Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μεγάλη γκομενοπαγίδα είναι το αυτοκίνητό μου.

Καθότι αρχαίο-ιστορικό, οι πόρτες δεν ανοίγουν από μέσα λόγω βλάβης. Οπότε, μπαίνει η κορασίδα και δεν μπορεί να βγεί θέλει δε θέλει.

Επίσης όποια πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων, πέφτει ξερή από τα καυσαέρια. :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τις γαμας και μεσα αρχηγε μου;ετσι να βγαζεις γουστα....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μεγάλη γκομενοπαγίδα είναι το αυτοκίνητό μου.

Καθότι αρχαίο-ιστορικό, οι πόρτες δεν ανοίγουν από μέσα λόγω βλάβης. Οπότε, μπαίνει η κορασίδα και δεν μπορεί να βγεί θέλει δε θέλει.

Επίσης όποια πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων, πέφτει ξερή από τα καυσαέρια. :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λεβεντόπαιδα ...

Έχουμε ξεφύγει ...

Οι μάγκες γαμάνε μόνο με το κορμί τους.
Δεν χρειάζονται ούτε κονέ, ούτε προξενήτρες , ούτε λεφτά , ούτε αυτοκίνητα.
Αυτής της άποψης ήμουν εγώ στα νιάτα μου.
Και αυτοκίνητο ακριβό , κυριλάτης μάρκας δεν είχα τότε.

Δεν είναι όλοι μάγκες όμως , ούτε πέφτουλες.
Γι'αυτή την περίπτωση μιλάμε εδώ.
Υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα που έλκουν γκόμενες , οι οποίες από μυαλό , μόρφωση , επίπεδο είναι ΣΚΑΤΑ , αλλά ωστόσο έχουν κορμί που είναι γαμήσιμο. Μεγάλο ποσοστό από αυτές έλκεται από αυτοκίνητα. Συνήθως γερμανικά , κάμπριο και 2θέσια.
Λογική εξήγηση μην ψάχνετε , δεν υπάρχει.
Συμβαίνει ωστόσο.
Προσωπικά δεν ήθελα να το παραδεχθώ μικρός , δεν ήθελα να ακολουθήσω αυτή τη μέθοδο , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι γεγονός.

Με κάποια από τα αμάξια που αναφέρθηκαν , γαμάει και ο πιο χάλιας αρκετά εύκολα διάφορες ξεκωλιάρες μικροαστές.

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συνήθως γερμανικά , κάμπριο και 2θέσια.
Με κάποια από τα αμάξια που αναφέρθηκαν , γαμάει και ο πιο χάλιας αρκετά εύκολα διάφορες ξεκωλιάρες μικροαστές.

Ναί, κι εμένα το 4τροχο απολίθωμα που έχω είναι γερμανικό και 2πορτο, αναγκαστικά 2θέσιο γιατί πίσω δεν χωράνε ούτε παιδιά.

Δυστυχώς εκτός από χαριτόβρυτες υπάρξεις τραβάει σαν το μέλι και τα όργανα της τάξης.

Για να επανέλθω όμως να πώ οτι συμφωνώ με τον συνφορουμίτη περί μυαλού. Αλλά το θέμα είναι τι θέλεις να πιάσεις στην παγίδα που στήνεις ?

Θέλεις μανούλι στο κορμί ? ή θές γυναίκα έξυπνη, δραστήρια, σωστή κτλ, κτλ. ?
Θές να πηδήξεις ή θές να κάνεις σχέση ?

Το λέω γιατί να πιάσεις κουκλάρα, έξυπνη, σωστή/ξηγημένη, ενδιαφέρουσα , για πήδημα και για σχέση, του λιμανιού και του σαλονιού, αξιοπρεπή, να έχει μυαλό, να μην είναι ψώνιο αλλά ούτε και υπερβολικά της τέχνης, να έχει εμπειρίες αλλά να μην είναι και καμένη, να είναι ελεύθερη ή παντρεμένη κτλ, κτλ, κτλ, ε, τότε φοβάμαι οτι το μόνο που χρειάζεσαι είναι να είσαι καρα-πέφτουλας. Δηλαδή την πέφτεις σε 365.000 γυναίκες ( 100 την ημέρα και επί 10 χρόνια συνεχώς) και δεν μπορεί, θα πετύχεις τις καλές χωρίς καμμία παγίδα. Αλλίως τινάζεις την επιστήμη της στατιστικής στον αέρα και κερδίζεις νόμπελ  (που κι αυτό είναι γκομενοπαγίδα για μίλφ)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ναί, κι εμένα το 4τροχο απολίθωμα που έχω είναι γερμανικό και 2πορτο, αναγκαστικά 2θέσιο γιατί πίσω δεν χωράνε ούτε παιδιά.

Δυστυχώς εκτός από χαριτόβρυτες υπάρξεις τραβάει σαν το μέλι και τα όργανα της τάξης.

Για να επανέλθω όμως να πώ οτι συμφωνώ με τον συνφορουμίτη περί μυαλού. Αλλά το θέμα είναι τι θέλεις να πιάσεις στην παγίδα που στήνεις ?

Θέλεις μανούλι στο κορμί ? ή θές γυναίκα έξυπνη, δραστήρια, σωστή κτλ, κτλ. ?
Θές να πηδήξεις ή θές να κάνεις σχέση ?

Το λέω γιατί να πιάσεις κουκλάρα, έξυπνη, σωστή/ξηγημένη, ενδιαφέρουσα , για πήδημα και για σχέση, του λιμανιού και του σαλονιού, αξιοπρεπή, να έχει μυαλό, να μην είναι ψώνιο αλλά ούτε και υπερβολικά της τέχνης, να έχει εμπειρίες αλλά να μην είναι και καμένη, να είναι ελεύθερη ή παντρεμένη κτλ, κτλ, κτλ, ε,

Κοίτα, αν βρεις τη γυναίκα που περιγράφεις παραπάνω την πατρεύεσαι αμεσα, χαχαχα, απλά δεν υπάρχει!

εχει καποια γοητεία να ριχνεις μια γυναικα με το μυαλό, λαμβάνεις μιά ικανοποίηση. Τωρα η εξουσία/δύναμη και το χρήμα απλά ανεβάζουν τον αύξοντα αριθμό και (οχι βεβαια απαραίτητα) την ποιότητα. Εξυπνες και πλούσιες γυναίκες προτιμάνε ο αντρας να είναι παρομοιων προδιαγραφων. Συστήνω απίσης στους συναδέλφους ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΦΤΩΧΕΣ. Έχουν τα περισσοτερα κόπμλεξ και δημιουργούν - στατιστικά- προβλήματα

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν και είμαι (προς το παρόν) στην μάλλον ολιγομελή ομάδα των πιστών συζύγων και συνεπώς οι πείρα μου είναι λιγοστή, δεν θα συμφωνήσω με την προτροπή περί αποφυγής των "φτωχών" εκτός και αν εννοείς φτωχές σε περιεχόμενο.

Αν στήνεις παγίδες για γυναίκες, εξ ορισμού αναζητάς ένα εργαλείο μαζικής παγίδευσης και άρα είναι αναπόφευκτο να πιάσεις και μη βρώσιμα ψάρια .

Οι  φτωχές τι έχουν δηλαδή ?  ίσα -ίσα, σε όλα τα προαναφερόμενα μέσα παγίδευσης "αφαιρείς "  2-3 κλάσεις.

Δηλ. η μερσέντες κάμπριο γίνεται αυτομάτως πεζώ 206 κάμπριο, τα πολλά λεφτά γίνονται λιγότερο πολλά λεφτά, ο σκύλος-γάτα γίνεται απλώς καναρίνι, το εξοχικό-βίλλα γίνεται ΤΡΟΧΟβίλλα κοκ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν και είμαι (προς το παρόν) στην μάλλον ολιγομελή ομάδα των πιστών συζύγων και συνεπώς οι πείρα μου είναι λιγοστή, δεν θα συμφωνήσω με την προτροπή περί αποφυγής των "φτωχών" εκτός και αν εννοείς φτωχές σε περιεχόμενο.

Αν στήνεις παγίδες για γυναίκες, εξ ορισμού αναζητάς ένα εργαλείο μαζικής παγίδευσης και άρα είναι αναπόφευκτο να πιάσεις και μη βρώσιμα ψάρια .

Οι  φτωχές τι έχουν δηλαδή ?  ίσα -ίσα, σε όλα τα προαναφερόμενα μέσα παγίδευσης "αφαιρείς "  2-3 κλάσεις.

Δηλ. η μερσέντες κάμπριο γίνεται αυτομάτως πεζώ 206 κάμπριο, τα πολλά λεφτά γίνονται λιγότερο πολλά λεφτά, κοκ.
να φυγετε κυριε!ν πατε αλλου!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Γιατί ρε Λουκριτία, πλάκα έχετε, διασκεδάζω

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γιατί ρε Λουκριτία, πλάκα έχετε, διασκεδάζω
δεν υπαρχει πιστος αντρας ποσο μαλλον παντρεμενος!!!!!!!!!!!!!!!!
αρα εισαι ψευτης..γκευ....μ@λακας αγαπουλης...και αλλα ομορφα...

σε πειραζω οπως καταλαβαινεις γτ με αυτα που ακουω εδω μεσα :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
1. Εξουσία
2. Χρήμα
3. Μυαλό.

Διαχρονικά και αμετάκλητα. Και με αυτή τη σειρά.

Για το μυαλο, σηκώνει κουβέντα...
Τί εννοούμε, ή μαλλον τι εννοούν οι γυναίκες όταν μιλάνε για μυαλό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom