You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Λοιπόν παίδες έχουν ψηφίσει χίλια άτομα ήδη και το 50% λέει πως ο συνδυασμός
1. Είμαι ματσωμένος και
2. Έχω ήδη δίπλα μου άλλη ωραία γυναίκα (γκόμενα, σύζυγο, αραβωνιάρα - σαφώς το καλλίτερο είναι το τελευταίο!)
δεν παίζεται και ως γνωστόν στις δημοκρατίες, εξ ορισμού, η πλειοψηφία έχει δίκιο!
Και ξέρετε γιατί έχει δίκιο; Διότι οι γυναίκες δεν είναι σαν εμάς αφελείς και μουρόχαυλες. Οι γυναίκες (οι περισσότερες τουλάχιστον) είναι άπληστες και ζηλιάρες
(Ίσως και περισσότερο ζηλιάρες παρά άπληστες!)
1. Είμαι ματσωμένος και
2. Έχω ήδη δίπλα μου άλλη ωραία γυναίκα (γκόμενα, σύζυγο, αραβωνιάρα - σαφώς το καλλίτερο είναι το τελευταίο!)
δεν παίζεται και ως γνωστόν στις δημοκρατίες, εξ ορισμού, η πλειοψηφία έχει δίκιο!
Και ξέρετε γιατί έχει δίκιο; Διότι οι γυναίκες δεν είναι σαν εμάς αφελείς και μουρόχαυλες. Οι γυναίκες (οι περισσότερες τουλάχιστον) είναι άπληστες και ζηλιάρες
Λοιπόν παίδες έχουν ψηφίσει χίλια άτομα ήδη και το 50% λέει πως ο συνδυασμός
1. Είμαι ματσωμένος και
Σε γενικες γραμμες αυτο εχω παρατηρησει κι εγω. Αν συνοδευεσαι απο φιλη/γκομενα κτλ ειναι αλλιως.
Το μυαλο της γυναικας δουλευει ως εξης -> Πολυ εμφανισιμη γκομενα + νεαρος στην ηλικια = Κατι παιζει (γνωστος,εξουσια,φραγκα κτλ).
Απο την αλλη, αν εισαι εμφανισιμος , μορφωμενος κτλ , αλλα χωρις θρασσος και λεγειν, η γκομενα σε κατατασσει στη συνομοταξια των μπακουρεων. Αυτων που κυκλοφορουν 5-5 10-10, ανοιγουν μπουκαλια, κερνανε συνεχεια κτλ.
Τωρα γι αυτους που λενε για αμαξι κτλ, δεν λεω το καλο αμαξι παιζει στο θεμα, αλλα πώς θα παιξει πριν τη γνωριμια? Ή κυκλοφορειτε με τπτ μπρελοκ στα χερια ή ακομα χειροτερα με καπελακια BMW,Porsche κτλ? Ή τη στηνετε εξω απο το μαγαζι μεσα στο αμαξι με ανοιχτο παραθυρο, καμαρωστε με ?
Το καλο αμαξι ΠΑΙΖΕΙ γιατι συνδεεται με φραγκα + μουρη της γκομενας στις φιλες της, αλλα ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, αφου γινει το πρωτο κονε , στο πρωτο ραντεβου.
Αλλο πραγμα που παιζει ειναι και σε ΤΙ κυκλο εισαι. Ενα ατομο χυμα σε μαγαζι, σε σχεση με το ιδιο ατομο σε φιλικο κυκλο/κυκλο γνωστων/πετυχημενων/γυναικοπαρεας εχει απειρως περισσοτερες πιθανοτητες. Ελαττωνει το ρισκο της γκομενας.
Θα συμφωνησω τελος με τον Barone. Η υπερτατη παγιδα ειναι η εξουσια και η δυναμη και ο αερας που σου δινει στις κινησεις σου. Αυτο 'τελειωνει' το 99.9% των γυναικων. Τπτ αλλο.
goystakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 38
- Πόντοι
- 1
λοιπον οι καλυτερες μου..παγιδε=κινητο,ακινητο,αυτοκινητο και πουλι ευκινητο απο οσα με διαδαξε η εμπειρια αν και πιτσιρικας θεωρουμε 28αρις.τωρα αν ειναι Porce η αν ειναι fiat σαραβαλο σημασια εχει να ειναι περιποιημενο και καλοσυντηριμενο γιατι αν ειναι να δουλευεις σαν τνο μα..κα για να παρεις μια ροδα καλητερα παρε ενα διαμερισματακη η ενα χωρο τελος παντον γα--στερονα ομορφα οραια κυριος της λες παμε για ενα ποτακι σπιτι μου και τελιοσε!τα σιδερα ειναι σιδερα στο κοπανισε ενα τελιοσε ολα βερεσε ακουγονται,σημασια εχει η ουσια ποια ειναι..να γα..σης.και οχι να φανης.απο εκει και περα βαλτε τα μυαλα σας να δουλεψουν!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Φράγκα, αμάξια και ηγετική φυσιογνωμία!
Ηγετική φυσιογνωμία;
Φράγκα, αμάξια και ηγετική φυσιογνωμία!
θα παω αυριο στον χερσταιλερ μου να μου φτιαξει τα φρυδια σαν του θειου μπας κ γαμησω
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πολλές ferrarri, MR2 και 911 πάκωσαν δω μέσα ρε συναγωνιστές! τι γίνεται? εγώ δηδαδή με yaris 7ετίας δεν πρόκειται να ποτέ ??
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
τα περισσότερα posts ήταν το 2006 πριν την κρίση δηλαδη και όλοι είχαμε πολλά λεφτά και τρελά αμάξιαΠολλές ferrarri, MR2 και 911 πάκωσαν δω μέσα ρε συναγωνιστές! τι γίνεται? εγώ δηδαδή με yaris 7ετίας δεν πρόκειται να ποτέ ??
Επισκέπτης
Εγώ έχω μόνο την γοητεία μου!!!
Επισκέπτης
Ξεχάστε τα υλικά αγαθά.Καμιά σοβαρή γκόμενα δεν μουνοπαγιδεύεται από τέτοιες χαζομάρες.Το πολύ πολύ να σας δει σαν τεμάχιο και να σας τα φάει.Αναπτύξτε το πνεύμα και το μυαλό σας.Η μεγαλύτερη μουνοπαγίδα είναι το μυαλό ενός άντρα.Όποιος κατέχει την μουνοκατάκτηση πηδάει με το μυαλό..πρώτα το μυαλό μας και μετά το μουνί μας.
Επισκέπτης
Και πολύ καυλά κάνεις.Εγώ έχω μόνο την γοητεία μου!!!
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καμιά σοβαρή γκόμενα δεν μουνοπαγιδεύεται από τέτοιες χαζομάρες.
Σοβαρή και γκόμενα δεν γίνεται
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
den me θυμαμαι να κοιταξα η να νοιαστηκα ποτε γ το αν κ τι αμαξι εχει ο αλλος...
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
den me θυμαμαι να κοιταξα η να νοιαστηκα ποτε γ το αν κ τι αμαξι εχει ο αλλος...
Εσύ, και καλά κάνεις. Άλλες χαζοβιόλες όμως?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αα συγγνωμη...δεν ηξερα οτι ο στοχος ειναι η χαζοβιολες χαζογκομενιτσες με την τσιχλα κ μονο ενδιαφερον που τραγουδαει ο νινο...Εσύ, και καλά κάνεις. Άλλες χαζοβιόλες όμως?