Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 376K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Το ότι κάτι τύποι ΚΑΡΑΑΣΧΕΤΟΙ σαν τον Γεωργίου έχουν (αυτο)πλασαριστεί ως ειδήμονες γκουρού του τοπιού είναι ενδεικτικό του πάτου στον οποίο έχουμε πιάσει...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Το ότι κάτι τύποι ΚΑΡΑΑΣΧΕΤΟΙ σαν τον Γεωργίου έχουν (αυτο)πλασαριστεί ως ειδήμονες γκουρού του τοπιού είναι ενδεικτικό του πάτου στον οποίο έχουμε πιάσει...
Είσαι άδικος...όταν η Εθνική πήρε το Euro,παραμονές του 1ου αγώνα, έβαζε στοίχημα πως δεν θα πάρει ούτε...βαθμο στο τουρνουά...βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο τύπος....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

πετάμε μια κουβέντα(καραάσχετοι) χωρίς τεκμηρίωση...ο γεωργίου είναι έξυπνος,έχει άποψη και χιούμορ αλλά και γνώσεις,ο κόσμος τον έκανε φίρμα επειδή μιλάει όπως όλοι μας στις παρέες ή στις συζητήσεις μας....δεν είναι δηλαδή Κατσαρός ή Πουρουπουπου ή Θεοφιλόπουλος...δεν έφτασε τυχαία εκεί....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ λυπάμαι πραγματικά αυτούς που παίρνουν 090 και περιμένουν με τις ώρες για να του μιλήσουν. Καλά και τι δεν έχει πει...ο Λυμπερόπουλος άμπαλος, ο Τζιοβάνι μαούνα, ο Ριβάλντο γέρος εδώ και 4 χρόνια δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του...έβριζε για χρόνια τον οπαπ τωρα δουλεύει για αυτόν...ό,τι γνώσεις έχει από τακτική τις ξέρει από τον αλέφαντο του οποίου τις ατακες αναπαράγει. Παλιότερα είχε βγει και έλεγε κάτι παπαριές...μαγκες την επόμενη εβδομάδα θα γίνει κάτι στην ελλάδα που θα συνταράξει τους πάντες...ιστορικό γεγονός,,,να στε έτοιμοι...Και μετά έλεγε ότι δε θυμάται. Ειδικά από προγνωστικά είναι μανούλα. ό,τι πει να υπολογίζετε το αντίθετο. Η άσχετος είναι ή απλά προκαλεί επίτηδες τον κόσμο για να κερδίζει ποσοστά απο το 090.

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Είσαι άδικος...όταν η Εθνική πήρε το Euro,παραμονές του 1ου αγώνα, έβαζε στοίχημα πως δεν θα πάρει ούτε...βαθμο στο τουρνουά...βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο τύπος....

Eνω εσυ συγγαυρε ειπες οτι θα το περναμε μηπως?Τουλαχιστον ο Γεωργιου παραμονη του τελικου ειχε τον Φυσσα σε τηλεφωνικη επικοινωνια και ειχε τα κοτισα να  του πει αυτο που πιστευει το εξης¨¨Τακη και να το παρετε αυριο το ευρωπαικο,εγω θα συνεχιζω να λεω οτι οι περισσοτεροι απο εσας στην εθνικη δεν ξερετε μπαλᨨ

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Eνω εσυ συγγαυρε ειπες οτι θα το περναμε μηπως?Τουλαχιστον ο Γεωργιου παραμονη του τελικου ειχε τον Φυσσα σε τηλεφωνικη επικοινωνια και ειχε τα κοτισα να  του πει αυτο που πιστευει το εξης¨¨Τακη και να το παρετε αυριο το ευρωπαικο,εγω θα συνεχιζω να λεω οτι οι περισσοτεροι απο εσας στην εθνικη δεν ξερετε μπαλᨨ
Δε διαφωνώ στο ότι είναι ευχάριστος τύπος γενικά και ατακαδόρος μέγας. Το ότι πλασάρεται όμως ως υπερσουπερντουπεργνώστης της μπάλας είναι τραγικό. Παιδιά έχει πει τρελές μαλακίες, μη λέμε τώρα ό,τι θέλουμε. Για το Μαχλά κάνει λες και του χει πηδήξει τη γυναίκα, λες και ήταν ο χειρότερος παίκτης σε υπεργαλαξιακό επιπεδο. Τη μια εκθειάζει την ταχύτητα την άλλη αναπολεί την τεχνική. Τη μια το παίζει απόστολος του σύγχρονου ποδοσφαίρου, την άλλη λέει αχ που ναι τα χρόνια του πελέ και του κρόιφ που ξέρανε το τόπι. Εχει μιλήσει κατ εξακολούθησι υποτιμιτικά (ότι και καλά είναι μικρά σωματεία) ο Αγιαξ, η Φιορεντίνα, η ΚΠΡ, η Ρόμα, η Λάτσιο κλπ.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ φίλτατε δεν είμαι επώνυμος δημοσιογράφος για να βγώ και να πώς τις παπαριές μου και μετά να εκτεθώ....αλλά ότι δεν θα πάρουμε ούτε πόντο δεν το έλεγα...

...Η άσχετος είναι ή απλά προκαλεί επίτηδες τον κόσμο για να κερδίζει ποσοστά απο το 090.
Άσχετος είναι φίλε μου...άσχετος....εδώ δεν φτιάχνει τα δόντια γιατί απλά είναι το...σήμα κατατεθέν του....αυτά έχει αυτά επιδεικνύει...και γι'αυτό το λόγο δεν εκνευρίζεται όταν τον κοροϊδεύουν....και αξέχαστο θα μου μείνει το ''ευχαριστώ'' στον Μητσικώστα επειδή τον είχε στην επικαιρότητα,μέσω της εκπομπής του, την εποχή που τον σούταραν από τον alpha....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Επειδή δηλαδή έκανες την πρόβλεψη στην παρέα σου είσαι μάγκας ενώ ο Γεωργίου που την έκανε δημόσια είναι μαλάκας. Ωραία λογική ρε φίλε.
Ξέρεις Ελληνικά???Να διαβάζεις...να καταλαβαίνεις???Ποιός σου είπε πως το έπαιξα μάγκας???Με ρώτησε απάντησα...και μην φτάσουμε στο σημείο να λέμε δημοσιογράφο τον Γεωργίου...ήμαρτον!!!!!Και ναι...δεν πρέπει να εκτίθωνται έτσι οι δημοσιογράφοι...αλλά τον συγχωρώ...γιατί απλά δεν είναι....

Αυτό δηλαδή για αρνητικό το λες; Μήπως προτιμάς τη Σαρρή και τον Κακέτση που βγαίνουν στα κανάλια και κλαίγονται γιατί τους σατιρίζει ο Λαζόπουλος;
Τί μου μπλέκεις τώρα Κακέτσηδες Και Σαρρήδες???Πολύ φαντασία έχεις αδερφάκι μου.....

Ας κάνει πρώτα ένα σωστό ρεπορτάζ και θα τον βαφτίσουμε μετά...δημοσιογράφο....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εντάξει φίλε, έχεις δίκιο. Που να συγκριθεί ο Γεωργίου με κολοσσούς της δημοσιογραφίας όπως ο Παπαδημητρίου, ο Κατσαρός, ο Χατζηγεωργίου, ο Χελάκης και η Αννούλα Καραμανλή.  :uglystupid:
Αυτοί θα κάνουν και ένα ρεπορτάζ της προκοπής....μπορεί και αυτοί να λένε βλακείες ώρες-ώρες αλλά Κατσαρός-Καραμανλή κρατάνε την Αθλ.Κυριακή,Παπαδημητρίου-Χατζηγεωργίου-Χελάκης κάνουν αναμεταδόσεις αγώνων...πολύ θα ήθελα να το δώ αυτό...να τα κάνει και ο Γιώργαρος...:uglystupid::uglystupid::uglystupid:
Εδώ μετά τον αγώνα της Εθνικής που χάσαμε απο την Τουρκία με 1-4 βγήκε στο ΑΛΤΕΡ και τσακώθηκε με όλους τους δημοσιογράφους (Κουίκ-Χαρδαβέλλα) αποκαλώντας τους....άσχετους!!!Μιλάμε για το γέλιο.....
ΥΓ--->Δεν θα μπώ στην διαδικασία να σε κριτικάρω γιατί σου αρέσει ο Γεωργίου....αλλά συγνώμη...δεν θα δεχτώ κιόλας πως είναι και...δημοσιογράφος!!!ΗΜΑΡΤΟΝ......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κατ'αρχας βλεπω καποια παιδια να αναφερουν οτι ο γεωργιου πλασαρεται σαν υπεργνωστης του ποδοσφαιρου μαζι με τον αλεφαντο προφανως απο αυτους που τον γουσταρουν(στους οποιους περιλαμβανομαι και εγω),αλλα δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο ουτε οτι θεωρειται κανας δημοσιογραφος επιπεδου(ουτε ο ιδιος δεν το καυχιεται αυτο,καθε αλλο).Πενα παντως οσο τον διαβαζω εχει αρκετα καλη και παντα ακους απο αυτον το κατι διαφορετικο και ειδησειογραφικα φρεσκο.Απο τον πουρουπου και τον κατσαρο(τον οποιο τον συμπαθω πολυ γιατι ειναι πολυ καλο παιδι),την αννουλα καραμανλη και τους καρμοιρη-δουκακο :jerking: που πραγματικα δεν λενε τιποτα το ουσιαστικο ποτε τους παρα μονο διαπιστωσεις του τυπου"επαιξε 4-4-2 ο ολυμπιακος αποψε" και αλλες τετοιες ανουσιες διαπιστωσεις.Επισης το οτι απο την μια πλευρα ειναι θιασωτης του συγχρονου και γρηγορου ποδοσφαιρου και απο την αλλη αναπολει την δεκαετια του 70 και τον γιοχαν κρουφ αυτο δεν ερχεται σε αντιθεση διοτι και τα 2 εχουν μια ενωτικη σχεση στην προοδο και στην αναπτυξη του ποδοσφαιρου(ή αλλιως απο το τοτε στο σημερα).Τωρα πολλες φορες "κραζει" ως μικρα σωματεια τεραστια σωματεια του παρελθοντος ,αλλα αυτα που κραζει ειναι τις περισσοτερες φορες ορθα συμφωνα με τη λογικη..δηλ. ο αγιαξ τωρα ειναι μεσα στις κραταιες ομαδες της ευρωπης οταν για δευτερη συνεχομενη φορα αποτυχαινει να περασει τα προκριματικα του champions league?δε σημαινει αυτο οτι δεν αναγνωριζει οτι το σωματειο που λεγεται"AJAX FC" ηταν πραγματικα ενα απο τα κορυφαια στον πλανητη,αλλα πλεον σταματησε ή ειναι σε μια μεταβατικη χρονικα περιοδο απο την παρακμη ξανα στην προσπαθεια ανακαμψης.Για μενα μικρο σωματειο ποδοσφαιρικα ειναι και η ΙΝΤΕΡ η οποια καθε χρονο(εδω και 15 συναπτα ετη περιπου) λειτουργει αναρχα,κομπλεξικα και ανοργανωτα..το οτι αγοραζει κορυφαιους ποδοσφαιριστες δεν μου λεει κατι παρα μονο οτι εχει τα φραγκα και το κανει.Αντιθετα η αλλη ομαδα του μιλανου ειμαστε γνωστες του τι εχει κατορθωσει τα αντιστοιχα τελευταια 20 χρονια με τα μισα λεφτα.Σε οτι αφορα τον φιλτατο podolagno μαλλον δεν ξερει που βαδιζει και που βρισκεται κρινοντας απο αυτα που διαβασα στα περισσοτερα ποστ του με κορυφαιο φυσικα το οτι πριν το euro 2004 θεωρουσε πιθανον να περναμε εστω και εναν ποντο στον ομιλο μας με αντιπαλους ομαδες οπως η πορτογαλια,η ισπανια και η ρωσια.Αποδειχθηκε οτι μπορουσαμε αλλα σαφως δεν το πιστευε κανεις πριν την εναρξη των αγωνων γιατι απλουστατα ως ποδοσφαιρο ποτε δεν εχουμε αποδειξει οτι μπορουμε να συναγωνιστουμε κορυφαια ευρωπαικα και παγκοσμια κλαμπ οπως η ισπανια,η πορτογαλια κλπ...και φυσικα ουτε στο euro2004 το αποδειξαμε με το να κλεβουμε αποτελεσμα με 1-0,1-0,1-0.Ωραια πανυγηρισαμε,καταπληκτικα επαιξαν αυτο που μπορουσαν οι ποδοσφαιριστες μας υπο τα εξυπνα στησιματα και την τυχη που μας εσπρωχνε,αλλα κακα τα ψεμματα ολοι μας θεωρουν(και ετσι ειναι δυστυχως) νεατερνταλ της ποδοσφαιρικης ευρωπης.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δε χρειάζεται να με κριτικάρεις φίλε. Και μόνο το ότι λες πως ο Κατσαρός και η Αννούλα κρατάνε την ''Αθλητική Κυριακή'' ή ότι σου αρέσουν οι αναμεταδόσεις του πουρουπουπου και του Χατζηγεωργίου φτάνει για να κρίνουν όλοι κι εσένα κι εμένα.

και δυστυχως τις περισσοτερες φορες αυτοι που εχουν τετοιες αποψεις ειναι γαυροι συντοπιτες μου...δυστυχως!και αυτο κατι δειχνει για το πνευματικο ποιον ενος μερος του ολυμπιακου πληθυσμου..που επαναλαμβανω ειμαι μελος,αλλα οχι  φανατικα προσκειμενος πλεον!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δε χρειάζεται να με κριτικάρεις φίλε. Και μόνο το ότι λες πως ο Κατσαρός και η Αννούλα κρατάνε την ''Αθλητική Κυριακή'' ή ότι σου αρέσουν οι αναμεταδόσεις του πουρουπουπου και του Χατζηγεωργίου φτάνει για να κρίνουν όλοι κι εσένα κι εμένα.
Μάλλον δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε...δεν έγραψα πως μου αρέσουν....μάλλον δεν μπορείς να με καταλάβεις....είπα πως απλά αυτοί κάνουν και κάτι δύσκολο....μία αναμετάδοση...μία εκπομπή....αυτός απλά κατηγορεί....αλλά το να θεωρείς τον Γεωργίου καλύτερο ακόμα και απο αυτούς που ανέφερες...ναι μάλλον πρέπει να μας κρίνουν οι άλλοι....real-fm φίλε μου....2-4 ή 4-6 το απόγευμα...κάπου το άκουσα...δεν θυμάμαι ακριβώς...άκουσε τις απόψεις του....

Φίλε vaso....αφού αναφέρθηκες σε εμένα άκου και αυτό:Ποιά είναι η Ισπανία και η Πορτογαλία στον Ευρωπαϊκό χάρτη σε επίπεδο εθνικών ομάδων...αλλά ακόμα και αυτό να δεχτώ που λές...δλδ την Ρωσσία δεν πίστευες πως μπορεί να την κερδίσει ή έστω να πάρει ισοπαλία???Αλλά εντάξει φίλτατε...είδαμε και αυτά που γράφεις περί...Μενδρινού και πως έπρεπε να παίζει αυτός και όχι ο Γκαλέτι,π.χ....θυμάμαι τα ωραία post που γράφεις για τον Ολυμπιακό και γελάω....να είσαι καλά....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν εχει αναφερθει :πριν χρονια ο γεωργιου ειχε βγει να καταγγειλει οτι ενα παιχνίδι, του Πας Γιαννινα νομιζω, ηταν στημενοαπο το φιλοξενουμενο. Οταν το ματς εληξε με μεγαλο σκορ υπερ του γηπεδουχου, ο μεγιστος Γεωργιου πώς δικαιολογησε το συμβαν:Καλα ρε τι περιμενατε; αφου τους εβγαλα στη φορα θα στηνανε το ματς;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν εχει αναφερθει :πριν χρονια ο γεωργιου ειχε βγει να καταγγειλει οτι ενα παιχνίδι, του Πας Γιαννινα νομιζω, ηταν στημενοαπο το φιλοξενουμενο. Οταν το ματς εληξε με μεγαλο σκορ υπερ του γηπεδουχου, ο μεγιστος Γεωργιου πώς δικαιολογησε το συμβαν:Καλα ρε τι περιμενατε; αφου τους εβγαλα στη φορα θα στηνανε το ματς;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...μήπως πρέπει να του αλλάξουν όνομα???Και να τον λένε...Γεωργίου ο...κωλοτούμπας??? :dancing: :dancing: :dancing:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλε vaso....αφού αναφέρθηκες σε εμένα άκου και αυτό:Ποιά είναι η Ισπανία και η Πορτογαλία στον Ευρωπαϊκό χάρτη σε επίπεδο εθνικών ομάδων...αλλά ακόμα και αυτό να δεχτώ που λές...δλδ την Ρωσσία δεν πίστευες πως μπορεί να την κερδίσει ή έστω να πάρει ισοπαλία???Αλλά εντάξει φίλτατε...είδαμε και αυτά που γράφεις περί...Μενδρινού και πως έπρεπε να παίζει αυτός και όχι ο Γκαλέτι,π.χ....θυμάμαι τα ωραία post που γράφεις για τον Ολυμπιακό και γελάω....να είσαι καλά....

το οτι αναφερεσαι μονο σε αυτους που σχολιαζουν τα ποστ σου λεει πολλα.Παντως για τον μενδρινο επιμενω οτι ειναι καλυτερος και του τοροσιδη και του στολτιδη και πολλων αλλων στο χωρο κεντρου..οχι ομως του γκαλετι ο οποιος ειναι καλος ποδοσφαιριστης με καλη τεχνικη καταρτιση!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
το οτι αναφερεσαι μονο σε αυτους που σχολιαζουν τα ποστ σου λεει πολλα.Παντως για τον μενδρινο επιμενω οτι ειναι καλυτερος και του τοροσιδη και του στολτιδη και πολλων αλλων στο χωρο κεντρου..οχι ομως του γκαλετι ο οποιος ειναι καλος ποδοσφαιριστης με καλη τεχνικη καταρτιση!
Εσύ αναφέρθηκες σε αυτά που έγραψα...και μάλιστα...ονοματικος....θα μου πείς γιατί το συνεχίζω???Το κάνω όπως ο...Πάγκαλος....που επιτίθεται..αμυνόμενος!!!Όσο για τον...Μενδρινό...ναι έχεις δίκιο τελικά...μόλις διάβασα πως τον ζητά η...Τσέλσι....βέβαια αν δείς την καριέρα του έως τώρα θα καταλάβεις πως κάτι δεν πάει καλά...ακόμα και στον Ιωνικό εκτός 18άδας ήταν....τεσπα...να είσαι καλά πάντως....και ο χαβαλές στην ζωή είναι.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εσύ αναφέρθηκες σε αυτά που έγραψα...και μάλιστα...ονοματικος....θα μου πείς γιατί το συνεχίζω???Το κάνω όπως ο...Πάγκαλος....που επιτίθεται..αμυνόμενος!!!Όσο για τον...Μενδρινό...ναι έχεις δίκιο τελικά...μόλις διάβασα πως τον ζητά η...Τσέλσι....βέβαια αν δείς την καριέρα του έως τώρα θα καταλάβεις πως κάτι δεν πάει καλά...ακόμα και στον Ιωνικό εκτός 18άδας ήταν....τεσπα...να είσαι καλά πάντως....και ο χαβαλές στην ζωή είναι.....

και ο ροναλντο καποια στιγμη περασε απο την καλαματα αλλα τον εκριναν ακαταλληλο...δεν ειναι παντα οπως φαινονται τα πραματα...δηλ. ο τσαλουχιδης που επαιζε επι ποσα συναπτα ετη βασικος ηταν ποδοσφαιριστης?κατι σαν μπετατζης ναι...ποδοσφαιριστης ομως ποτε δεν υπηρξε αν και εφαγε πολλα απο τα νιατα του μεσα σε αυτα!φυσικα με αυτο το ποστ δεν προσπαθω να σου αποδειξω κατι το οποιο δεν θα πιστεψεις ποτε,απλα αυτο που ειπες περι 18αδας κλπ..ειναι πολυ σχετικο...αμα ξεσκαρταρισεις τους παγκους πολλων μικρων ομαδων ακομη και στο ελληνικο πρωταθλημα απο το προσφατο παρελθον κυριως πολυ πιθανον να συναντησεις καλους ποδοσφαιριστες που για διαφορους λογους(και οχι λογω αξιας)δεν μπορεσαν να παιξουν στην πρωτη ομαδα και χαθηκαν στην αφανεια!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
πως σας φαίνονται η εκπομπές του στο ραδιόφωνο;...πλάκα-πλάκα πετάει κάτι καλές ατάκες ο τύπος

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειναι γαματος!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γελιο....

Stories

Νέο!

Stories