Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.002
- Πόντοι
- 3.936
Φοβερή συνάντηση. Ο Μάκης έχει βάλει και μια γκόμενα ανάμεσά τους.
Βλέπω αυτή να τρώει τις μάπες αν και ο Κασσίδας σήμερα είναι πολύ χαλαρός.
Φοβερή συνάντηση. Ο Μάκης έχει βάλει και μια γκόμενα ανάμεσά τους.
Βλέπω αυτή να τρώει τις μάπες αν και ο Κασσίδας σήμερα είναι πολύ χαλαρός.
ο κασιδας την κοπανησε
πολύ φοβάμαι ότι θα κλείσει τα μπουρδέλα
Εγώ - να πω την αμαρτία μου - τον πάω τον Κασιδιάρη αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα κλείσει τα μπουρδέλα ο άτιμος και μετά θα πρέπει να ψάχνουμε για γκόμενα. :S
Είπε οτι εκεί που οι άλλοι θέλουν να φτιάξουν τζαμί, θα φτιάξει οργανωμένη μπουρδελόπιατσα τύπου red light district.
Ηταν based on true story δηλαδη;Φήμες! Ψάξε μάθε για το Salon Kitty
Ηταν based on true story δηλαδη;
Φήμες! Ψάξε μάθε για το Salon Kitty
Καλά εσύ ζεις σε άλλη χώρα και δεν έχεις ιδέα... Σε όλα τα επιτελεία το έχουν σίγουρο ότι ο Κασιδιάρης θα βγει δήμαρχος και παλεύουν για μια αξιοπρεπή παρουσία, που μάλλον δεν θα πετύχουν...
Δεν θα τα κλείσει αλλά θα μεταφερθούν σταδιακά απο τις κατοικημένες περιοχές.
Είπε οτι εκεί που οι άλλοι θέλουν να φτιάξουν τζαμί, θα φτιάξει οργανωμένη μπουρδελόπιατσα τύπου red light district.
Πάντως και με αυτό δεν είμαι υπέρ. Εγώ θέλω τα μπουρδέλα να είναι πλήρως ενσωματωμένα στον ιστό της πόλης, αν είναι δυνατόν σε κάθε πολυκατοικία να υπάρχει και ένα μπουρδέλο. Να σχολάνε τα παιδιά από τα σχολεία και να πηγαίνουν δίπλα να γαμάνε.
Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα ενός απομακρυσμένου red light district. Έτσι οι μπουρδελιάρηδες θα ένιωθαν απομονωμένοι. Εγώ δεν γουστάρω να είμαι απομονωμένος, θέλω να πηγαίνω στην πουτάνα μου όπως οι άλλοι πάνε στη γκόμενά τους. Θέλω να μην υπάρχει κανένας περιορισμός, τα μπουρδέλα να είναι παντού. Θέλω οι γκόμενες να περνάνε απέξω και να βλέπουν τους άντρες να μπαίνουν μέσα.
Να πάρει τα αρχίδια μας λοιπόν ο Κασιδιάρης αν θέλει να διώξει τα μπουρδέλα από το κέντρο. Εμείς θέλουμε τα μπουρδέλα να είναι παντού: απέναντι από σχολεία, πάρκα και εκκλησίες. Γι' αυτό πρέπει να ψηφίσουμε φιλελεύθερο δήμαρχο και όχι ακροδεξιό!
Ρε φιλε, ποιος θα διωξει τα μπουρδελα απ' το κεντρο?
Οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ???
Μην ακους μαλακιες.
Αμα (χτυπα ξυλο) βγει ο Κας δημαρχος, τα μπουρδελα θα πολλαπλασιαστουν, μεσα στον αστικο ιστο,και θα δουλευουν στην εντελεια, αφου η "προστασια" και οι "Αρχες" θα ταυτιζονται (ΚΑΙ επισημα, πλεον!!!)