Νέα

Γκόμενα καλή στο κρεβάτι? Δώστε ορισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xilnik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giapame

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αυτή που καταλαβαίνει τι χρειάζεσαι πριν καν το σκεφτεις

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
η τελεια γκομενα ειναι αυτη που εννω την γαμασ και ακομα δεν εχεισ τελειωσει σκεφτεσαι οτι πρεπει να την ...ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΕΙΣ χαχα :rockon: αυτη ειναι ητελεια

OP
OP
xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
το περιμενα οτι το site διαβαζεται απο γυναικες,μερικες περιγραφες σεξουαλικου περιοχομενου ειναι πραγματικα καταπληκτικες και ειμαι σιγουρος οτι  ειναι ενδιαφερουσες γιατι μαθαινουν πολλα απ τη ψυχολογια των ανδρων.Επαναλαμβανω
η πιο καβλωτικη γκομενα για μενα ειναι αυτη που ειναι συγκεντρωμενη σε μενα σε ολη τη διαρκεια του sex 100%.Η ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ σταση ειναι η σταση προσωπικα εμενα που μου δειχνει ποσο θερμη ειναι μια γυναικα

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πώς σας φαίνεται αυτό?

"Πρωτοσυνάντησα τη Ντρούνα στις σελίδες του ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ. Με σοκάρησε και με γοήτεψε ταυτόχρονα.
Η Ντρούνα ζει μονίμως έναν εφιάλτη, αλλά ποτέ δεν παύει να ονειρεύεται.
Περιβάλλεται από έναν κόσμο ψυχρό, βρώμικο, απειλητικό, αλλά δεν υποκύπτει.
Εκείνο όμως που κάνει τη Ντρούνα γοητευτική, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, είναι η αγνότητά της.
Περιφέρεται γυμνή. Δεν δείχνει να ντρέπεται για τη γύμνια της, ενώ αφήνεται στα χέρια αυτών που την ποθούν.
Και η χυδαιότητα των άλλων δεν την αγγίζει. Δεν προσποιείται την απόλαυση,ούτε και την αρνείται."

Πηγή: ]

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδια ειλικρινα εχετε πεσει σε γυναικες που οταν το εκαναν σκεφτονταν κατι αλλο εκτος απο την καυλα τους εκεινη την ωρα... ειναι βλαμενες τελειως :idiot: :idiot: :idiot:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Γκόμενα καλή στο κρεβάτι είναι αυτή που ακόμα και την ώρα της ερωτικής συνεύρεσης μπορεί να σε κάνει να γελάς...
Τι είπα πάλι το άτομο ρε; Ας κλειδωθεί το θρέντ μετά απ'αυτό το ιστορικό απόφθεγμα!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
γκομενα καλη στο κρεβατι ειναι αυτη που θα σε καταφερει να γαμηθειτε διπλα απο το κρεβατι, στο πατωμα, στον τοιχο, στο τραπεζι...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
συγνώμη κύριοι αλλά .. την γκόμενα την καλή την κάνει ο καλός ο μάστορας στο κρεβάτι στο πάτωμα στο....

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
η καλη γκομενα στο κρεβατι για μενα ειναι αυτη που εχω στο μυαλο μου!
τι εχω στο μυαλο μου ?
ερωτα παθος συναισθημα? αυτο θελω κιαπο αυτην!

υποταγη? εχω αναγκη αναδειξης της προσωπικοτητας μου!

να εξαφανιστει μετα ?  εχω αηδια μεσα μου κυριως με τον εαυτο μου....

και ουτω καθεξης!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
πασα μη ελλεενιδα καλη στο κρεβατι :rockon:

Επισκέπτης
καλη γκομενα στο κρεββατι σημαινει οτι περνας καλα μαζι της.το πως το αντιλαμβανεται ο καθενας ειναι δικο του θεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom