Επισκέπτης
Ας πούμε ότι θα είναι. Και;
Καλά ... σίγουρα δεν θα χαρούμε όπως εσείς αν γίνει η πρέζα νόμιμη ...
Καλά ... σίγουρα δεν θα χαρούμε όπως εσείς αν γίνει η πρέζα νόμιμη ...
Αστους να ονειρευονται βρε τυπε, τσαμπα ειναι...Να σου δώσω δύο στανταράκια λοιπόν:
1) Μην περιμένετε τον με-λένε-αρτέμη, τον κλασιδιάρη και τον Κωνσταντίνο παναγιώταρο να εκλεγούν.
3δα; Ρε Λάκη με σκοτώνεις. Η ΧΑ είχε 8.50% το '12. Θα έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25% ο Ματθαιόπουλος.
3δα; Ρε Λάκη με σκοτώνεις. Η ΧΑ είχε 8.50% το '12. Θα έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25% ο Ματθαιόπουλος.
Εγω με Φιλους μου Θεσσαλονικεις που μιλαω (και οι περισσοτεροι βριζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) γελανε με τον γκομενο της Ουρανιας
Καλυτερα Μπουταρη μου λενε παρα αυτον
ρε φιλε στο λεω...εδω πανω δε πιανει μια ο Αρτεμις....
οταν βγουν τα αποτελεσματα θα γελασει ο καθε πικραμενος....
αστους να χαιρονται με την ψηφοφορια στο bourdela......
Οχι ρε μην λες τετοια, οι αθηναιοι τα ξερουν καλυτερα για εδω πανω.XAXA...ειδες πως τα αλλαζουνε?
1 μηνα πριν ελεγαν θα βγει 1ος κ τωρα λενε για τριαδα...
εγω δεν νομιζω να ειναι τριαδα 1-2 θα ειναι Μπουταρης κ ο Νεοδημοκρατης κ 3ος ο Συριζαιος...
δλδ ο Συριζα ειχε τριπλασια ποσοστα απο Χ.Α. στη Θεσσαλονικη κ 3ος ο Αρτεμης? δεν νομιζω...
4ος μην σας πω κ 5ος....
εδω πανω δεν τον ξερει κανεις....
οχι ρε θα σκισει ο Αρτεμης...τον ψηφισαν στο γκαλοπ στα μπουρδελα....Ισχυρό προβάδισμα της τάξης των 20 εκατοστιαίων μονάδων έχει ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO για την πόλη του.
Ο κ. Μπουτάρης συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 36, 3% και ακολουθούν ο κ. Καλαφάτης της Ν.Δ. με 16,9%, ο κ. Μηταφίδης του ΣΥΡΙΖΑ με 8,5%, ο κ. Δελλής του ΚΚΕ με 3,8% και ο κ. Παπαγεωργίου των ΑΝ.ΕΛ. με 2,4%.
Toν ματθαιοπουλο ξεχασαν να βαλουν, γιατι ομως.... αφου στο μπου. τα παει καλα
Παιζει στο τελος να αποσυρει την υποψηφιοτητα του για να μην γινει ρεζιλιοχι ρε θα σκισει ο Αρτεμης...τον ψηφισαν στο γκαλοπ στα μπουρδελα....
Τι εννοεις το αλλαξανε?To αλλαξανε σημερα σε 10 λεπτακια
εξαλλου νομος ειναι σε 10 λεπτα τον αλλαζουν οπως γουσταρουν
Ενταξει τοτε.καθώς σήμερα ο υπουργός προχώρησε στις απαραίτητες αλλαγές, ικανοποιώντας μερικώς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Πλέον, μετά τη διόρθωση, αίρεται το κώλυμα που απειλούσε την υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης,
ετσι απλα και δημοκρατικα