enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Πίπα;Φίλε ,γαμώ μόνο μουνί .
Δεν γουστάρω κώλο .
Πίπα;Φίλε ,γαμώ μόνο μουνί .
Δεν γουστάρω κώλο .
Και εσενα στο χωριο σου αφυσικο σε θεωρουν. ;)στ'αρχίδια μου
Ναι δεν εχουμε με τι να αγχωθουμε και μας απεμειναν οι αρχες του Χειζενμπεργκ.Ειναι αυτή η "αρχη της απροσδιοριστίας" του "χέιζενμπεργκ" που άγχωσε πολύ κόσμο!
Και εσενα στο χωριο σου αφυσικο σε θεωρουν. ;)
Φίλε ,γαμώ μόνο μουνί .
Δεν γουστάρω κώλο .
οκ λοιπόν η φύση δεν ασχολείται με το ποιός γαμάει ποιόν, αλλά όταν πρόκειται για αναπαραγωγή το επιτρέπει μόνο σε ετερόφυλα ζεύγη
Η γκόμενα μου κάνει πίπα για να μου σηκωθεί καλά και να της
τον χώσω στο μουνι .
Είσαι σίγουρος ότι τα θηλυκα σκυλιά δεν γλείφουν την πουτσα των αρσενικών ;
Γιατι εκνευριζεσαι φιλε μου?στ'αρχίδια μου
Τελικά ο άνθρωπος θέλει τη σταθερότητα τύπε. :SΝαι δεν εχουμε με τι να αγχωθουμε και μας απεμειναν οι αρχες του Χειζενμπεργκ.
Για τιποτα δεν ειμαι σίγουρος.
Μπορεί και να γλύφουν αλλά ειμαι σίγουρος οτι δεν τη βάζουν στο στόμα και δεν τη πιπιλάνε μέχρι να τελειώσουν στο στόμα.
"Εν οιδα οτι ουδεν"!
(πσςςς!!!)
Γιατι εκνευριζεσαι φιλε μου?
Τα κουνέλια ειναι υπερσεξουαλικά τύπε! Γι'αυτό τα έχουν σε σκίτσα να κάνουν τραινάκι!Πάντως εγώ είχα δει θηλυκό κουνέλι να κάνει τσιμπούκι σε αρσενικό και να έχει σπέρμα στα χείλια της!
Τι λες ρε τυπε, τώρα το σκέφτηκα! Με αυτές τις τσάπες μπροστά για δόντια έπαιρνε και πιπα η άλλη;Πάντως εγώ είχα δει θηλυκό κουνέλι να κάνει τσιμπούκι σε αρσενικό και να έχει σπέρμα στα χείλια της!
Κάτι ξερει τύπε ο απολυτος που λεει οτι τις καλυτερες πιπες τις κανουν οι φαφούτες με παρκινσον ;)Τι λες ρε τυπε, τώρα το σκέφτηκα! Με αυτές τις τσάπες μπροστά για δόντια έπαιρνε και πιπα η άλλη;
Ναι δεν εχουμε με τι να αγχωθουμε και μας απεμειναν οι αρχες του Χειζενμπεργκ.
Αυτα τα εχουν πει ηδη οι αρχαιοι ελληνες (οπως και ΟΛΑ δηλαδη), με το "Συν Αθηνά και χείρα κίνει".Μην το λες!
Η αρχή της απροδιοριστίας είναι μεν φυσική θεωρία, αλλά με τεράστια φιλοσοφική σημασία! Έδωσε την χαριστική βολή στον "ντετερμινισμό" και την σιγουριά πως αν τα κάνεις όλα όπως πρέπει το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα το επιθυμητό.
Ουσιαστικά μας λέει πως είμαστε έρμαια της τύχης!
Τι λες ρε Τραμουντάνα ;;;
Το Ποτό...είναι φυσιολογικό ;;;
Που υπάρχει στη φύση ;
Πως φαίνονται οι μεθύστακες !
Αυτα τα εχουν πει ηδη οι αρχαιοι ελληνες (οπως και ΟΛΑ δηλαδη), με το "Συν Αθηνά και χείρα κίνει".
Ολοι αυτοι οι απιθανοπερίεργοι φιλοσοφοι του κωλου δεν εχουν να προσθεσουν τιποτα στην αρχαια ελληνικη γραμματεια.
Ε, κάτσε και συ και τράβα κουπι οταν έχει άπνοια ή ειναι αντιθετος ο άνεμος και κάνε θυσιες στους θεούς (μια και λες για αρχαίους).Αυτα τα εχουν πει ηδη οι αρχαιοι ελληνες (οπως και ΟΛΑ δηλαδη), με το "Συν Αθηνά και χείρα κίνει".
Ολοι αυτοι οι απιθανοπερίεργοι φιλοσοφοι του κωλου δεν εχουν να προσθεσουν τιποτα στην αρχαια ελληνικη γραμματεια.