You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Σημασια δεν εχει η πειρα η δικια μου..........Σημασια εχει οτι οι γυναικεs θελουνε μπλα μπλα.....Τι να το κανειs το κουστουμι και την χορευτικη φιγουρα του μπαρμαν αν δεν μπορειs ν αρθρωσειs λεξη και δεν μπορειs να εντυπωσιασειs πλησιαζονταs ομορφα μια γυναικα????....Απλα με το κουστουμι θα εισαι ενα ομορφο...αγαλμαΜιλάς εκ πείρας?
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
...για "αρπαχτή" ναι, για σχέση όχι..... πρόσεξε, μιλάμε για ελλεηνίδες.....
Στην πλάκα το πα ρε συ μην πιάνεσαι απ'αυτο με κανέναν απ'τους δύο δεν θα έκανε σχέση διότι πολύ απλά τον μεν υδραυλικό τον θεωρεί κοινωνικά κατώτερο, τον δε μπάρμαν ότι θα την κερατώσει με τις μικρούλες που βλέπει κάθε ωύχτα στο μπαρ
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Σημασια δεν εχει η πειρα η δικια μου..........Σημασια εχει οτι οι γυναικεs θελουνε μπλα μπλα.....Τι να το κανειs το κουστουμι και την χορευτικη φιγουρα του μπαρμαν αν δεν μπορειs ν αρθρωσειs λεξη και δεν μπορειs να εντυπωσιασειs πλησιαζονταs ομορφα μια γυναικα????....Απλα με το κουστουμι θα εισαι ενα ομορφο...αγαλμα
Κούκλα μου κι εγώ μπορώ να πω και μια και δυό και διακόσιες λέξεις και τρόπους έχω και παπάρι 17πόντους ! αλλά δε μου φαίνεται οτι μόνο αυτά θέλει μια γκόμενα. τα θέλει ΟΛΑ!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αν παει μ αυτη τη λογικη......γυναικεs θα εχουν μονο οι κατεχοντεs.......δλδ το 4 με 5 % των ενεργων αντρων........Ολοι οι υπολοιποι απλα να κοιτανε και να ξερογλειφονται??Πολλα ευρωπουλα φυσικα.Και λετσος να εισαι αν εχεις ευρω στην τσεπη και φυσικα μια καμπριο μερσεντες εχεις ολες τις γυναικες του κοσμου.
Μη μιλάς για πέσιμο, πληγώνεις κόσμο.
Υπάρχουν κάτι υπαλληλάκια εδώ μέσα (απόφοιτοι ΕΜΠ) που αν και μεσόκοποι , δεν την έχουν πέσει ποτέ ...
γεια σου ρε sniper με τα ωραία σου
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Κούκλα μου κι εγώ μπορώ να πω και μια και δυό και διακόσιες λέξεις και τρόπους έχω και παπάρι 17πόντους ! αλλά δε μου φαίνεται οτι μόνο αυτά θέλει μια γκόμενα. τα θέλει ΟΛΑ!
Κουκλα μου...
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Τυπε μου.
Ποιος ο λογος να μπλεχτεις και να 'χρυσοπληρωσεις' τις υπερτιμημενες γυναικες εδω στην Ελλαδα που δεν αξιζουν κιολας.
Ειναι σα να αγοραζεις ενα yugo και να πληρωνεις λες και πηρες Ferrari!
Σκεφτειτε λιγο........
Για γκομενες μιλαω...που στην πλειονοτητα τους ειναι χαζογκομενες.Γιατι προτιμουν τον γερο με την μερσεντες και οχι τον νεο?Αν παει μ αυτη τη λογικη......γυναικεs θα εχουν μονο οι κατεχοντεs.......δλδ το 4 με 5 % των ενεργων αντρων........Ολοι οι υπολοιποι απλα να κοιτανε και να ξερογλειφονται??
Θα συμφωνησω παντως οτι και το μπλα μπλα μετραει πολυ αλλα οχι απολυτα.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Δεν παει ετσι.......Αν παει μ αυτη τη λογικη......γυναικεs θα εχουν μονο οι κατεχοντεs.......δλδ το 4 με 5 % των ενεργων αντρων........
Στην Ελλαδα οι περισσοτεροι ειναι 'φτιαγμενοι' απο περιουσιες κλπ.
Oσο και αν ακουγεται περιεργο οι πραγματικοι φτωχοι ειναι λιγοτεροι........
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Κουκλα μου...
Μ'αυτά που γράφεις σε πέρασα για γκόμενα σόρυ δεν ήταν εσκεμένο
Τυπε μου.
Ποιος ο λογος να μπλεχτεις και να 'χρυσοπληρωσεις' τις υπερτιμημενες γυναικες εδω στην Ελλαδα που δεν αξιζουν κιολας.
Ειναι σα να αγοραζεις ενα yugo και να πληρωνεις λες και πηρες Ferrari!
Σκεφτειτε λιγο........
Δίκιο έχεις ρε γμτ, αλλά τί να κάνουμε?να μεταναστεύσουμε?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Για γκομενες μιλαω...που στην πλειονοτητα τους ειναι χαζογκομενες.Γιατι προτιμουν τον γερο με την μερσεντες και οχι τον νεο?
Θα συμφωνησω παντως οτι και το μπλα μπλα μετραει πολυ αλλα οχι απολυτα.
Σαν πρωτο βημα μετραει οτι και να λεμε..........τωρα αν η σχεση κρατηθει η οχι λογω χρηματων κτλ....αυτο ειναι αλλο καπελο.....Εξαλλου θα γινει το σχετικο ξεσκαρταρισμα.....ποια ειναι η ..Αστερω και ποια η ...Υστερω!!!
Επισκέπτης
Ασφαλώς και το οικονομικό παίζει ρόλο, όμως μεγάλη σημασία έχει και το επάγγελμα.
[size=16pt]Δεν έχει σημασία μόνο πόσα βγάζεις, αλλά και πως τα βγάζεις. [/size]
Όταν η ελλεηνις θέλει απλά να γαμηθεί , δεν κοιταει χρήμα.
Οπότε ο λεφτάς δεν είναι αυτός με τον οποίο θα πάει να κάνει ons.
Για αυτή τη χρήση πιο περιζήτητοι είναι τύποι της νύχτας , μπάρμαν , πορτιέρηδες , δημοσιοσχετίστες σε ξενυχτάδικα , dj κτλ κτλ κτλ. Καθώς και κάτι γυμναστές , δάσκαλοι σκι , τέννις κτλ κτλ κτλ. Ανεξαρτήτως τσέπης.
Αυτοί έχουν και τα περισσότερα ons στο Ελλάντα Και όχι μόνο από πιπίνες. Και 30άρες και 35άρες και παντρεμένες 40άρες που θέλουν εναν πούτσο στα γρήγορα , τέτοιους προτιμούν.
Τα λεφτά τις ενδιαφέρουν όταν βλέπουν τον άλλον για περισσότερο από ένα πήδημα.
Τότε μετράνε.Αλλά δεν μετράει το πως τα βγάζεις.Μόνο η ποσότητα.
Το πως μετράει σε πιο κλασάτες γυναίκες , που θέλουν και κάτι μουράτο.
Αλλά πάμε σε μικρά ποσοστά του πληθυσμού τωρα, για τα οποία δεν έχει νόημα η κουβέντα και οι γενικεύσεις.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ναι no problem.....κι εγω θα μπερδευομουν
καμια σχεση δεν κραταει οταν ο λογος που υπαρχει η σχεση ειναι το χρημα.Σαν πρωτο βημα μετραει οτι και να λεμε..........τωρα αν η σχεση κρατηθει η οχι λογω χρηματων κτλ....αυτο ειναι αλλο καπελο.....Εξαλλου θα γινει το σχετικο ξεσκαρταρισμα.....ποια ειναι η ..Αστερω και ποια η ...Υστερω!!!
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Χωρις δευτερη σκεψη.
Αλλα πρεπει να εχεις και τη δυνατοτητα..........
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
πολυ σωστα!καμια σχεση δεν κραταει οταν ο λογος που υπαρχει η σχεση ειναι το χρημα.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Όταν η ελλεηνις θέλει απλά να γαμηθεί , δεν κοιταει χρήμα.
Οπότε ο λεφτάς δεν είναι αυτός με τον οποίο θα πάει να κάνει ons.
Για αυτή τη χρήση πιο περιζήτητοι είναι τύποι της νύχτας , μπάρμαν , πορτιέρηδες , δημοσιοσχετίστες σε ξενυχτάδικα , dj κτλ κτλ κτλ. Καθώς και κάτι γυμναστές , δάσκαλοι σκι , τέννις κτλ κτλ κτλ. Ανεξαρτήτως τσέπης.
Αυτοί έχουν και τα περισσότερα ons στο Ελλάντα Και όχι μόνο από πιπίνες. Και 30άρες και 35άρες και παντρεμένες 40άρες που θέλουν εναν πούτσο στα γρήγορα , τέτοιους προτιμούν.
Τα λεφτά τις ενδιαφέρουν όταν βλέπουν τον άλλον για περισσότερο από ένα πήδημα.
Τότε μετράνε.Αλλά δεν μετράει το πως τα βγάζεις.Μόνο η ποσότητα.
Το πως μετράει σε πιο κλασάτες γυναίκες , που θέλουν και κάτι μουράτο.
Αλλά πάμε σε μικρά ποσοστά του πληθυσμού τωρα, για τα οποία δεν έχει νόημα η κουβέντα και οι γενικεύσεις.
συμφωνω....ομωs καπωs πρεπει να γινει η αρχη....πρεπει να πεσει το σχετικο ψησιμο το μπλα μπλα..........Μην περιμενουμε αραχτοι και φραπεδατοι να μαs ερθει σαν ωριμο συκο απ τον ουρανο....Συν Αθηνα και χειρα κινει....Η τουλαχιστον οχι με τα χερια...αλλα με την ομιλια
Χαιρομαι που υπαρχει και καποια (αν υποθετω καλα απο το νικ) που συμφωνει.πολυ σωστα!
Επισκέπτης
γεια σου ρε sniper με τα ωραία σου
Γειά σου και σένα ... Moby.
Έχει κλείσει 10ετία από τότε που έκοψες τους μπάφους;
Νοιώθεις ακόμη ζαλάδες;
Να ψάξω λες τα links να βρώ πότε έγραψες ότι έκοψες το μπάφο , ότι δεν έβλεπες μπροστά σου , ότι πήγαινες με την παρέα Μενίδι για μπαφό-ψώνια κτλ ;
Έχω ένα αρχειάκι ....