
όταν τον Ιούνιο άρχισα να ασχολούμαι με cg, το έκανα γιατί με είχε ενθουσιάσει μια κοπελίτσα στα 21, όπου δεν έπαιζε απολύτως τίποτα, και σκεφτόμενος σε δέυτερο επίπεδο το γεγονός ότι δεν έχω απολύτως καμία εμπειρία στο σεξ, σκέφτηκα αυτόν τον τρόπο για να "εξασκηθώ"...

ποτέ μου δεν έχω κάνει σχέση με κοπέλα και δεν ξέρω κατά το πόσο είμαι σε θέση να ανοιχτώ τόσο πολύ και τελικά να γίνει κάτι τέτοιο... {χθες το απόγευμα συναντήθηκα με τη γκόμενα του ξαδερφού μου ~οφθαλμίατρο~, και τον ίδιο βέβαια, και μου 'λεγε διάφορα αληθινά πράγματα για τις σχέσεις κτλπ... και μου'πε ότι μπορεί να'μαι και αν/ηδονιστής...  }
και είναι προφανές ότι δεν έχει καμία σχέση με το παρόν νήμα...
απλά μου έκανε τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι "γκομενο~πελατειακή σχέση" έχει εξαπλωθεί ευρέως...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οι περισσοτεροι εχουν σπιτωμενη και απο μια, αλλα το παιζουν freelance γαμιαδες  :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
η δική μου αλήθεια αγαπητέ Άγιε, είναι ότι:
{το παραθέτω αυτούσιο γιατί είναι γουστόζικο...}
όταν τον Ιούνιο άρχισα να ασχολούμαι με cg, το έκανα γιατί με είχε ενθουσιάσει μια κοπελίτσα στα 21, όπου δεν έπαιζε απολύτως τίποτα, και σκεφτόμενος σε δέυτερο επίπεδο το γεγονός ότι δεν έχω απολύτως καμία εμπειρία στο σεξ, σκέφτηκα αυτόν τον τρόπο για να "εξασκηθώ"...

ποτέ μου δεν έχω κάνει σχέση με κοπέλα και δεν ξέρω κατά το πόσο είμαι σε θέση να ανοιχτώ τόσο πολύ και τελικά να γίνει κάτι τέτοιο... {χθες το απόγευμα συναντήθηκα με τη γκόμενα του ξαδερφού μου ~οφθαλμίατρο~, και τον ίδιο βέβαια, και μου 'λεγε διάφορα αληθινά πράγματα για τις σχέσεις κτλπ... και μου'πε ότι μπορεί να'μαι και αν/ηδονιστής...  }
και είναι προφανές ότι δεν έχει καμία σχέση με το παρόν νήμα...
απλά μου έκανε τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι "γκομενο~πελατειακή σχέση" έχει εξαπολωθεί ευρέως...
τι σημαινει η λεξη αυτη και τι η εκφραση αυτη ?

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Ο φίλος μάλλον εννοεί καταστάσεις σαν την παρακάτω (μου είπε ένας φίλος, εγώ καμία σχέση χαχαχαχαχα):

Πας ρασπούτιν, παίρνεις τηλέφωνο από στρίπερ, η στρίπερ μετά σε πέρνει συνέχεια για καφεδάκια, φαγητό κλπ, όλως τυχαίως γύρω στη Νέα Κηφισιά. Επίσης, μπορεί να σου πει να την πάρεις από το σπίτι της και να την φέρεις στο μαγαζί. Εσύ καμαρώνεις που έχεις το μούναρο δίπλα σου, αυτή όμως τρώει και μετακινείται τζάμπα, στην υγειά του μαλάκα...

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Οι περισσοτεροι εχουν σπιτωμενη και απο μια, αλλα το παιζουν freelance γαμιαδες  :2funny:
και δεν το παραδέχονται κιόλας....    :idiot:
{όχι ότι με νοιάζει... απλά το να΄ναι λιγάκι ειλικρινείς, ε αυτό κάνει τη διαφορά} :grin:

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Ο φίλος μάλλον εννοεί καταστάσεις σαν την παρακάτω (μου είπε ένας φίλος, εγώ καμία σχέση χαχαχαχαχα):
Πας ρασπούτιν, πέρνεις τηλέφωνο από στρίπερ, η στρίπερ μετά σε πέρνει συνέχεια για καφεδάκια, φαγητό κλπ, όλως τυχαίως γύρω στη Νέα Κηφισιά. Επίσης, μπορεί να σου πει να την πάρεις από το σπίτι της και να την φέρεις στο μαγαζί. Εσύ καμαρώνεις που έχεις το μούναρο δίπλα σου, αυτή όμως τρώει και μετακινείται τζάμπα, στην υγειά του μαλάκα...
μ'έπιασες.... :2funny:
ειδικά το παράδειγμά σου είναι όλα τα λεφτά...
κανονική αναπαράσταση....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Πας ρασπούτιν, παίρνεις τηλέφωνο από στρίπερ, η στρίπερ μετά σε πέρνει συνέχεια για καφεδάκια, φαγητό κλπ, όλως τυχαίως γύρω στη Νέα Κηφισιά. Επίσης, μπορεί να σου πει να την πάρεις από το σπίτι της και να την φέρεις στο μαγαζί. Εσύ καμαρώνεις που έχεις το μούναρο δίπλα σου, αυτή όμως τρώει και μετακινείται τζάμπα, στην υγειά του μαλάκα...
:thumbsup: :cool2:

Απολυτα σωστος ....  :rockon:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Ετσι ακριβως !!! :thumbsup:
Η πλακα ειναι, οτι μετα που το σκεφτομαστε  :headbang: :headbang: :headbang:, αλλα δεν βαζουμε μυαλο και το ξανακανουμε οι  :jerking: :jerking: :jerking: !!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ταυτόχρονα πελάτης και "wanna be" γκόμενος μιας επαγγελματίας...
{αλλά για να ρωτάς τι είναι, είσαι σίγουρα στο τελαυταίο group  ;)}
δεν βγαζεις ευκολα γκομενα επαγγελματια κοπελα τυπε
εκτος αν ειναι ρουμανα που αυτες ειναι αγαπησιαρες :2funny:

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1

Σε παρα πολες περιπτωσεις η γκομενα δεν ειναι ουτε καν στριπερ,υπαρχουν σαβουρες που βρισκουν κοροιδα(ημουν και εγω πολες φορες).Απλα και λογω και της κρισης τα κοροιδα σπανιζουν πλεον.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
δηλαδη για να καταλαβουμε: να κανεις σχεση με γκομενα μεταχειρισμενη (πιθανον χιλιοπηδηγμενη απο εκατονταδες(?) πουτσες αγνωστες αρωστες κλπ κλπ )να τη βγαλεις εξω και να πληρωνεις?
σαν να λεμε δηλαδη : και μαλακας ειμαι,και το ξερω, και κοροδιο, και ανικανος για κανονικη σχεση, και θελω και αποψη?
δλδ  αυτοι που σουταρουν μια χαρά  γκομενες για ψυλου πηδημα τι ειναι ? μισογυνηδες?  :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom