Νέα

Γκάλοπ για Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Αθηναίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θα ψηφίσετε για Δημαρχο Αθηναίων?

• Γεώργιος Καμίνης (ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Άρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Ηλίας Κασιδιάρης ( ΧΑ)

Ψήφοι: 48 58,5%
  • Νικήτας Κακλαμάνης (Ανεξ. ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ)

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Β. Καπερνάρος (ΑΝΕΛ)

• Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

• Νίκος Αβραμίδης (Παναθηναϊκό Κίνημα)

Ψήφοι: 5 6,1%
  • Αναποφάσιστος

• ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 3,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θα δεις σε 3 μηνες τι ειναι φυσιολογικο...στα υποψην και αυτη η δημοσκοπηση να γελαμε με τα πληρωμενα παπαγαλακια
Πες μου βρε ανθρωπε, τι θεωρεις φυσιολογικο?
Εγω βλεπω απολυτα λογικο το αποτελεσμα. Ακομη και την καταβαραθρωση του Σακελλαριδη, λογικη την βλεπω. Ειλικρινα προσπαθω να μαντεψω τι σου φαινεται παραξενο και δεν μπορω.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πες μου βρε ανθρωπε, τι θεωρεις φυσιολογικο?
Εγω βλεπω απολυτα λογικο το αποτελεσμα. Ακομη και την καταβαραθρωση του Σακελλαριδη, λογικη την βλεπω. Ειλικρινα προσπαθω να μαντεψω τι σου φαινεται παραξενο και δεν μπορω.

Να πιεις πολύ το βράδυ των εκλογών για να τα βλέπεις και τότε λογικά.
Άλλος τρόπος δεν υπάρχει να γλιτώσεις το σοκ.
Μετά ξεμέθυστος την άλλη μέρα το πρωι, θα βοηθήσει πολύ ο σκέτος ελληνικός της παρηγοριάς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να πιεις πολύ το βράδυ των εκλογών για να τα βλέπεις και τότε λογικά.
Άλλος τρόπος δεν υπάρχει να γλιτώσεις το σοκ.
Μετά ξεμέθυστος την άλλη μέρα το πρωι, θα βοηθήσει πολύ ο σκέτος ελληνικός της παρηγοριάς.
Ούτε εσυ θα μου πεις ποιο ειναι το φυσιολογικο?
Μονο μαλακιουλες ξερετε να λετε?
Να καταθεσετε αντρικια την αποψη και την προβλεψη σας. Μαθετε να συζητατε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
χαχαχααχα
κομματοσκυλα αυτο θα πω
Συγνωμη ρε φιλε, σου εχω και καποια εκτιμηση, αλλά εδω λες αστειοτητες.
Σου λεω για την εκλογη του μοναδικου υποψηφιου που δεν ειναι κομματικο στελεχος, ενω ολοι οι υπολοιποι ΕΙΝΑΙ, και μιλας για κομματοσκυλα.
Ενω επρεπε να πεις ΜΠΡΑΒΟ στον κοσμο που θα φτυσει τους κομματικους για να εκλεξει τον συγκεκριμενο.
Ειλικρινα ωρες ωρες δεν σας καταλαβαινω...Καθολου μαλιστα.
Εγω παντως παρότι γνωστος δεξιος, θα ψηφισω Καμινη. Με κανει περισσοτερο κομματοσκυλο απο ο,τι αν ψηφιζα Αρη? Τι θα επρεπε να ψηφισω για να μην ειμαι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κομματόσκυλα όσοι υποστηρίζουν έναν ανεξάρτητο δήμαρχο, εκτός κομματικού σωλήνα.
Ενώ προφανώς όσοι ψηφίζουν αλεξιπτωτιστές τύπου Σακελλαρίδη και Αρούλη είναι σκεπτόμενοι πολίτες.  :jerking:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν ξέρω αν πρόταξε τα στήθη του. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να τον δείρουν την ίδια στιγμή που οι συντρόφισες Δούρου και Κωνσταντοπούλου έδιναν γλωσόφιλα στον Κασίδα, τον Παναγιώταρο και τους υπόλοιπους "αγανακτισμένους".
Να του δωθει και μεταλλιο.
Οπως σε βολευουν τα παρουσιαζεις τα πραγματα. Κομματικα παιχνιδια με εντολη της κυβερνησης επαιξε ο Καμινης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να του δωθει και μεταλλιο.
Οπως σε βολευουν τα παρουσιαζεις τα πραγματα. Κομματικα παιχνιδια με εντολη της κυβερνησης επαιξε ο Καμινης.
Το μεταλλιο θα του το δωσουν οι Αθηναιοι, γιατι επιτελους πρεπει να επιβραβευεται καποτε η λογικη σε αυτη τη χωρα και να μπει ενα τελος στην ανοησια.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Καλα εσεις πιστευετε το γκαλοπ που δειχνει πρωτους Καμινη και Νικητα και στην παρασταση Νικης πρωτο Σπηλιωτοπουλο ?

Μας περνανε για ηλιθιους ρε γαμωτο και προσπαθουν να διαστρεβλωσουν την αληθεια για τα δικα τους προσωπικα συμφεροντα
Ευχομαι να παρουν αυτο που τους αξιζει  :birdman:

τωρα στο kontra γελανε μ' αυτή τη δημοσκοπηση. Ρωτηθηκαν λεγεται 10 ατομα  :grin:

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό που ξέρω είναι ότι οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να τον δείρουν

Οι τραμπούκοι της Χ.Α είναι ο εξής ένας, ο Καιάδας που πήγε στο Φρουραρχείο να κάνει απλά show για τις κάμερες και τον δέσανε κόμπο στο άψε-σβήσε;

Έτσι εξηγούντα όλα! Αμα βλέπετε έναν, για καμμια 50αρια πως να μην βλέπετε εφιάλτες μετά μέρα νύχτα;;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
μακραν η καλυτερη φιλελευθερη προταση (οπως ειπε και ο πικερ) για το δημο και τα δικαιωματα (και τις καυλες)  :grin:
των μπουρδελιαριδων ειναι ο βαλιανατος, βλεπω την αθηνα να γινετε το νεο αμστερνταμ η φραγκφουρτη η βερολινο, θα γεμισουμε FKK,  swingers club, οι φιληδονοι θα ζησουμε μεγαλεια

Λες ;;;

Να γίνουμε Ανστερνταμ ;;

red_light_districts_of_brussels_and_amsterdam_02.jpg

images

images

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ούτε εσυ θα μου πεις ποιο ειναι το φυσιολογικο?
Μονο μαλακιουλες ξερετε να λετε?
Να καταθεσετε αντρικια την αποψη και την προβλεψη σας. Μαθετε να συζητατε.

Θα μάθεις εσύ να συζητάς το βράδυ των εκλογών. Μην ανησυχείς.
Κ θα είναι διπλός ο πόνος.
Διότι οι Κυριακές θα είναι δυο.
Έχουμε βάλει στοιχηματάκι μαζί για τα ποσοστά των ευρωεκλογών...
Θα ψάξω και θα τα βρώ.

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Ναι. Ενω οταν οι ομοϊδεατες σου επικαλουνται δημοσκοπησεις στο μπου κομ και σε κανενα σαιτ της Χρυσης Αυγης για να μας πουν οτι ο Κασι θα παρει 40%, μιλαμε για κολοσσους αξιοπιστιας.

αλεξ , ζεις επαρχια και δεν λαμβανεις υποψη σου την εγκληματικοτητα και την παρανομια  που υπαρχει στο κεντρο των Αθηνων.

Περναω απο Βαθης μερα μεσημερι καθως και απο αλλους δρομους και κλεινω παραθυρα - πορτες στο αμαξι για να μην δεχτω επίθεση . σημειωτέον οτι ειμαι τυπος που μπορω να ριξω και δυο μπουνιες , χωρια που σε καθε αμαξι εχω και δυο-τριες κατσαβιδες.

αν πας σοφοκλεους κατω απο αθηνας , νομιζεις οτι εισαι στο ισλαμαμπαντ  και οχι στην Ελλάδα .

πολυς κοσμος θα ψηφισει με γνωμονα την παρανομια και την εγκληματικοτητα , κατι που ο καμινης δεν ασχοληθηκε καθολου .

