Νέα

Γκάλοπ για Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Αθηναίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον θα ψηφίσετε για Δημαρχο Αθηναίων?

• Γεώργιος Καμίνης (ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Άρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Ηλίας Κασιδιάρης ( ΧΑ)

Ψήφοι: 48 58,5%
  • Νικήτας Κακλαμάνης (Ανεξ. ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ)

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Β. Καπερνάρος (ΑΝΕΛ)

• Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

• Νίκος Αβραμίδης (Παναθηναϊκό Κίνημα)

Ψήφοι: 5 6,1%
  • Αναποφάσιστος

• ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 3,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
Φίλε ,γαμώ μόνο μουνί .

Δεν γουστάρω κώλο .

Εγώ γαμάω μουνί ως αγγαρεία, γιατί καμία δεν θέλει μόνο κώλο.
Σε πουτάνες εννίοτε γαμάω μόνο μουνί , όταν δεν δίνουν κώλο
ή τον δίνουν ακριβά, αλλά εκεί με φτιάχνει
ότι τις βλέπω 1η φορά και τις γαμάω χωρίς πολλές κουβέντες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
οκ λοιπόν η φύση δεν ασχολείται με το ποιός γαμάει ποιόν, αλλά όταν πρόκειται για αναπαραγωγή το επιτρέπει μόνο σε ετερόφυλα ζεύγη

Προφανώς!
Και για να πάμε πιο πίσω κι εγώ είμαι εναντίον της υιοθεσίας τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια, κυρίως για "προστασία" των υιοθετούμενων τέκνων από ενδεχόμενο κοινωνικό ρατσισμό, αλλά φυσικά δεν μπορεί κανείς να αποτρέψει ομοφυλόφιλους να αποκτήσουν φυσικά τέκνα! Πολλοί το έχουν κάνει.
Ας μην υπολογίσουμε βέβαια πόσοι "σωστοί οικογενειάρχες" κατά τα άλλα είναι "κρυφές" και ξεκωλιαζονται στην πρώτη ευκαιρία! ;)
Μήπως με την γέννηση κάθε παιδιού να κάναμε και μια "κωλοβυθομέτρηση" στον περιχαρή πατέρα και να του παίρναμε το παιδί αν του βρίσκαμε "πειραγμένη" τη σούφρα του; :)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Η γκόμενα μου κάνει πίπα για να μου σηκωθεί καλά και να της
τον χώσω στο μουνι .

Είσαι σίγουρος ότι τα θηλυκα σκυλιά δεν γλείφουν την πουτσα των αρσενικών ;

Για τιποτα δεν ειμαι σίγουρος.
Μπορεί και να γλύφουν αλλά ειμαι σίγουρος οτι δεν τη βάζουν στο στόμα και δεν τη πιπιλάνε μέχρι να τελειώσουν στο στόμα.
"Εν οιδα οτι ουδεν"!
(πσςςς!!!)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Για τιποτα δεν ειμαι σίγουρος.
Μπορεί και να γλύφουν αλλά ειμαι σίγουρος οτι δεν τη βάζουν στο στόμα και δεν τη πιπιλάνε μέχρι να τελειώσουν στο στόμα.
"Εν οιδα οτι ουδεν"!
(πσςςς!!!)

Πάντως εγώ είχα δει θηλυκό κουνέλι να κάνει τσιμπούκι σε αρσενικό και να έχει σπέρμα στα χείλια της!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πάντως εγώ είχα δει θηλυκό κουνέλι να κάνει τσιμπούκι σε αρσενικό και να έχει σπέρμα στα χείλια της!
Τα κουνέλια ειναι υπερσεξουαλικά τύπε! Γι'αυτό τα έχουν σε σκίτσα  να κάνουν τραινάκι!
Μπορεί ο συγκεκριμένος κούνελος να έπασχε από πρόωρη εξπερμάτιση! Μόνο που τον ακούμπησε νε έχυσε!  :grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τι λες ρε τυπε, τώρα το σκέφτηκα! Με αυτές τις τσάπες μπροστά για δόντια έπαιρνε και πιπα η άλλη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι λες ρε τυπε, τώρα το σκέφτηκα! Με αυτές τις τσάπες μπροστά για δόντια έπαιρνε και πιπα η άλλη;
Κάτι ξερει τύπε ο απολυτος που λεει οτι τις καλυτερες πιπες τις κανουν οι φαφούτες με παρκινσον  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ναι δεν εχουμε με τι να αγχωθουμε και μας απεμειναν οι αρχες του Χειζενμπεργκ.

Μην το λες!
Η αρχή της απροδιοριστίας είναι μεν φυσική θεωρία, αλλά με τεράστια φιλοσοφική σημασία! Έδωσε την χαριστική βολή στον "ντετερμινισμό" και την σιγουριά πως αν τα κάνεις όλα όπως πρέπει το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα το επιθυμητό.
Ουσιαστικά μας λέει πως είμαστε έρμαια της τύχης!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μην το λες!
Η αρχή της απροδιοριστίας είναι μεν φυσική θεωρία, αλλά με τεράστια φιλοσοφική σημασία! Έδωσε την χαριστική βολή στον "ντετερμινισμό" και την σιγουριά πως αν τα κάνεις όλα όπως πρέπει το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα το επιθυμητό.
Ουσιαστικά μας λέει πως είμαστε έρμαια της τύχης!
Αυτα τα εχουν πει ηδη οι αρχαιοι ελληνες (οπως και ΟΛΑ δηλαδη), με το "Συν Αθηνά και χείρα κίνει".
Ολοι αυτοι οι απιθανοπερίεργοι φιλοσοφοι του κωλου δεν εχουν να προσθεσουν τιποτα στην αρχαια ελληνικη γραμματεια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αυτα τα εχουν πει ηδη οι αρχαιοι ελληνες (οπως και ΟΛΑ δηλαδη), με το "Συν Αθηνά και χείρα κίνει".
Ολοι αυτοι οι απιθανοπερίεργοι φιλοσοφοι του κωλου δεν εχουν να προσθεσουν τιποτα στην αρχαια ελληνικη γραμματεια.

Τί ήταν πάλι αυτό; :o
Δηλαδή η εξέλιξη της επιστήμης και της φιλοσοφίας σταμάτησε στον Αριστοτέλη;
Στο μεσαίωνα κυριαρχούσε αυτό το δόγμα να ξέρεις!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ε, κάτσε και συ και τράβα κουπι οταν έχει άπνοια ή ειναι αντιθετος ο άνεμος και κάνε θυσιες στους θεούς  (μια και λες για αρχαίους).
Αυτή η αρχή προέκυψε από κάψιμο εγκεφάλου με χρήση μαθηματικών πάνω σε πρόβλημα ύλης σε υποατομικό επιπεδο.
Δεν έριχνε βελάκια στο τοιχο για να δει με ποια συχνότητα πετυχαίνει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom