stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
γιατι?σοβαρα παντως,πρεπει να ξαναβγει στην τηλεοραση.βεβαια οπως παει σε λιγο,δεν θα εχει καναλι για να βγει.
γιατι?σοβαρα παντως,πρεπει να ξαναβγει στην τηλεοραση.βεβαια οπως παει σε λιγο,δεν θα εχει καναλι για να βγει.
ένεκα κρίσης.... ;)γιατι?
ένεκα κρίσης.... ;)
κυριως αυτο.τα μικρα καναλια κλεινουν το ενα μετα το αλλο,δυσκολα θα την βγαλουν.αλλα και ο αντεννα με το μεγκα μαλακιζονται,αφου απο το πολυ δηθεν,δεν μπορουν να προβαλλουν μια εκπομπη με τον Γεωργιου που θα ειναι φυσικα τελειως χυμα,δειχνοντας ενα σωρο ριαλιτι παπαριες,που αμφιβαλλω εαν εχουν το ενα δεκατο της θεαματικοτητας που πιανει αυτος,αφου τον βλεπει πολυς λαος
Ηταν καπως συγκινητικο το φιναλε
Πρέπει να είναι δύσκολος άνθρωπος στις συνεργασίες ... το γεγονός πως έχει αλλάξει άπειρα κανάλια κάτι λέει . Η μοναδική προσπάθεια για συνεργασία με μεγάλο κανάλι (το ALPHA πριν αρκετά χρόνια) έληξε άδοξα αν και δεν νομίζω πως ευθυνοταν ο Γεωργίου για αυτό.
Νομίζω πως έχει περάσει λίγο η μπογιά του , δείχνει κουρασμένος ... βέβαια βαραίνουν και τα χρόνια πλέον .
Οπως και να'χει το χτεσινό αφιέρωμα ήταν όντως καλοφτιαγμένο .
Πρέπει να είναι δύσκολος άνθρωπος στις συνεργασίες ... το γεγονός πως έχει αλλάξει άπειρα κανάλια κάτι λέει . Η μοναδική προσπάθεια για συνεργασία με μεγάλο κανάλι (το ALPHA πριν αρκετά χρόνια) έληξε άδοξα αν και δεν νομίζω πως ευθυνοταν ο Γεωργίου για αυτό.
Νομίζω πως έχει περάσει λίγο η μπογιά του , δείχνει κουρασμένος ... βέβαια βαραίνουν και τα χρόνια πλέον .
Οπως και να'χει το χτεσινό αφιέρωμα ήταν όντως καλοφτιαγμένο .
Εγώ νομίζω ότι ο Γεωργίου πουλάει ακόμα και θα συνεχίσει να πουλάει για έναν πολύ σημαντικό λόγο.Είναι γοητευτική μορφή.Εχω κι εγώ κολήσει μαζί του χρόνια τώρα παρότι δεν είμαι και τόσο ποδοσφαιρικός τύπος.Νομίζω ότι αυτό ακριβώς βγαίνει κι από την εκπομπή της Ερτ.Ότι δεν τον ακούν όσοι παρακολουθούν μπάλα αλλά ακόμα και γυναίκες και διανοούμενοι και πιτσιρικάδες που δεν τον ήξεραν πριν το 2000 π.χ.
Γιατί παρότι ο Γεωργίου είναι λαϊκός τύπος και λίγο χύμα και λίγο μάγκας, δεν παύει συχνά πυκνά να πιάνει θέματα που ενδιαφέρουν ανθρώπους που έχουν λίγο πιο ψαγμένο μυαλό και πιο φιλοσοφημένη αντίληψη των πραγμάτων. Έχει δηλαδή καταφέρει χωρίς επιτήδευση να μιλήσει σε όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.
Για μένα ο Γεωργίου είναι σημαντική μορφή της κουλτούρας της σύγχρονης Ελλάδας, παρότι ενδεχομένως να μην το έχει αντιληφθεί ούτε ο ίδιος.......
σώπα ρε μάγκα σου ζήτησε λεφτά εσένα για να σε κάνει φίρμα και έχεις πικραθεί?Ο Γεωργίου συνήθιζε να ζητάει χρήματα από νέους δημοσιογράφους ως δανεικά και να μην τα επιστρέφει ποτέ!!!! Τεράστιος μαλάκας και ως γνωστόν οι μαλάκες είναι αήττητοι και σκατοχαρακτήρας.
να τον ρωτήσουν καλύτερα γιατί σταμάτησε να την πέφτει στον Κόκκαλη.Σου λέω ζητούσε δανεικά από νέους συντάκτες της εφημερίδας και δεν τα επέστρεφε ποτέ μεγάλος τζαμπατζής.
Τώρα ειλικρινά στα αρχίδια μου αν δεν με πιστεύεις αλλα με ενοχλεί να παραποιείς πράγματα που δεν είπα και να βγάζεις τις δικές σου παπάτζες. Απο που και ως είπα ότι του δίναμε λεφτά για να μας κάνει φίρμες πως το έβγαλες από το μυαλό σου αυτό; Είπα εγώ κάτι τέτοιο;
Καταρχήν δούλευα στον κλέφτη τον Κουρή και σε εφημερίδα του οπότε επέτρεψε μου να γνωρίζω κάποια πράγματα. Μήπως θες και ταυτότητα για να πειστείς; Ρε τι ακούω βραδιάτικα.
Αφού λοιπόν φαίνεται πως είσαι και εσύ κολλημένος μαζί του για ρώτα το Γεωργίου σε καμία εκπομπή γιατί δεν στήριξε τους συντάκτες του Φιλάθλου όταν ξεκίνησαν επίσχεση εργασίας επειδή ο Κουρής τους χρωστούσε τόσα λεφτά;