Νέα

Γκομενοπελάτης {μόνο για ειλικρινείς}

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TYRAEL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε ποιά κατηγορία ανήκετε;

• Ναι ρε μάγκα. Το παραδέχομαι!

Ψήφοι: 32 26,2%
  • Όχι {ε, μην το δέσεις και κόμπο}

Ψήφοι: 12 9,8%
  • Είμαι σε διαδικασία ένταξης

Ψήφοι: 9 7,4%
  • Όχι. Οι τάνες με ικανοποιούν αλλά μέχρι εκεί

Ψήφοι: 69 56,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
γι'αυτό μόλις 106 έχουν ψηφίσει.... δύσκολο να παραδεχτείς τα επίπονα....

Κι όμως είναι ακριβώς όπως η ζωή: οι στιγμές ευτυχίας είναι λίγες αλλά όταν έρθουν, τις ρουφάμε όπως η έρημος τη βροχή!

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
ειμαστε ειλικρινης,ο πελατης οπως τον ειπες,παει για τη δικη του ευχαριστηση και αυτη πρεπει να τον ικανοποιησει.σε οτι της πει.

δε συμφωνω 100%, το σεξ ειναι αμοιβαιο, ακομα και αν πληρωνεις.
γενικα η εξυπηρετηση ειναι αμοιβαια σε ολες τις δουλειες που εχουν να κανουν με αμεση επαφη πελατη-υπαλληλου.
ποιος θα εξυπηρετηθει καλυτερα? ο πελατης που πληρωνει και νομιζει οτι μπορει να κανει οτι του καυλωσει και το δειχνει με ασκημο τροπο ή ο πελατης που πληρωνει και ειναι ευγενικός και σωστος και σεβεται τον υπάλληλο που τον εξυπηρετεί?

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
δε συμφωνω 100%, το σεξ ειναι αμοιβαιο, ακομα και αν πληρωνεις.
γενικα η εξυπηρετηση ειναι αμοιβαια σε ολες τις δουλειες που εχουν να κανουν με αμεση επαφη πελατη-υπαλληλου.
ποιος θα εξυπηρετηθει καλυτερα? ο πελατης που πληρωνει και νομιζει οτι μπορει να κανει οτι του καυλωσει και το δειχνει με ασκημο τροπο ή ο πελατης που πληρωνει και ειναι ευγενικός και σωστος και σεβεται τον υπάλληλο που τον εξυπηρετεί?
σε πολλές περιπτώσεις, με μια κίνηση, η επαγγελματίας μπορεί να σε ξενερώσει τόσο, που να μη σου σηκώνεται με τίποτα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οσοι εχουν ενοχες (και καλα) ας κοψουν τις πουτανες και να γαμανε τη χηρα με τα 5 ορφανα μετα...

πελατης εισαι σε ολες τις περιπτωσεις πλην της γνησιας καψουρας αλλα αυτο θελει και λιγο τυχη να σου κατσει οποτε...

αυτα τα ολιγα για να μην εξελιχθει το παρον θρεντακι σε κλωνο της ελλεηνιδας(τι τρεχει με αυτες?)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Έχει πολύ ψωμί αυτό φίλε. Μέσα είσαι πάντως, πολύ μέσα...

για να προσθεσω καποιες σκεψεις μου θα πω,
το οτι οι επαγγελματιες πουτανες ειναι μια μειοψηφικη ομαδα στο κοινωνικο συνολο δεν σημαινει οτι εχουν αλλη δομη εγκεφαλου απο τα υπολοιπα διποδα των πλειοψηφικων ομαδων, ειναι ακριβως η ιδια δομη ομως με αλλη μορφη που ταιριαζει σε πουτανοβιους σαν και μενα.
Θελω να να πω οτι αν οι ελεηνιδες με τον ελεηνο τροπο σκεψης τους , περναν "εντολες" απο τις τηλεορασεις , απο το cosmopolitan ή απο τις μαναδες τους να γινουν πουτανες (εννοω δηλωμενες επαγγελματικα) θα το καναν ευχαριστως , απλα τωρα αυτες οι "εντολες" ειναι του στυλ να επιδιωκουμε να χουμε μια καλη καριερα , να χουμε λεφτα ,να παρουμε ενα πλουσιο μορφωμενο γαμπρο να κανουμε παιδια στα 30 μας τα οποια θα κανουμε επιστημονες κτλ κτλ
Για μενα ζωα ειναι τα μεν . ζωα ειναι και τα δε , που απλα κινουνται απο το αγελαιο ενστικτο της μιμησης -τεινουν στην ομοιομορφια του συστηματος στο οποιο εντασσονται.
Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις τις οποιες "ερωτευομαστε" , και μετα απογοητευομαστε οταν καταλαβαινουμε οτι δεν ηταν για μας, αλλα συνεχιζουμε μεχρι να βρουμε το alter ego μας, ετσι ειναι η ζωη...

