pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
thanks man..αν και το γύρισα στο Τσουκαλα στο sport tv να γελάσω με το μαλάκα
thanks man..αν και το γύρισα στο Τσουκαλα στο sport tv να γελάσω με το μαλάκα
γιατί έκοψε το στοίχημα ο Γεωργίου??Δείτε το ...απίστευτο
Γι' αυτό τον πάει κωλοφεράντζα στην κριτική τον μινάρα!Ηθικόν Δίδαγμα: Δεν βάζουμε Κατσουράνη να χτυπάει penalty
Ούτε σε βάζελο, ούτε σε εθνική
ΤΕΛΟΣ
ΥΓ: Καλά, μονά αποδεκτά δεν υπήρχαν; Μου ήθελε και τα 6 να πιάσει. Δεν του έφθαναν ένα-ένα
Ρε μάγκες,μπορεί κάποιος ν'ανεβάσει τη χτεσινή εκπομπή;
Δε χάνονται αυτά τα πράγματα.
Άκουσε τον στο ραδιόφωνο σήμερα!Συνήθως τις καλές ατάκες τις επαναλαμβάνει!Πάντως χθες έκανε πρόταση στην Δημητρούλα να γίνει συμπαρουσιάστρια του στην τηλεόραση για έναν μήνα!Έχει ξεφύγει!To ξέρω. Οι μαλάκες έχουν όλες τις εκπομπές του Τράγκα αλλά από Γεωργίου τίποτε, ούτε καν τη συνέντευξη που είχε πάρει από τον Βγενόπουλο.
Γι'αυτό ρωτάω μήπως κανείς σύντροφος την έγραψε την χθεσινή εκπομπή και μπορεί να την ανεβάσει.
ήμουν μέσα σε αυτό το ματς και αν θυμάμαι καλά δεν είχαν γίνει έτσι, η Παναχαίκη είχε χάσει δύο πέναλντι ανύπαρκτα που είχε δώσει ο ``θείος`` Κωσταντινίδης -έτσι τον λέγαμε- το πρώτο το έχασε ο Βούκσεβιτς και το δεύτερο ο Κωστής - αν θυμάμαι καλά...-Γι' αυτό τον πάει κωλοφεράντζα στην κριτική τον μινάρα!
Η μαλακισμένη απληστία του Έλληνα...θέλει με 10 ευρώ να πάρει 10.000!Γιατί θα τον χαλούσε να τα παίξει σε ζητούμενα?Το πρώτο ή το τελευταίο στημένο ήταν που σπάει?
για να δούμε...θα επιμείνει απόψε για το ποιός θα το σηκώσει???
Ναι, και θα πει "εκτίμηση κάνω". Να μου το θυμηθείς. Κλασική του ατάκα!
ειναι μορφη
είναι κορυφαίος ο κερατάς!!!
για τον κατσουράνη τι θα πει άραγε??