gousgoun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 939
- Πόντοι
- 6.765
την αδερφέ λάθος στην πληκτρολόγηση .....Κρυβε λογια τυπε
την αδερφέ λάθος στην πληκτρολόγηση .....Κρυβε λογια τυπε
Φιλε μου κατα την γνωμη της ηταν σκληρο μαρκαρισμα.....χαχαχαχαχαχα.....Απευθειας και χωρις λογια.....χαχχααχχααΑπευθειας κοκκινη;
Ωραίος είσαι εσύ :-*
Χέσιμο δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να το δοκιμάσω σαν εμπειρία να δω πως είναι.
Στα κωλομερια δυνατα μεχρι να κοκκινισει, στο προσωπο απλα χαστουκια να μην γινει ουτε σημαδι.. Θα της χώσω μπάτσες στα κωλομέρια, αλλά ποτέ στο πρόσωπο. Θα την πω "πουτανα ή πουτανάκι" αλλά όχι "τελειωμένη ξεκωλιάρα γαμώ το μουνί που σε έφτυσε!".
Πρόσφατη εμπειρία με φιλη που μας παρέσυρε το αλκοόλ στο αυτοκίνητο (προ πανδημίας). Μεταξύ χαμουρέματος, μαλακίας και πίπας, της είχνω ενα ελαφρύ χαστουκάκι και της λέω ¨"καριολίτσα". Μου απαντάει "μην είσαι βίαιος" κ για την χαρά του παιχνιδιού της απαντάω "είμαι όσο σου αξίζει".
απαντάει "μου αξίζει κ άλλο, αλλά πρέπει να το βρείς.
Η συνέχεια είχε χοτελι,πιπες,χαστούκια στα μουτρα, βυζιά,κώλο, φτυσιματα ασταμάτητο αναλ με ολοκλήρωση στα μούτρα. 3 ώρες με παρακάλαγε αν την ξεφτυλίζω...ωραίες στιγμές...
ΧαχαχαχαχΣτα κωλομερια δυνατα μεχρι να κοκκινισει, στο προσωπο απλα χαστουκια να μην γινει ουτε σημαδι.
Τα μπινελικα ειναι για την "υποταγη" κ οχι για να την προσβάλλεις .
Την λες "ψωλορουφηχτρα ή χυσοζητιανα" αλλα οχι "κωλοχοντρη ή αγριοπόντια"
Ουτε κ εγω.!).
Όσο για τα βρισίδια, δεν θα πήγαινα ποτέ με κωλόχοντρη! Με γυναίκα πάνω από 60 κιλά δεν πάω (εκτός αν είναι 1.85 ύψος!)
Λεμε "ψωλοανακουφιστρα"
Σωστος !!! Καλημερα τυπε !!!Και βέβαια υπάρχουν. Συνήθως πρέπει να αναπτυχθεί μια οικειότητα για να ανοιχτούν και να το ζητήσουν. Και φυσικά βάζουν οι ίδιες τα όρια, από soft μέχρι εξευτελισμό. Ετσι ή καβλώνουν περισσότερο ή και χύνουν αγρίως πάνω στη φάση. Μου έχουν τύχει με δύο CGs τουλάχιστον και με τη μια από τις δύο παίρνομαι ακόμη (η άλλη έχει σταματήσει και ήταν βαριά περίπτωση). Δεν είναι κάθε φόρα στην ίδια φάση αλλά υπάρχουν μέρες που το ζητάει και το λέει ευθαρσώς και με λεπτομέρειες (φτύσε με , βάρα με εκεί ή εδώ κτλ.). Αυτά είναι ψυχολογικά προβλήματα που εκφράζονται με αυτό το τρόπο, νίωθουν ενοχές και ζητάν "τιμωρία" για να νιώσουν καλύτερα. Άβυσσος η ψυχή τους. Πάντως τα όρια που θέτουν πρέπει να γίνονται σεβαστά διαφορετικά αφενός χάνεται η κάβλα, αφετέρου η φάση γίνεται κακοποίηση και τότε φαίνονται τα ψυχολογικά προβλήματα του εκάστοτε τύπου και όχι της κοπέλας. Η συναίνεση έιναι το παν σε αυτές τις περιπτώσεις...
Την καλημέρα μου.
Εγώ πριν χρόνια είχα μια γκόμενα Ρωσίδα που ήθελε ξύλο κανονικό ..
Μπατσους στην μούρη στο σώμα κτλ
Μου είχε πει ότι ο πρώην της είχε σπάσει την μύτη απο το ξύλο μέσα στην σούρα τους ...
Εγώ που μου αρέσει η φάση .....της φαινόμουν πολύ σοφτ .....χαχααχ
Είχε κοκκινίσει το χέρι μου (με πόναγε) και το κωλομέρι της έγινε μπλε χαχαχα
Πολύ ανώμαλη στο γαμήσι παίρναμε μαζί άλλες γκόμενες ....τρελά γαμήσια ......
Μου έχει τύχει και με Ελληνίδες πολλές φορές(τις περισσότερες) να γουστάρουν ξύλο και εξευτελισμό ..
Ωραίο θέμα όποιος το άνοιξε εύγε !!!