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
στους 111 οι ειλικρινείς... :grin:
Καλό καλοκαίρι σε όλους...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
η δική μου αλήθεια αγαπητέ Άγιε, είναι ότι:
{το παραθέτω αυτούσιο γιατί είναι γουστόζικο...}
======================================================================
όταν τον Ιούνιο άρχισα να ασχολούμαι με cg, το έκανα γιατί με είχε ενθουσιάσει μια κοπελίτσα στα 21, όπου δεν έπαιζε απολύτως τίποτα, και σκεφτόμενος σε δέυτερο επίπεδο το γεγονός ότι δεν έχω απολύτως καμία εμπειρία στο σεξ, σκέφτηκα αυτόν τον τρόπο για να "εξασκηθώ"...

ποτέ μου δεν έχω κάνει σχέση με κοπέλα και δεν ξέρω κατά το πόσο είμαι σε θέση να ανοιχτώ τόσο πολύ και τελικά να γίνει κάτι τέτοιο... {χθες το απόγευμα συναντήθηκα με τη γκόμενα του ξαδερφού μου ~οφθαλμίατρο~, και τον ίδιο βέβαια, και μου 'λεγε διάφορα αληθινά πράγματα για τις σχέσεις κτλπ... και μου'πε ότι μπορεί να'μαι και αν/ηδονιστής...  }
======================================================================
και είναι προφανές ότι δεν έχει καμία σχέση με το παρόν νήμα...
απλά μου έκανε τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι "γκομενο~πελατειακή σχέση" έχει εξαπλωθεί ευρέως...

Κριμα αλλα πολλοι απο εμας ετσι αρχιζουμε...
Ρε φιλε οι συνομιλικες σου στα 21 εχουν παρει ορδες και εσυ δεν εχεις εμπειριες, τι μλκια;
Νομιζω ο ξαδερφος σου μαλακια σου ειπε. Απλως ολοι εχουν αυτο το αγχος,αυτα τα πραγματα τα μαθαινεις απο 16-18 και οχι πιο μετα με τετοιο τροπο. προσεχε γιατι αυτες ΔΕΝ ειναι γκομενες σου και δεν τις φιλας ουτε γλυφομουνια κτλ μην κολλησεις τιποτα χωρις λογο. Τραβα κανε κανα εμβολιο και πηγαινε με φοιτητριες, το θεμα πιο πολυ ψυχολογικο ειναι.
Και δεν ειναι καλα τα ct γιατι ειναι παρανομες, πηγαινε καλυτερα σε στουντιο.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Βασικα εμενα μου εχουν ζητησει τηλ. και η αλλη με στριμωξε στον τοιχο και με εγλυφε, τρομαξα λιγο :P
Αρα ειμαι γκομενο-εργοδοτης

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Κριμα αλλα πολλοι απο εμας ετσι αρχιζουμε...
Ρε φιλε οι συνομιλικες σου στα 21 εχουν παρει ορδες και εσυ δεν εχεις εμπειριες, τι μλκια;
Νομιζω ο ξαδερφος σου μαλακια σου ειπε. Απλως ολοι εχουν αυτο το αγχος,αυτα τα πραγματα τα μαθαινεις απο 16-18 και οχι πιο μετα με τετοιο τροπο. προσεχε γιατι αυτες ΔΕΝ ειναι γκομενες σου και δεν τις φιλας ουτε γλυφομουνια κτλ μην κολλησεις τιποτα χωρις λογο. Τραβα κανε κανα εμβολιο και πηγαινε με φοιτητριες, το θεμα πιο πολυ ψυχολογικο ειναι.
Και δεν ειναι καλα τα ct γιατι ειναι παρανομες, πηγαινε καλυτερα σε στουντιο.

