alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Aντε παλι ο διαλογος με τον κοσμο. Τιποτα πιο σοβαρο?Πηγαζαν στους διαλογους που εχω με κοσμο και ολοι βριζουνε και λενε οτι θα το ριξουν δαγκωτο Χ.Α. και Κασιδιαρη
Που βρεθηκε αυτο το 20% στον Καμινη και το 27% συνολο στους 2 (μην τους χαρακτηρισω) της Ν.Δ.
Αλλα θα μου πεις ολα αυτα τα χρονια εχει πεσει τοσο πολυ μαλακια και βλακεια την ημερα που ο Ελληνας παει να ψηφισει, που πλεον ολα μου φαινονται πιθανα !!!
Τα ποσοστα ειναι απολυτα λογικα. Υπαρχουν παραταξεις σε αυτην την χωρα, οπως και παγκοσμιως εξαλλου. Δεν θα εξαφανιστουν οι παραταξεις και θα κυριαρχησουν νεοσταλινικοι και νεοναζι, επειδη περασαμε ασχημα μια τριετια.
Στην αρχη λεγατε οτι οι δημοσκοπησεις ειναι στημενες. Οπως ειχα προβλεψει, τωρα θα περασετε στη φαση οτι ο κοσμος ειναι μαλακας. Ε τι να κανουμε ομως, καθολου μαλακας δεν ειναι πλεον. Αποφασισε οτι πρεπει να ψηφισει λογικα και οχι με οργη. Ήδη εξαλλου γελανε οι ευρωπαιοι με τα ποσοστα που δινουμε στους ακραιους και μας αντιμετωπιζουν με ενα στυλ "καλα, αντι να βαλουνε μυαλο απο την κριση, πανε και ψηφιζουν ακραιους?"