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τωρα στο kontra γελανε μ' αυτή τη δημοσκοπηση. Ρωτηθηκαν λεγεται 10 ατομα  :grin:

Ολοι γελανε μην το ψαχνεις...
θα πρεπει οσες δημοσκοπικες εταιριες εχουν μεγαλη αποκλιση στις προβλεψεις τους με τα αποτελεσματα της καλπης, να τους παιρνουν την αδεια και να τους στελνουν στο σπιτι τους !!!!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
αλεξ , ζεις επαρχια και δεν λαμβανεις υποψη σου την εγκληματικοτητα και την παρανομια  που υπαρχει στο κεντρο των Αθηνων.

Περναω απο Βαθης μερα μεσημερι καθως και απο αλλους δρομους και κλεινω παραθυρα - πορτες στο αμαξι για να μην δεχτω επίθεση . σημειωτέον οτι ειμαι τυπος που μπορω να ριξω και δυο μπουνιες , χωρια που σε καθε αμαξι εχω και δυο-τριες κατσαβιδες.

αν πας σοφοκλεους κατω απο αθηνας , νομιζεις οτι εισαι στο ισλαμαμπαντ  και οχι στην Ελλάδα .

πολυς κοσμος θα ψηφισει με γνωμονα την παρανομια και την εγκληματικοτητα , κατι που ο καμινης δεν ασχοληθηκε καθολου .

Ο Βαλλιανάτος θα πατάξει την εγκληματικότητα στα γκέτο ,
με το σύνθημα κάνετε έρωτα ( με λούγκρες ) και όχι πόλεμο !  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ναι. Ενω οταν οι ομοϊδεατες σου επικαλουνται δημοσκοπησεις στο μπου κομ και σε κανενα σαιτ της Χρυσης Αυγης για να μας πουν οτι ο Κασι θα παρει 40%, μιλαμε για κολοσσους αξιοπιστιας.

Τόσο θα πάρει και ο κόσμος το ψυχανεμίζεται γι αυτό γελάει. Και μην μου απαντήσεις ούτε να με παραθέσεις σε αυτά που λέω. Απλά σημείωσέ το να το επαναφέρεις, αν θες, την ημέρα των εκλογών. Τώρα στρίβε, με λακέδες δε γουστάρω λόγια.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Ρε φιλε αλλο να βλεπεις σκουρους και αλλο η τρομοκρατια που λες οτι νιωθεις. Τα παραλες. Κι εγω περναω πεζος απο κει. Και? Σιγα τα ωα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ολοι γελανε μην το ψαχνεις...
θα πρεπει οσες δημοσκοπικες εταιριες εχουν μεγαλη αποκλιση στις προβλεψεις τους με τα αποτελεσματα της καλπης, να τους παιρνουν την αδεια και να τους στελνουν στο σπιτι τους !!!!
Καμια "ποινη" για εσας που μιλατε για 50-60 τις εκατο θα υπαρξει αμα τελικα δεν σας δικαιωσει η καλπη;
Ουτε ενα "συγνωμη ειπαμε μαλακια" δεν θα πειτε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τόσο θα πάρει και ο κόσμος το ψυχανεμίζεται γι αυτό γελάει. Και μην μου απαντήσεις ούτε να με παραθέσεις σε αυτά που λέω. Απλά σημείωσέ το να το επαναφέρεις, αν θες, την ημέρα των εκλογών. Τώρα στρίβε, με λακέδες δε γουστάρω λόγια.
Nαι, ενω εγω φλεγομαι να συνομιλω με ακατοικητους.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μόνος του πήγε ο Καιάδας στο φρουραρχείο; Αυτοί που ήταν μαζί του τι ήταν, αγανακτισμένοι πολίτες;

Δεν τα θυμάσαι καλά ή απλά τρολλάρεις;
Μόνος του εντελώς ήταν. Έφυγε από την διανομή τροφίμων και πήγε να ζητήσει τον λόγο.
Ακόμη και τα ρεπορτάζ δεν γράφουν τίποτα παρόμοιο.

Συνημμένα

• Kaiadas.jpg
    Kaiadas.jpg
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom