Νέα

Γκάλοπ για Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Αθηναίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θα ψηφίσετε για Δημαρχο Αθηναίων?

• Γεώργιος Καμίνης (ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Άρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Ηλίας Κασιδιάρης ( ΧΑ)

Ψήφοι: 48 58,5%
  • Νικήτας Κακλαμάνης (Ανεξ. ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ)

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Β. Καπερνάρος (ΑΝΕΛ)

• Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

• Νίκος Αβραμίδης (Παναθηναϊκό Κίνημα)

Ψήφοι: 5 6,1%
  • Αναποφάσιστος

• ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 3,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
καθε τσιρκο εχει και τον κλοουν

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο κασιδας την κοπανησε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ειναι η βραδυα των ποιηματων

Επισκέπτης
Εγώ - να πω την αμαρτία μου - τον πάω τον Κασιδιάρη  :grin:  αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα κλείσει τα μπουρδέλα ο άτιμος και μετά θα πρέπει να ψάχνουμε για γκόμενα.  :S

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Εγώ - να πω την αμαρτία μου - τον πάω τον Κασιδιάρη  :grin:  αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα κλείσει τα μπουρδέλα ο άτιμος και μετά θα πρέπει να ψάχνουμε για γκόμενα.  :S

Δεν θα τα κλείσει αλλά θα μεταφερθούν σταδιακά απο τις κατοικημένες περιοχές.

Είπε οτι εκεί που οι άλλοι θέλουν να φτιάξουν τζαμί, θα φτιάξει οργανωμένη μπουρδελόπιατσα τύπου red light district.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Καλά εσύ ζεις σε άλλη χώρα και δεν έχεις ιδέα... Σε όλα τα επιτελεία το έχουν σίγουρο ότι ο Κασιδιάρης θα βγει δήμαρχος και παλεύουν για μια αξιοπρεπή παρουσία, που μάλλον δεν θα πετύχουν...

Ρε Ανβιλ ,υποστηρίζεις  τον Κασιδιάρη και ταυτόχρονα ...
τον Γεωργιάδη ;;;
Ξέρεις πως ο Κας έχει απειλήσει ότι θα δείρει τον Μπουμπούκο  ;
Για ρώτα τον Κας  τη γνώμη του για τον Μπουμπούκο....

Εκτός αν είσαι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ !  :2funny: :2funny: :2funny:

mike304

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ξυλο θα ριχνει? το πρωτοπαλικαρο...χαχαχα σιγα τον κουραμπιε τον σκατιδιαρη...

Επισκέπτης
Δεν θα τα κλείσει αλλά θα μεταφερθούν σταδιακά απο τις κατοικημένες περιοχές.

Είπε οτι εκεί που οι άλλοι θέλουν να φτιάξουν τζαμί, θα φτιάξει οργανωμένη μπουρδελόπιατσα τύπου red light district.

Πάντως και με αυτό δεν είμαι υπέρ. Εγώ θέλω τα μπουρδέλα να είναι πλήρως ενσωματωμένα στον ιστό της πόλης, αν είναι δυνατόν σε κάθε πολυκατοικία να υπάρχει και ένα μπουρδέλο. Να σχολάνε τα παιδιά από τα σχολεία και να πηγαίνουν δίπλα να γαμάνε.

Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα ενός απομακρυσμένου red light district. Έτσι οι μπουρδελιάρηδες θα ένιωθαν απομονωμένοι. Εγώ δεν γουστάρω να είμαι απομονωμένος, θέλω να πηγαίνω στην πουτάνα μου όπως οι άλλοι πάνε στη γκόμενά τους. Θέλω να μην υπάρχει κανένας περιορισμός, τα μπουρδέλα να είναι παντού. Θέλω οι γκόμενες να περνάνε απέξω και να βλέπουν τους άντρες να μπαίνουν μέσα.

Να πάρει τα αρχίδια μας λοιπόν ο Κασιδιάρης αν θέλει να διώξει τα μπουρδέλα από το κέντρο. Εμείς θέλουμε τα μπουρδέλα να είναι παντού: απέναντι από σχολεία, πάρκα και εκκλησίες. Γι' αυτό πρέπει να ψηφίσουμε φιλελεύθερο δήμαρχο και όχι ακροδεξιό!  

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Πάντως και με αυτό δεν είμαι υπέρ. Εγώ θέλω τα μπουρδέλα να είναι πλήρως ενσωματωμένα στον ιστό της πόλης, αν είναι δυνατόν σε κάθε πολυκατοικία να υπάρχει και ένα μπουρδέλο. Να σχολάνε τα παιδιά από τα σχολεία και να πηγαίνουν δίπλα να γαμάνε.

Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα ενός απομακρυσμένου red light district. Έτσι οι μπουρδελιάρηδες θα ένιωθαν απομονωμένοι. Εγώ δεν γουστάρω να είμαι απομονωμένος, θέλω να πηγαίνω στην πουτάνα μου όπως οι άλλοι πάνε στη γκόμενά τους. Θέλω να μην υπάρχει κανένας περιορισμός, τα μπουρδέλα να είναι παντού. Θέλω οι γκόμενες να περνάνε απέξω και να βλέπουν τους άντρες να μπαίνουν μέσα.

Να πάρει τα αρχίδια μας λοιπόν ο Κασιδιάρης αν θέλει να διώξει τα μπουρδέλα από το κέντρο. Εμείς θέλουμε τα μπουρδέλα να είναι παντού: απέναντι από σχολεία, πάρκα και εκκλησίες. Γι' αυτό πρέπει να ψηφίσουμε φιλελεύθερο δήμαρχο και όχι ακροδεξιό!  

Ρε φιλε, ποιος θα διωξει τα μπουρδελα απ' το κεντρο?
Οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ???  :2funny:

Μην ακους μαλακιες.
Αμα (χτυπα ξυλο) βγει ο Κας δημαρχος, τα μπουρδελα θα πολλαπλασιαστουν, μεσα στον αστικο ιστο,και θα δουλευουν στην εντελεια, αφου η "προστασια" και οι "Αρχες" θα ταυτιζονται (ΚΑΙ επισημα, πλεον!!!)

Επισκέπτης
Ρε φιλε, ποιος θα διωξει τα μπουρδελα απ' το κεντρο?
Οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ???  :2funny:

Μην ακους μαλακιες.
Αμα (χτυπα ξυλο) βγει ο Κας δημαρχος, τα μπουρδελα θα πολλαπλασιαστουν, μεσα στον αστικο ιστο,και θα δουλευουν στην εντελεια, αφου η "προστασια" και οι "Αρχες" θα ταυτιζονται (ΚΑΙ επισημα, πλεον!!!)

Μακάρι ρε φίλε να είναι έτσι. Οι νταβατζήδες είναι πολύ καλοί άνθρωποι, κάνουν όλη τη βρωμοδουλειά και πείθουν τα κορίτσια να γαμιούνται για 10 ευρώ.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom