AthensFinest
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2019
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Στείλε και σε μένα αν μπορείς
Σε αυτη την ηλικια τα μασταρια της θα εχουν γινει σαν πεπονια αργιτικα που εχουν παρει την φθινουσα, λογω της βαρυτητας. Εκτος και αν εχει βαλει προσφατα ενθεματα σιλικονης. Οσο για τα λαιμαργα βλεμματα.. Το μονο που κοιτουσαμε καποτε ηταν σε μερικες φοιτητριες ή τουριστριες που καποιες απο αυτες, δεν φορουσαν σουτιεν, και το στηθος τους φαινοταν πανω απο το λευκο t-shirt σε σχημα δακρυ. Στεκοταν κυριολεκτικα στον αερα και σε κοιταζε face to face.Η σημερινή γκόμενά μου (45άρα με όμορφες καμπύλες) έχει τεράστιο, σχετικά στητό στήθος. Στις εξόδους μας Το πιο ακραίο που έχει κάνει είναι να βάλει see-throw μαύρο κορμάκι με μαύρο παντελόνι και άσπρο σακάκι και στο μπαράκι όλα τα αρσενικά την κοίταγαν λαίμαργα...
ΣωστόςΣορυ μυστη μου αλλα 45αρα με φυσικο μεγαλο στηθος και να ειναι στητο δεν υπαρχει,καπου δεν μας τα λες καλα!
Αυτο το νημα χωρις μια φωτογραφια νομιζω πρεπει να διαγραφει :'(
Ελπίζω να καύλωσες και να τον έπαιξες για πάρτη της.... Δεν μπορείτε να τη γαμήσετε γιατί γαμιέται μόνο μαζί μου.. είναι η προσωπική μου πουτάνα...
Οι φωτογραφιες εχουν περισσοτερη ζητηση και απο τα αντισηπτικα
Υπάρχει ακόμη αυτή η φωτογραφία;Η σημερινή γκόμενά μου (45άρα με όμορφες καμπύλες) έχει τεράστιο, σχετικά στητό στήθος. Στις εξόδους μας σχεδόν πάντα δεν φοράει σουτιέν κι αναστατώνει όχι μόνο εμένα, αλλά και τα πλήθη γενικώς... Το κάνει για αυτοεπιβεβαίωση και η αλήθεια είναι ότι τσιτώνουν οι ρώγες της και φαίνονται τα βυζιά της ακόμη πιο πολύ... Το πιο ακραίο που έχει κάνει είναι να βάλει see-throw μαύρο κορμάκι με μαύρο παντελόνι και άσπρο σακάκι και στο μπαράκι όλα τα αρσενικά την κοίταγαν λαίμαργα... Φαινόταν ότι δεν φορούσε σουτιέν από μέσα αλλά το σακάκι κάλυπτε τα βυζιά της... Την φαντασία όλων την έφτασε στα ουράνια, τον πούτσο και τη ζήλεια μου ταυτόχρονα, επίσης.... Η γκόμενα καύλωσε πολύ και κάναμε στην τουαλέτα ένα επικό γρήγορο γαμήσι...
Πώς συμπεριφέρονται οι γκόμενές σας σ αυτό το θέμα; Εάν έχουν μεγάλα βυζιά βάζουν ή όχι σουτιέν;;
Εγω προσωπικά σε πιστευω, εχω δει οτι ο καθένας τελικά μπορει να καταφέρει τα πάντα, απλα να ξερει πως έστω να κεντρισει μια γκόμενα και να καταλαβει τι ακριβώς θέλει. Εγω είχα το αντιθετο ακριβώς από εσενα.Για να σ ενημερώσω γιατί σε βρίσκω ενημερωμένο για τα μηνύματα-θέματα μου: η σημερινή μου γκόμενα, μια 45άρα Σαλονικιά με τεράστιο φυσικό, (σχεδόν) στητό στήθος, τα παίρνει στη μάπα, αλλά δεν τα καταπίνει δυστυχώς. Την κωλάρα της την δίνει συνεχώς και όποτε θέλω και γουστάρει το πουτανάκι τρελά, της χύνω συνεχώς το κωλί της και θέλω κι άλλο, της συμπεριφέρομαι όπως θέλω γιατί είναι η δική μου πουτάνα, ένα υποτακτικό τσουλάκι. Ναι την κατουράω.... Δεν την χύνουν άλλοι γιατί είναι ερωτευμένη τρελά με την πάρτη μου και δεν γαμιέται με άλλους. Ναι, έχουμε παίξει παιχνίδια ρόλων πελάτη-πουτάνας και με "μαδάει" μπόλικα φράγκα, γιατί είναι η προσωπική μου πουτάνα. Ελπίζω να σε κάλυψα. Αλλά ούτε που με νοιάζει εάν με πιστεύεις ή όχι. Εδώ στο bou μιλάμε ανοιχτά και λέμε ενδόμυχες σκέψεις μας γύρω από το σεξ και καταθέτουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες. Δεν χρειάζεται να πείθουμε άπιστους Θωμάδες. Όσοι θέλουν, πιστεύουν τον άλλο ή θεωρούν ότι λέει "φίδια". Να σ ενημερώσω επίσης ότι δεν γουστάρω τα φίδια και τα "φίδια" καθώς επίσης και τα ερπετά σαν του λόγου σου... Ελπίζω να σε κάλυψα δεόντως...