Νέα

Γιώργος Νταλάρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτό είπα και εγώ,ότι το κακό παραέγινε τώρα πρόσφατα όχι ότι δεν προϋπήρχε.Βασικά η άποψη μου είναι ότι έγινε αχώνευτος όταν "απομακρύνθηκε" από τις λαΪκές μάζες(ρεμπέτικο,αριστερές πεποιθήσεις) και προσχώρησε στην "υψηλή" κοινωνία(βλέπε Μέγαρα Μουσικής,συναυλίες για "εκλεκτούς"κ.λ.π)
τις περιβοητες συναυλιες για την κυπρο ξεχασες τυπε :grin:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
τις περιβοητες συναυλιες για την κυπρο ξεχασες τυπε :grin:
Λόγω αυτών μπορεί να τον αποκηρύξω και εγώ,έχω διάφορα θέματα όσον αφορά τους Κυπρίους(όχι προσωπικά) αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ διότι θα μπούμε σε "βαθειά νερά"

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ενταξει ναι..

ειχε πει οτι πρεπει να μπει η ελλαδα στο δντ αν θυμαμαι καλα..

και το φαγοποτι που εκανε δαυτος, δεν το κανουν 100 δημοιοι υπαλληλοι μαζι επι εποχης καραμανλης..

ενδοξες εποχες δημοσιων υπαλληλων που περνανε επιδοματα για ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ παρακαλω..

τα γιαρτουμοτα που φαγε ειναι οτι λιγοτερο..

gian31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
611
Πόντοι
991
Ο άνθρωπος είναι η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.
Έχει συνεργαστεί με : Οδυσσέα  Ελύτη, Γιάννη Ρίτσο, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Ελευθερίου, Λευτέρη  Παπαδόπουλο, Άκη  Πάνου, Σταύρο  Κουγιουμτζή, Λίνα Νικολακοπούλου, Κώστα Τριπολίτη , Σώτια Τσώτου, Αντώνη Βαρδή , Γιάννη Μαρκόπουλο, Πυθαγόρα, Απόστολο Καλδάρα, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο  κ.λπ.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Αυτό είπα και εγώ,ότι το κακό παραέγινε τώρα πρόσφατα όχι ότι δεν προϋπήρχε.Βασικά η άποψη μου είναι ότι έγινε αχώνευτος όταν "απομακρύνθηκε" από τις λαΪκές μάζες(ρεμπέτικο,αριστερές πεποιθήσεις) και προσχώρησε στην "υψηλή" κοινωνία(βλέπε Μέγαρα Μουσικής,συναυλίες για "εκλεκτούς"κ.λ.π)
Η ιστορια αρχισε απο την 10ετια του 80' οταν οποιος ταλαντουχος νεος τραγουδιστης η συνθετης να συνεργαζεται μαζι του.Βλεπε Τερμιτες,Κατσιμιχαιους κλπ.Φωναρες ειχαμε και θα εχουμε........ειδα και ενα ονομα που ειπε οτι του αρεσε απο το Πασοκ τον Λαλιωτη :2funny:.....καταλαβες λοιπον την νοοτροπια του

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Έχει συνεργαστεί με : Οδυσσέα  Ελύτη, Γιάννη Ρίτσο, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Ελευθερίου, Λευτέρη  Παπαδόπουλο, Άκη  Πάνου, Σταύρο  Κουγιουμτζή, Λίνα Νικολακοπούλου, Κώστα Τριπολίτη , Σώτια Τσώτου, Αντώνη Βαρδή , Γιάννη Μαρκόπουλο, Πυθαγόρα, Απόστολο Καλδάρα, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο  κ.λπ.

Γι'αυτό επιθυμούσα να επικεντρωθούμε στο καθαρά καλλιτεχνικό κομμάτι,ο άνθρωπος απλά έχει κάνει απίστευτα πράγματα και κατ'εμέ είναι ο "τελευταίος των Μοϊκανών".Ανθέλληνας?προδώτης?λαμόγιο?κωλοχαρακτήρας?,ας πούμε πως είναι όλα αυτά.Εσείς ποιους προτιμάτε?τους θιασώτες των σκυλάδικων?,θέλουμε δε θέλουμε ο άνθρωπος αυτός έχει δοξάσει την Ελληνική μουσική και κατ'επέκταση τη παράδοση της χώρας.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Έχει συνεργαστεί με : Οδυσσέα  Ελύτη, Γιάννη Ρίτσο, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Ελευθερίου, Λευτέρη  Παπαδόπουλο, Άκη  Πάνου, Σταύρο  Κουγιουμτζή, Λίνα Νικολακοπούλου, Κώστα Τριπολίτη , Σώτια Τσώτου, Αντώνη Βαρδή , Γιάννη Μαρκόπουλο, Πυθαγόρα, Απόστολο Καλδάρα, Μάνο Λοΐζο, Θάνο Μικρούτσικο  κ.λπ.

Ξέχασες τους  Δημήτρη Χριστοδούλου και Ζωρζ Μουστακί :  :grin:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ο Νταλαρας δεν εγινε αχωνευτος απο την γυναικα του αλλα ουτε απο την διαμαχη του με τον Πανουση.Ηταν απο πολυ πριν λογω αυτων που ειπα.Μεγαλη φωνη αλλα δεν ειναι ο μονος οπως προσπαθησε και πετυχε να περασει

Είναι καλιτέχνης με χάρισμα (φωνή).
Αν δεν ήταν, δε θα πετύχαινε.
Προσωπικά, δε μ' αρέσει αλλά είμαι μειοψηφία, και αυτό δεν τον μειώνει σαν ταλέντο.
Κοινωνικά, είναι απαράδεκτος.
Στη διαμάχη του με τον Πανούση σαφώς υποστηρίζω Τζιμάκο.
Καλά του τα σούρει.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
η μεγαλυτερη φωνη που εχει βγαλει η ελλαδα σαν οργανο οχι σε βαθος και χρεια
ο ανθρωπος χρησιμοποιει τη φωνη του σαν κορυφαιο οργανο καποιος που κατεχει απο μουσικη μπορει να μας τα πει βεβαια, δεν ειναι σε καμια περιπτωση καζαντζιδης διονησιου κτλ
τραγουδια ειπε τα καλυτερα με κορυφαια αυτα του κουγουμτζη
οταν χωρτασε απο λεφτα αρχισε να λεει κατι νεροζουμια κατι λατιν κατι στινκ εκει και κατι τετοια γελουσε ο κοσμος
στη δουλεια του πανω σκυλι και δουλευταρας απο τους λιγος
μου ελεγες φιλος μου μουσικος που ειναι στην κρατικη ορχηστρα θεσ/νικης οτι οταν ηταν να κανουν συναυλια πριν μερικα χρονια μαζι τους τους ξεπατωσε στις προβες τον βριζαν γιατι δουλεψαν πραγματικα για πρωτη φορα
σαν ανθρωπος τα ειπαν ποιο πανω οι αλλοι συναθλητες απορρω πως τον εχουν σαν θεο η κυπριοι μετα απο ολα αυτα που εχει κανει

paraskeuas

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το πουκάμισο το γιαουρτί το αγαπημένο μου απο τον παλιό ξεφτίλα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δυστυχώς δεν μπορώ να διαχωρίσω τον καλλιτέχνη από τον άνθρωπο .. ξέρω πως αυτό δεν  είναι σωστό , αλλά ο τύπος μου είναι απεχθής . Αλήθεια , την εφορία την πλήρωσε ή ακόμα... έχει κάτι χρόνια αυτή η ιστορία .
Πέραν τούτου , ειδικά οι παλιές του συνεργασίες ας πούμε με τον Κουγιουμτζή , είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ .  Οι δουλειές του στο '70  είναι  ανάμεσα σε οτι καλύτερο έχει βγει στο τραγούδι .  Αλλά τον έχει σπρώξει πολύ το σύστημα , κάτι που δεν έγινε στον ίδιο βαθμό π.χ. για τον Καλατζή . 
Στη ζυγαριά μου πάντως , τα τελευταία του (άσχημα) έχουν σβήσει τα πραγματικά ωραία που έχει κάνει .

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ενας απο τους μεγαλυτερους βρωμιαριδες και σκουπιδι που εχει βγαλει αυτη η χωρα.
μια ζωη στο ονομα τις κουλτουρας και τις ανεξαρτισιας μασουσε λεφτα.
ποτε δεν εκσνε μια συναυλια με τα αρχιδια του,συνεχεια απο πισω ηταν παρακρατικοι χαραμοφαηδες
ψοφος στον πουστη και στον καθε πουστη σαν και αυτον.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ισως ο μοναδικος καλλιτεχνης, που ΔΕΝ εκανε ουτε μια συναυλια, η εστω εμφανιση, υπερ καποιου κοινωνικου φορεα, η ιδρυματος...... ΧΩΡΙΣ να πληρωθει.

Ετσι μια φορα για τον θεο να πουμε.....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ισως ο μοναδικος καλλιτεχνης, που ΔΕΝ εκανε ουτε μια συναυλια, η εστω εμφανιση, υπερ καποιου κοινωνικου φορεα, η ιδρυματος...... ΧΩΡΙΣ να πληρωθει.

Ετσι μια φορα για τον θεο να πουμε.....
Με γυναικα, σοσιαλιστρια ???  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Να πω και ενα απωθημενο που ειχα.Πηρε αυτα τα Λατιν γυρω στο 90' και τα ειπε σαν το.. Νατανε το 21'.. ;Ααααα  το ειπα και ησυχασα   :cheesy:
===

+ 1000 --   Ακριβώς ...
και  η Πρωτοψάλτη , και η Αλεξίου --   κορυφαιες .. λατιν  τραγουδίστριες
και η Ελ.  Δημου , κορυφαία στην ρεγγε κλπ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

οποιος λεει οτι ειναι για πεταμα αυτα τα τραγουδια ειναι της πλακας και κομπλεξικος

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ένα σκουπίδι που του δώσανε αξία. "Το πουκάμισο το θαλασσί" τον έκανε φίρμα. Η διαπλοκή τον μεγάλωσε και η πονηριά του τον κράτησε ψηλά....

Δεν είναι τυχαίο που τον έφτυνε ο Καζατζίδης, όπου τον έβρισκε.

Αει σιχτίρ με όλα τα αρχίδια...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ο Στέλιος τύπε είχε πει ότι είναι  φτιαχτός, βρώμικος και τραγουδά με την τσέπη!!

συμπαθης ο καζατζιδης και μεγαλη φωνη. Το μονιμα παραπονιαρικο υφος και η αντιληψη οτι ολοι τον καταδιωκουν ειχε να κανει αραγε με καποια μορφη καταθλιψης ? :think:

Οσο για τον Νταλαρα οι μεγαλες επιχορηγησεις τα χρονια της αφθονιας σιγουρα δεν ηταν μεγαλυτερες απο αυτες του οψιμου αντιμνημονιακου Μικη :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom