Νέα

Γκάλοπ για έναν πρωτάρη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gstan28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια από τις 3 ενδείκνυται περισσότερο για έναν πρωτάρη;

• Νικόλ

Ψήφοι: 8 29,6%
  • Alessandra

Ψήφοι: 1 3,7%
  • Ζανέτ

Ψήφοι: 2 7,4%
  • Άλλη

Ψήφοι: 16 59,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    27

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Από αυτές που προτείνεις τη Νικόλ, μόνο και μόνο γιατί με τις άλλες δύο θα κλαίει τα λεφτά του.

Από όλες τις υπόλοιπες και λαμβάνοντας υπόψη τα λίγα που μας είπες, Άννα από Φραντζή 47.
θα συμφωνησω και εγω οτι η Αννα στο Φραντζη 47 ειναι η πλεον καταλληλη για την περιπτωση σας,
Το σωμα οντως ομορφο, οπως το ειπες, και το προσωπο της κουκλιστικο.
Ιδανικο gfe, υπομονετικη, καλη στην δουλεια της.
Αμα της πειτε κιολας περι τινος προκειται, θα περασετα - κατα την αποψη μου -αψογα.

Η Στεφανια που αναφερει ο φιλαρακος μου ο SPEED ειανι οντως μια καλη επιλογη αλλα για αυτους που προτιμουν τις Milf και γενικοτερα τις εμπειρες και ριμες γυναικες.
Στην περιπτωση των φιλων μας, δεν θα την συνιστουσα, ειναι ομως μαι αριστη επιλογη για τους μιλφολατρες με υψηλου επιπεδου υπηρεσιες.

OP
OP
G

gstan28

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τον καλύτερο κώλο από τις 4 ποια το έχει; Γιατί είμαστε και οι 2 μας άρρωστοι με τα  :kissass2:  :kissass:  !!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η Στεφανια που αναφερει ο φιλαρακος μου ο SPEED ειανι οντως μια καλη επιλογη αλλα για αυτους που προτιμουν τις Milf και γενικοτερα τις εμπειρες και ριμες γυναικες.
Στην περιπτωση των φιλων μας, δεν θα την συνιστουσα, ειναι ομως μαι αριστη επιλογη για τους μιλφολατρες με υψηλου επιπεδου υπηρεσιες.

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Καθώς αυτός δεν έχει πάει ποτέ με εκδιδόμενη κορασίδα και όντας λίγο αγαπούλης, κατέληξε σε αυτές τις 3 (μετά από ολονύχτια εξερεύνηση μαζί μου μέσα από το forum)!!
Aφού δεν έχει γαμήσει επί πληρωμή ο φίλος σου πρώτα πριν ως μπάκουρας, τώρα πριν το γάμο το θυμήθηκε? :rolleyes:
Από την άλλη μεριά δίχως εμπειρία σε αυτό το ζήτημα, έβγαλε και συμπέρασμα σε 3 κοπέλες από τις πολλές που υπάρχουν.
Το θέμα είναι να μην κολλήσει ο φίλος και μετά δεν ξεκολλάει από το ΧΧΧ και θαχεις ντράβαλα! :huh:
Πρόσεξε! :sunglasses:
Τώρα το ποια θα διαλέξει, αφού είναι πρωτάρης, δε μετρά και πολύ κατά τη γνώμη μου. Απλά πριν μπει μέσα να κάνει εξήγηση ότι είναι παρθένος :2funny: και φυσικά να μην πάτε σε κανένα φτηνιάρικο μαγαζί με μπίχλα ;)
Πάντως όχι σε milf και μανταμίτσες, άσε να φάει λίγη ξένη νέα σάρκα!

OP
OP
G

gstan28

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Aφού δεν έχει γαμήσει επί πληρωμή ο φίλος σου πρώτα πριν ως μπάκουρας, τώρα πριν το γάμο το θυμήθηκε? :rolleyes:
Από την άλλη μεριά δίχως εμπειρία σε αυτό το ζήτημα, έβγαλε και συμπέρασμα σε 3 κοπέλες από τις πολλές που υπάρχουν.
Το θέμα είναι να μην κολλήσει ο φίλος και μετά δεν ξεκολλάει από το ΧΧΧ και θαχεις ντράβαλα! :huh:
Πρόσεξε! :sunglasses:
Τώρα το ποια θα διαλέξει, αφού είναι πρωτάρης, δε μετρά και πολύ κατά τη γνώμη μου. Απλά πριν μπει μέσα να κάνει εξήγηση ότι είναι παρθένος :2funny: και φυσικά να μην πάτε σε κανένα φτηνιάρικο μαγαζί με μπίχλα ;)
Πάντως όχι σε milf και μανταμίτσες, άσε να φάει λίγη ξένη νέα σάρκα!

Πάντα είχε γκόμενες διότι είναι και ωραίο παιδί, οπότε δε χρειάστηκε ποτέ να πάει με εκδιδόμενη, ή τουλάχιστον αφού γάμαγε τσάμπα, γιατί να πάει να πληρώσει;
Επίσης, δεν έβγαλε συμπέρασμα για καμία, απλά εμφανισιακά και σωματικά από τις φωτογραφίες (από διάφορες που είδαμε μαζί) καταλήξαμε σε αυτές..
Απλά επειδή είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, ζήτησα και την βοήθεια του forum!!

Εσύ ποια θα πρότεινες;  ;)

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
θα μπορούσες απλά να του πάρεις δώρο
κανα κουστούμι
κανα ταξίδι με την συζηγο :rolleyes:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Πηγαινε τον στην χειροτερη...  οσο πιο μεγαλη ξεπετα.. τοσο το καλυτερο...
Για να καταλαβει οτι οι πουτανες ειναι πεταμενα λεφτα...
μπας και στεριωσει ο γαμος του....!!!! :grin:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

συμφωνω :grin:

OP
OP
G

gstan28

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Έχει μια λογική αυτό που λες.. αλλά αν είναι να τον πάω για να ξενερώσει τη ζωή του και μετά να με βρίζει, καλύτερα να μην τον πάω ποτέ!!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Έχει μια λογική αυτό που λες.. αλλά αν είναι να τον πάω για να ξενερώσει τη ζωή του και μετά να με βρίζει, καλύτερα να μην τον πάω ποτέ!!
Δεν πειραζει... αν η ευτυχια του φιλου σου κ η επιτυχια του γαμου του.. αξιζει ενα 50αρικο... χαλαλι...
Σωστα..? ;)

Επισκέπτης
Βρε φίλε, sorry θα με παρεξήγησες, αλλά δεν είναι ανάγκη να απολογείσαι, μαγκιά του και μπράβο του που ήταν καβατζωμένος και δε χρειαζότανε να καταφεύγει. Απλά διαφώνησα με την ιδέα να το κάνει τώρα. Θα μπορούσε από περιέργεια να ρίξει ένα κάρφωμα (σιγά τα λάχανα) όταν είχε μια γκόμενα. Τώρα το θεωρώ εκτός χρόνου, τις μαλακίες μας τις κάνουμε πριν παντρευτούμε, αυτή είναι η άποψή μου. Bachelor parties & @@ρια μέντολες αφού είναι και αγαπισιάρης όπως λες. Εδώ σκέφτομαι εγώ να σοβαρευτώ στα 40 μου, ο φίλος σου θέλει να έρθει στα δικά μας λημέρια? :huh:
Κι επαναλαμβάνω πρόσεχε μην κολλήσει ο δικός σου και μετά δεν ξεκολλάει από δαύτες...
Το ποια προτείνω??? :rolleyes:
Δεν κάνει για τα δεδομένα που έβαλες γιατί είναι πανύψηλη (πάνω από 1.80) αφού κι εγώ τρόμαξα μόλις με έβαλε κάτω!
Εχω κριτική μπορείς να τη διαβάσεις αν επιθυμείς!
Καλό βόλι σε ο,τι αποφασίσετε!!!!!

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Μην τον πας!

Δώσε 100 ευρώ να τον παρεις σε κανενα χοτελ με την δικια του να κανουν σπα  :cheesy:

OP
OP
G

gstan28

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Βρε φίλε, sorry θα με παρεξήγησες, αλλά δεν είναι ανάγκη να απολογείσαι, μαγκιά του και μπράβο του που ήταν καβατζωμένος και δε χρειαζότανε να καταφεύγει. Απλά διαφώνησα με την ιδέα να το κάνει τώρα. Θα μπορούσε από περιέργεια να ρίξει ένα κάρφωμα (σιγά τα λάχανα) όταν είχε μια γκόμενα. Τώρα το θεωρώ εκτός χρόνου, τις μαλακίες μας τις κάνουμε πριν παντρευτούμε, αυτή είναι η άποψή μου. Bachelor parties & @@ρια μέντολες αφού είναι και αγαπισιάρης όπως λες. Εδώ σκέφτομαι εγώ να σοβαρευτώ στα 40 μου, ο φίλος σου θέλει να έρθει στα δικά μας λημέρια? :huh:
Κι επαναλαμβάνω πρόσεχε μην κολλήσει ο δικός σου και μετά δεν ξεκολλάει από δαύτες...
Το ποια προτείνω??? :rolleyes:
Δεν κάνει για τα δεδομένα που έβαλες γιατί είναι πανύψηλη (πάνω από 1.80) αφού κι εγώ τρόμαξα μόλις με έβαλε κάτω!
Εχω κριτική μπορείς να τη διαβάσεις αν επιθυμείς!
Καλό βόλι σε ο,τι αποφασίσετε!!!!!

Μα δεν θέλει να έρθει σε αυτά τα λημέρια.. μια φορά θα το κάνει πριν παντρευτεί απλά για τη φάση και τον χαβαλέ!! That's all.. δεν είναι από τα άτομα που πρόκειται να κολλήσουν ποτέ σε αυτά τα λημέρια.. Τον ξέρω πάρα πολύ καλά!! ;)

Επισκέπτης
Σας γαργαλαει και τους δυο σας μου φαινεται! ;)
Λοιπον ειναι οντως αγαπησιαρης ο δικος σου και θελει παιχνιδια & αγκαλιτσες ή μονο να τον χωσει?
Αν θελει παιχνιδακια διαβαστε την κριτικη μου => εμπα στο προφιλ. Σε αυτα που γραφω ΔΕΝ υπερβαλλω, οντως ετσι εγινε η φαση της αφασιας!

OP
OP
G

gstan28

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μην τον πας!

Δώσε 100 ευρώ να τον παρεις σε κανενα χοτελ με την δικια του να κανουν σπα  :cheesy:

Μα το θέμα είναι να γαμήσει για τελευταία φορά πριν τον γάμο άλλο μουνί!!
Και επειδή δεν είναι να μπαίνει σε περιπέτειες με γκόμενες, να ξεχαρμανιάσει με μια πορνοκορασίδα!

Μετά τον γάμο δεν έχει ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom