bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
τιποτα μωρε μην ασχολεισαι.στα γραφει βεβαια ο λακης αλλα εσυ...Ποια ειναι η ιστορια του Αντωνακη που κανω αβαβα?
τιποτα μωρε μην ασχολεισαι.στα γραφει βεβαια ο λακης αλλα εσυ...Ποια ειναι η ιστορια του Αντωνακη που κανω αβαβα?
αν ο κοσμος ομως εδινε 45% στην νδ οπως λεει ο αλεξ θα εβαζε ολο το πασοκ φυλακη τυπε
Αν θελατε εξεταστικη για το μνημονιο, να μας δινατε 45%.
Θα το λεω εκατο φορες μεχρι να το χωνεψετε, γιατι δεν φαινεται να το αντιλαμβανεστε.
Τα θεματα του 1993 και του 1995 τα εχουμε αναλυσει χιλιες φορες.τιποτα μωρε μην ασχολεισαι.στα γραφει βεβαια ο λακης αλλα εσυ...
το προβλημα δεν ειναι ο αη στρατης,το προβλημα ειναι τι δειχνεις στους ψηφοφορους σου.ειναι σαν να τους λες στα αρχιδια μου οι παππουδες σας και οι μαχες που εδωσαν εναντια στα κουμμουνιαΑυτο είναι το πρόβλημα σου και εσένα ή τα δάνεια που πήραν; Ο Αη στρατης.
edit: υγ: ΔΕΞΙΟΣ που σέβεται τον εαυτό του Συνεργάτες του Πασοκ δεν ψηφίζει.
Άλλοι βέβαια ψηφίζουν και το ίδιο το Πασοκ. Στο πρόσωπο του Καμίνη.
ή είσαι μικρός και δεν γνωρίζεις; ή κάνεις πως δεν θυμάσαι...το προβλημα δεν ειναι ο αη στρατης,το προβλημα ειναι τι δειχνεις στους ψηφοφορους σου.ειναι σαν να τους λες στα αρχιδια μου οι παππουδες σας και οι μαχες που εδωσαν εναντια στα κουμμουνια
το 89 που συνεργαστήκατε με το κκε, σεβόσαστε το εαυτό σας; Με το ΚΚΕ!!
Ας μας εδιναν 48% τοτε να μην συνεργαστουμε με κανεναν.το 89 που συνεργαστήκατε με το κκε, σεβόσαστε το εαυτό σας; Με το ΚΚΕ!!
Για το 1989 λεω τωρα.45% ειχες πει πριν τυπε :S
τους κοκουέδες τότε, τους είχαμε ξεσκίσει... (εμείς οι πασοκοι)...Δεν μου λες το ίδιο το ρωτάς και στους Κουκουέδες ή η ευαισθησία σου είναι κομματάκι επιλεκτική;
Και που θα πανε τα νουμερα τύπε Λακη? 60% Συριζα και 40% ΧΑ?Για την ώρα βολευτείτε με κανένα 18%
και μετά πάτε για 4,8% ....
ΕΓΩ ΣΤΑ ΛΕΩ,
μη μου λες ότι δεν στα είχα πει !!!!
τους κοκουέδες τότε, τους είχαμε ξεσκίσει... (εμείς οι πασοκοι)...
διαλεξε οποιο σε βολευει αρκει να μην ασχολεισαι μαζι μουή είσαι μικρός και δεν γνωρίζεις; ή κάνεις πως δεν θυμάσαι...
τόμπολα και εσύ...διαλεξε οποιο σε βολευει αρκει να μην ασχολεισαι μαζι μου
όταν λέμε ότι τους είχαμε ``ξεσκίσει`` δεν μιλάμε για ξύλο, αλλά γίνονταν ομηρικοί καυγάδες σε καφενεία χώρους εργασίας κ.α. άλλωστε είναι και κάτι που το έχουν σκυλομετανοιώσει έστω και αργά...Ε το ίδιο κάνουμε, εμείς τώρα, οι Δεξιοί με τους κρυφοπασόκους συνεργάτες τους.
όταν λέμε ότι τους είχαμε ``ξεσκίσει`` δεν μιλάμε για ξύλο, αλλά γίνονταν ομηρικοί καυγάδες σε καφενεία χώρους εργασίας κ.α. άλλωστε είναι και κάτι που το έχουν σκυλομετανοιώσει έστω και αργά...
που ειναι η πλακα ρε παιδια ?
Η πλάκα είναι κάθε βράδυ στα κανάλια. Η αγωνία των opinion makers.
Για αρχή καλά είναι. Κάθε αρχή άλλωστε κ δύσκολη.
Κ μην ξεχνάς ότι το υπόλοιπο που περιγράφεις είναι απλά τυπική μικροαστική ελληνική πονηριά.
Κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα για εμάς.
Κάτι τέτοια μας φέρανε σε αυτό το χάλι. Δεν πάει έτσι.