Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Ναι ρε σεις αντε με τις ανωμαλες,αμα δεν τους κανεις τα χατηρια μπορουν να σε τρεξουν ασχημα οι ξεκωλιαρες
Μαστίγωμα με ζώνη και μετά πνίξιμο με αυτή ως προκαταρκτικά γιατί κουράστηκα να βαράω με χέρι. Η τεχνολογία στην υπηρεσία μας.
μου εχει τυχει να θελει τοσο ξυλο αλλα εγω να της λεω ξεχνα το αμα θες καμια στο κωλο και μεχρι εκει...φυσικα το διαλησαμε..Οπως μου ειχε τυχειΠροσφάτως βρέθηκα με μία γκόμενα για καφέ και βρεθήκαμε στο κρεβάτι, παρόλο που δεν υπήρχε εξ αρχής τέτοιο κλίμα. Η γκόμενα "λύθηκε" και είπαμε να κάνουμε επιθυμία μας όσες φαντασιώσεις έχουμε. Μου ζήτησε να την χτυπήσω στο πρόσωπο, στα βυζιά, στον κώλο, όπου και όπως ήθελα... Η αλήθεια είναι μου άρεσε εμένα αυτή η εξουσία μου στο κορμί της, μέχρι ένα σημείο... Μιλάμε έφαγε πολύ ξύλο... Ζητούσε κι άλλο αλλά δεν σας κρύβω ότι εγώ έλεγξα πλέον την δύναμή μου γιατί είχαμε αρχίσει να πηγαίνουμε σε βίαια μονοπάτια άγριου ξυλοδαρμού... Η γκόμενα έχυνε, φώναζε.. ζητούσε κι άλλη βία... Σας έχει τύχει;;; Κι εάν ναι, μέχρι ποιο βαθμό; Γιατί μέχρι τώρα ότι μου είχε τύχει ήταν στον κώλο μερικές μπάτσες, άντε και λίγο με τη ζώνη... Εδώ μιλάμε η γκόμενα γουστάριζε άγριο ξύλο...
Έτσι είναι δεν έχεις άδικο...Προσοχή κύριοι με το νομικό κομματι, όσοι ασχολούνται σοβαρά με αυτά τα αθλήματα κάνουν ιδιωτικά συμφωνητικά γτ μπορεί άνετα να σε τρέξει για βιασμό κ ξυλοδαρμό φυσικα.Επισης μεγάλη παγίδα εκτός του ξύλου και μεγάλο φετίχ φυσικά είναι ο πνιγμος στον οποίο αν δεν έχεις εμπειρία μπορεί να αποβεί μοιραίος
αν ηταν σερραια νοσοκομα πηδηξες μια πρωην μουΠροσφάτως βρέθηκα με μία γκόμενα για καφέ και βρεθήκαμε στο κρεβάτι, παρόλο που δεν υπήρχε εξ αρχής τέτοιο κλίμα. Η γκόμενα "λύθηκε" και είπαμε να κάνουμε επιθυμία μας όσες φαντασιώσεις έχουμε. Μου ζήτησε να την χτυπήσω στο πρόσωπο, στα βυζιά, στον κώλο, όπου και όπως ήθελα... Η αλήθεια είναι μου άρεσε εμένα αυτή η εξουσία μου στο κορμί της, μέχρι ένα σημείο... Μιλάμε έφαγε πολύ ξύλο... Ζητούσε κι άλλο αλλά δεν σας κρύβω ότι εγώ έλεγξα πλέον την δύναμή μου γιατί είχαμε αρχίσει να πηγαίνουμε σε βίαια μονοπάτια άγριου ξυλοδαρμού... Η γκόμενα έχυνε, φώναζε.. ζητούσε κι άλλη βία... Σας έχει τύχει;;; Κι εάν ναι, μέχρι ποιο βαθμό; Γιατί μέχρι τώρα ότι μου είχε τύχει ήταν στον κώλο μερικές μπάτσες, άντε και λίγο με τη ζώνη... Εδώ μιλάμε η γκόμενα γουστάριζε άγριο ξύλο...
Μια γκόμενα θεωρεί οτι κάποιος είναι υπεράντρας αμάσητος και αληθινός αν τολμήσει να μαστιγώσει μια κοπέλα στο μουνί.
Αλλά είναι μια παλαβή λογική.Τέλος πάντων με τις γκόμενες χάνεις τη μπάλλα έτσι κι αλλιώς.
Και εμένα Πολωνέζες μου ζήτησαν χοντρό ξύλο ή μαστίγωμα.Υπάρχουν και όρια βέβαια.
Μια ήθελε να την μπουκετώσω στη μάπα μέχρι να αιμορραγήσει από τη μύτη.Αλλη ήθελε να της μαστιγώσω το μουνί.Αλλη να της τραβάω τα μαλλιά δυνατά ενώ τη γαμάω στον κώλο.
Δεν ξέρω γιατί αρέσουν στις γκόμενες αυτά τα μαζό αλλά αρκετές γουστάρουνε όπως μου λένε τα male dominations.
Σίγουρα σε πολλές κοπέλες αρέσει το ήπιο ξυλίκι και οι εξευτελισμοί.
Τρελλές, τύποι μου. Είχα μια φίλη παλιά, δεν μου καθόταν επειδή δεν ήθελε να με χάσει από φίλο έλεγε, μου είχε πεί μια φορά "εαν θες να με γαμήσεις, έλα να με βιάσεις". Της λέω "τί λές". Μου λέει, "σοβαρά, ξέρω μια ερημική παραλία εδώ κοντά, πάμε". Ευτυχώς δεν πήγα και σταδιακά ξέκοψα μαζί της, μου έλεγε γενικά οτι της άρεσε το ξύλο. Μια άλλη φίλη (επειδή ήξερε οτι γούσταρα υπαίθριο κλπ) μου χε πεί μιά φορά να πάμε σε νεκροταφείο, φασωνόμαστε, μου λέει σε κάποια φάση "βάρα με". Ευτυχώς μου κοψε λέω κάτσε μην είναι καμια τρελή και μου χρεώσει κανα βιασμό απαπα δεν είναι να παίζεις με αυτά... Τρελλές
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών γουστάρουν την βία σε ακραίο βαθμό! Μιλάμε για πολύ ξύλο και όχι μόνο. Τα γνήσια θηλυκά νομίζω το ερμηνεύουν ως την επιβολή του αρσενικού πάνω τους. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που πραγματικά ερεθίζονται από τον μεγάλο πόνο και φτάνουν σε οργασμό μόνο με αυτόν τον τρόπο! Μου έχει τύχη περίπτωση που τελικά από το πολύ ξύλο που έριξα εγώ πονούσα την άλλη μέρα περισσότερο από εκείνη!
Άβυσσος το μυαλό της γυναίκας φίλοι μου!
Το πρόβλημα είναι οτι όταν δέρνεις μια γκόμενα ή τη μαστιγώνεις εσύ δε νιώθεις τίποτα.Αυτή φτιάχνεται με όλο αυτό.Εσένα μπορεί να πονάει το χέρι σου απλά.
Ειδικά αυτό με το μαστίγωμα και τις σφαλιάρες στο μουνί κανένας άντρας δεν το καταλαβαίνει.Είναι σα να φτιάχνεται κάποιος επειδή η γκόμενα του κλωτσάει τα αρχίδια ή του σφαλιαρίζει τον πούτσο.
Αλλά στις γκόμενες αρέσει αυτό το είδος τιμωρίας.
Μια γκόμενα θεωρεί οτι κάποιος είναι υπεράντρας αμάσητος και αληθινός αν τολμήσει να μαστιγώσει μια κοπέλα στο μουνί.
Αλλά είναι μια παλαβή λογική.Τέλος πάντων με τις γκόμενες χάνεις τη μπάλλα έτσι κι αλλιώς.
Να μαστιγώνω βυζιά και να ξυλιάζω κωλομέρια το βλέπω κάπως λογικό.Αλλά να μαστιγώνω ή να δέρνω μουνί ή να χαστουκίζω την κοπέλα στο πρόσωπο δεν το έχω μέσα μου.
Να χέζω τη γκόμενα ναι,είναι άλλη φάση.
Αλλά χέσιμο γουστάρουν λίγες,ούτε 1% ενώ μαστίγωμα και χαστούκια γουστάρουν πάρα πολλές.
Τι να πω ρε μάγκες. Ή οι εποχές αλλάξανε και δεν το πήραμε χαμπάρι, ή εγώ που ψάχνω φυσιολογικά πράγματα του στυλ κάποιο ξενοδοχείο και να κάνω σεξ χωρίς μπουνίδια, ξυλίκι και τάφους είμαι ανώμαλος. Δεν ξέρω.