Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
χαχα, τα πιστεύεις αυτά που λες; Παληκάρι μου πάρτο χαμπάρι ο Κασιδιάρης θα βγει δήμαρχος και συ λέγε ό,τι θέλεις...
Από την πρώτη Κυριακή τύπε.
χαχα, τα πιστεύεις αυτά που λες; Παληκάρι μου πάρτο χαμπάρι ο Κασιδιάρης θα βγει δήμαρχος και συ λέγε ό,τι θέλεις...
Μάλλον δεν ζείτε στο κέντρο της Αθήνας...
Πεστα,φιλε!!!!!Από την πρώτη Κυριακή τύπε.
Χειροτεροι απο τον Λεβεντη ειστε ρε παιχτη,που πιστευε καποτε οτι θα βγει πρωθυπουργος.Από την πρώτη Κυριακή τύπε.
Πεστα,φιλε!!!!!
Έλα ντάξει κι εγώ για πλάκα έβαλα Κασιδιάρης. Δεν ήξερα ότι το κάνετε όλοι αυτό. Ξάναβάλτε τη δημοσκόπηση να ψηφίσουμε κανονικά αυτή τη φορά.
Όλοι οι γνωστοί μου (αριστεροι και δεξιοί) θα ψηφίσουν Χ.Α. Οι περισσότεροι δεν την είχαν ψηφίσει στις βουλευτικές Χ.Α. αλλά όλοι (μα όλοι) έχουν πέσει θύμα ληστείας, πολλοί περισσότερες από μία φορά. Θέλουν να νιώσουν ασφαλείς. Όταν ο Καμίνης και ο Ομερ Πριόνης απέτυχαν και ο Σακελλαρίδης σου λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχει αστυνομία στο κέντρο τότε τι μένει; Κασιδιάρης και ξερό ψωμί. Δεν μπαίνω στον κόπο να αναφερθώ στον Άρη με τον μπουρνούζι ή στον Βαλλιανάτο που εκ προοιμίου δεν αποτελούν λύση...Εσείς ζείτε στο κέντρο της Αθήνας; Και όλοι οι γνωστοί σας θα ψηφίσουν χα και ηλία κλασιδιάρη;;
Βλεπω προοδευεις απο επιλογη συνομιλητων.Χειροτεροι απο τον Λεβεντη ειστε ρε παιχτη,που πιστευε καποτε οτι θα βγει πρωθυπουργος.
Απο που και ως που δημαρχος ο σκατιδιαρης;
Αν δεν μπει ουτε στο δευτερο γυρο θα διαγραφεις απο το σαιτ?Από την πρώτη Κυριακή τύπε.
Όλοι οι γνωστοί μου (αριστεροι και δεξιοί) θα ψηφίσουν Χ.Α.
Αν δεν μπει ουτε στο δευτερο γυρο θα διαγραφεις απο το σαιτ?
Ασε τα δεν παιζει. Εγω προκαλω οποιον το λεει, να υποσχεθει οτι θα διαγραφει απο το σαιτ.Δεν παίζει αυτό μεγάλε..
Εδώ θα είμαστε. Κασίδας - Καμίνης στο 2ο
Ασε τα δεν παιζει. Εγω προκαλω οποιον το λεει, να υποσχεθει οτι θα διαγραφει απο το σαιτ.
Δεν θα διαβαζουμε μπαρουφες ανωδυνως.
Αντε γιατι με εχετε φερει ως εδω με τις μαλακιες.
Δυστυχως οι ηλιθιοι ειναι αηττητοι.δεν σε βλεπω να χαλαρωνεις ...
Ασε τα δεν παιζει. Εγω προκαλω οποιον το λεει, να υποσχεθει οτι θα διαγραφει απο το σαιτ.
Δεν θα διαβαζουμε μπαρουφες ανωδυνως.
Αντε γιατι με εχετε φερει ως εδω με τις μαλακιες.
Μην τα βάζεις με ηλίθιους. ΣεΔυστυχως οι ηλιθιοι ειναι αηττητοι.
Οτι δεν θα περασει ο Κασιδιαρης δευτερο γυρο? Εννοειται. Πλακα κανεις?Δέχομαι. Εσύ δέχεσαι?
Ενω το εχω διαπιστωσει χιλιες φορες, παντα παρασυρομαι.Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε
κατεβάζουν στο επίπεδό τους και πάντα σε
κερδίζουν...λόγω εμπειρίας..