αγαμια η μονογαμια βλεπω εγω γυρω μου σε αυτες τις ηλικειες  :think:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αγαμια η μονογαμια βλεπω εγω γυρω μου σε αυτες τις ηλικειες  :think:
Τι ηλικια εχεις εσυ;
Υπαρχουν ατομα που εχουν πηδηξει 40 φοιτητριες σε 2 μηνες και αλλοι που ειναι αγαμητοι απο τοτε που μπηκαν στη σχολη.
Σε αυτες τις ηλικιες οι κοπελιτσες γαμιουνται με μια μειοψηφια ατομων. το οτι ειναι μονες τους δεν σημαινει οτι δεν ξεσκιζονται. Αργοτερα που ψαχνουν τον μαλακα για σταθερη σχεση τις βρισκεις με δεσμο. Ξερω τι σου λεω και φαντασου οτι δεν εχω αντιληφθει τη καργιολοσυνη τους ως ολοτητα ακομη.
Εδω κατι μπαζακια φοιτητριουλες που αναρωτιεσαι αν θα ξερουν πως ειναι η πουτσα, πανε και κολλανε σε καποιον στη βιβλιοθηκη και τον ''παιρνουν'' το ιδιο βραδυ. Καλα στις εστιες και τα ερασμους δεν αναφερω καν τι γινεται. Για σεξ μιλαω παντα οχι σχεσεις.

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Τι ηλικια εχεις εσυ;
Υπαρχουν ατομα που εχουν πηδηξει 40 φοιτητριες σε 2 μηνες και αλλοι που ειναι αγαμητοι απο τοτε που μπηκαν στη σχολη.
Σε αυτες τις ηλικιες οι κοπελιτσες γαμιουνται με μια μειοψηφια ατομων. το οτι ειναι μονες τους δεν σημαινει οτι δεν ξεσκιζονται. Αργοτερα που ψαχνουν τον μαλακα για σταθερη σχεση τις βρισκεις με δεσμο. Ξερω τι σου λεω και φαντασου οτι δεν εχω αντιληφθει τη καργιολοσυνη τους ως ολοτητα ακομη.
Εδω κατι μπαζακια φοιτητριουλες που αναρωτιεσαι αν θα ξερουν πως ειναι η πουτσα, πανε και κολλανε σε καποιον στη βιβλιοθηκη και τον ''παιρνουν'' το ιδιο βραδυ. Καλα στις εστιες και τα ερασμους δεν αναφερω καν τι γινεται. Για σεξ μιλαω παντα οχι σχεσεις.

πολυ καλο για να ειναι αληθινο  :think:
για ερασμους στο εξωτερικο δεν ξερω τι γινεται κ τι κανουν οι ελληνιδες κ οι εστιες ειναι σαν τεκεδες τοξικομανων πεφτουν τα ντουβαρια απο την υγρασια κ κρεμονται τα καλωδια απο παντου
αυτο με τη βιβλιοθηκη που λες μονο σε τσοντες το εχω δει προσωπικα

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ανοησιες λες. Υποθετω οτι δεν εισαι φοιτητης γι' αυτο μιλας. Στις γκομενες δεν υπαρχει αγαμια. Να παντρευτουν δεν μπορουν.
Οσον αυτα που λες, ξοδευω παρα πολυ χρονο στο πανεπιστημιο και επειδη καταλαβα ποσο καργιολες ειναι, εχω μαθει και καποια πραγματα απο καποιους που γαμανε πολυ. Σου εγγυωμαι οτι και λιγα σου λεω, αν θελεις πιστευεις.
10-20 ατομα εχουν γαμισει το συμπαν εκει, και οι υπολοιποι τον παιζουν.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

τοτε γιατι εξακολουθει να υπαρχει πορνεια?  :think:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τοτε γιατι εξακολουθει να υπαρχει πορνεια?  :think:
γιατι οπως ανεφερα σε αυτες τις ηλικιες γαμαει πολυ η μειοψηφια. Και επειδη το μπαζο το πηδαει καποιος εμφανισιμος τους υπολοιπους θα τους κλασει τελειως μεχρι να καταλαβει οτι ειναι για τον πουτσο οποτε μετα θα βρισει τους αντρες κτλ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι καλα...

πηγεντε ψαξτε σε σαιτ με αγγελιες και θα δειτε ποσες φοιτητριες εχει...

με λιστες.....

τι λεμε τωρα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
γιατι οπως ανεφερα σε αυτες τις ηλικιες γαμαει πολυ η μειοψηφια. Και επειδη το μπαζο το πηδαει καποιος εμφανισιμος τους υπολοιπους θα τους κλασει τελειως μεχρι να καταλαβει οτι ειναι για τον πουτσο οποτε μετα θα βρισει τους αντρες κτλ.
γαμαει πολυ , εννοεις σε συχνοτητα την ιδια ή διαφορετικες ?

βασικα για να μην το κουραζουμε το θεμα , τυχαινει να υπαρχουν καποιοι πιο κοντα στις αντιληψεις της μεσης ελεηνιδας (εννοω συχναζουν στα ιδια μερη ,ασχολουνται με τα ιδια πραγματα, εχουν τα ιδια μυαλα κτλ) οποτε ειναι πιθανον να υπαρχουν αρκετες σχεσεις μεταξυ ομοειδων
αλλα ακομα και τωρα δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι αυτο ικανοτητα....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γαμαει πολυ , εννοεις σε συχνοτητα την ιδια ή διαφορετικες ?

βασικα για να μην το κουραζουμε το θεμα , τυχαινει να υπαρχουν καποιοι πιο κοντα στις αντιληψεις της μεσης ελεηνιδας (εννοω συχναζουν στα ιδια μερη ,ασχολουνται με τα ιδια πραγματα, εχουν τα ιδια μυαλα κτλ) οποτε ειναι πιθανον να υπαρχουν αρκετες σχεσεις μεταξυ ομοειδων
αλλα ακομα και τωρα δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι αυτο ικανοτητα....
δεν ειναι ικανοτητα...

αλλα οπως τα λες ειναι.... εχω και εγω εναν φιλο στο γυμναστηριο που κανει παρεα συνεχεια με γυναικες, ξερει πολλα, και μπορει και γαμαει οποια θελει οποτε θελει μονο και μονο γιατη εχει την δικια τους αντιληψη, θα κανει δλδ αυτο που αρεσει σε αυτες και δεν θα κανει αυτο που  γουσταρει αυτος...

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ανοησιες λες. Υποθετω οτι δεν εισαι φοιτητης γι' αυτο μιλας. Στις γκομενες δεν υπαρχει αγαμια. Να παντρευτουν δεν μπορουν.
Οσον αυτα που λες, ξοδευω παρα πολυ χρονο στο πανεπιστημιο και επειδη καταλαβα ποσο καργιολες ειναι, εχω μαθει και καποια πραγματα απο καποιους που γαμανε πολυ. Σου εγγυωμαι οτι και λιγα σου λεω, αν θελεις πιστευεις.
10-20 ατομα εχουν γαμισει το συμπαν εκει, και οι υπολοιποι τον παιζουν.

Η γκόμενα τρώει πούτσα όπως και όποτε θέλει
Και μην ακούτε τις μαλακίες ότι τις διαλέγουμε. Αυτές μας διαλέγουν και εμείς απλά τις γαμάμε

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και μην ακούτε τις μαλακίες ότι τις διαλέγουμε. Αυτές μας διαλέγουν και εμείς απλά τις γαμάμε
Οχι κανεις λαθος. Καποιοι διαλεγουν, εσυ μπορει οχι. Βρες καποιον εμφανισιμο φιλο σου που δεν ειναι σαν και εσενα και δες ποσο ευκολα γαμαει αυτην που θελει.
Τελος παντων εγω σκεφτομουν ετσι παλια. Ειναι κριμα να μην εχετε συνειδητοποιησει ποσο γαμιολες ειναι οι γυναικες. Ενταξει και την εμφανιση να μην εχεις για να το βιωσεις, δες τι κανει ο αλλος.
μιλαμε για τρελα ποσοστα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν ειναι ικανοτητα...

αλλα οπως τα λες ειναι.... εχω και εγω εναν φιλο στο γυμναστηριο που κανει παρεα συνεχεια με γυναικες, ξερει πολλα, και μπορει και γαμαει οποια θελει οποτε θελει μονο και μονο γιατη εχει την δικια τους αντιληψη, θα κανει δλδ αυτο που αρεσει σε αυτες και δεν θα κανει αυτο που  γουσταρει αυτος...
σωστα,
πρεπει να υπαρχει μια συμβατοτητα μεταξυ των δυο
αλλα μια παρατηρηση , δεν μπορει να γαμαει οποια θελει , μπορει να γαμαει οποια θελει εντος της ομαδας που εντασσεται/του κυκλου του...καταλαβαινεις... ;)

και βεβαια διαλεγουν αυτες συμφωνα με τα δικα τους κριτηρια...αρκει να μην ειμαστε και μεις λιγουροειδη και ενδιδουμε στις ορεξεις της καθε πατσαβουρας, γιατι γινομαστε γελοιοι και κακομαθαινουν κιολας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom