Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
[youtube=425,350]HR4DRC6vv90[/youtube]

:2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.936
Πόντοι
42.697
:2funny:
[youtube=425,350]cgyhsF53484[/youtube]
[youtube=425,350]PlUiVmqju3g&feature=related[/youtube]

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
[youtube=425,350]HR4DRC6vv90[/youtube]

:2funny: :2funny: :2funny:

Κατάφερε κ άδειασε ένα στουντιο για πάρτυ του :2funny: :2funny:
Οι ξεκωλιάρες κ η άλλη η ξεφωνημένη ο πυριόχος θίχτηκαν :jerking: :jerking:

Εχθές είπε ενα καλό για τον Κλόζε:
"Εαν βάλεις μία καρέκλα στο κέντρο του γηπέδου αυτός θα πέσει πάνω της"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μερικές ατάκες που είπε τις προάλες...

Ο Τόνι λίγο καλύτερος απο Κωσταντίνου.
Έξω το δα απο τα μουδανιά.
Τρελόχαρτο ο Ντομενέκ απόφοιτος Δρομοκαίτιου.
600 χρονών ο Πανούτσι δεν βαρέθηκε να παίζει ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.936
Πόντοι
42.697
χθες είπε και άλλο καλό:
"οταν εσύ έτρωγες βατόμουρα, εγώ είχα ζάχαρο!" :2funny:

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
o γεωργίου γουστάρει τους τιγκιτάγκηδες και το απέδειξε ακόμα μία φοράς! :cheesy:

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τηλεθεατής τον ρωτάει:
"Και ποιός είναι ο Αλέφαντος που θα κρίνει το Ρεχάγκελ; Με ποιό δικαίωμα; Τι έκανε στη ζωή του;"

Απάντηση:
"Τον έπαιζε, ξέρω γω τι έκανε μωρέ!"

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Επιτελους κατι πρεπει να γινει με την ηλιθιοτητα και την ασχετοσυνη που τους δερνει σε αυτη την εκπομπη σχετικα με το στοιχημα. Δε φτανει που ο Γεωργιου τσακισε ολους τους αδαεις με το martingale,εχουμε τωρα κι 'αυτον τον ηλιθιο που το παιζει αναλυτης της betfair να λεει τεραστιες μαλακιες και ανακριβειες. Ετσι μου'ρχεται να τους παρω και να τους χεσω πατοκορφα. Το 1,01 κατα της Κροατιας το ερμηνευει ως 1000 αποδοση,ενω ειναι 100. Προφανως ο ηλιθιος τα μπερδευει με το 1000 που δινοταν για νικη της Τουρκιας στο 120. Και το αναφερει και ως επομενο γκολ,το οποιο ειναι αλλη κατηγορια στοιχηματος,η οποια ειχε παγωσει μετα το γκολ της Κροατιας (οσον αφορα τα πονταρισματα). Μα την Παναγια,αν τον ειχα μπροστα μου θα τον σαπιζα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γιατί λες ότι τους τσάκισε με το martingale?Όσοι το ακολούθησαν βγήκαν κερδισμένοι...τι φταίει ο Γεωργίου αν κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι για να παίξεις το συγκεκριμένο σύστημα πρέπει να έχεις καλή κάβα? :think:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Γιατί λες ότι τους τσάκισε με το martingale?Όσοι το ακολούθησαν βγήκαν κερδισμένοι...τι φταίει ο Γεωργίου αν κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι για να παίξεις το συγκεκριμένο σύστημα πρέπει να έχεις καλή κάβα? :think:
Φιλε gatto,εχω την εντυπωση οτι και ο ιδιος εχει καταλαβει τη μαλακια του (η εχει φαει πολυ βρισιδι) γι'αυτο και τις τελευταιες ημερες το'χει κανει γαργαρα. Ειναι τετοιος ο τυπος του, που αν πιστευε οτι αυτο που ειπε βγηκε,θα μας ζαλιζε τους ορχεις καθημερινως. Σε πρακτικη βαση μετα το καταραμενο Χ στο Ιταλια-Ρουμανια,ειχαμε 8 αγωνες (αυτους που αρχιζαν ιδια ωρα τους πιανω ως μονους) χωρις ισοπαλια. Η ισοπαλια εσκασε στον εννατο χθεσινο. Αυτο σημαινει οτι αν καποιος ξεκιναγε παιζοντας ενα εικοσαρικακι για να κερδισει καθαρα αλλα 40,μεχρι χθες θα επρεπε να ειχε διαθεσει (μετα απο το Ιταλια-Ρουμανια) 10220 ευρω. Ξερεις πολλους που να διαθετουν αυτο το ποσο οταν η αρχικη τους προσδοκια ειναι να κερδιζουν 40 ευρω στο παιχνιδακι? Τωρα, αν καποιος υποθετικα ξεκινησε με 100 ευρω, πολυ πιο συντομα το συστημα θα τον εβγαλε off. Συν τοις αλλοις, αν θες να παιξεις martingale (κατι που δεν το συστηνω) υπαρχει πολυ καλυτερος τροπος απο αυτον του Γεωργιου. Εχω τσεκαρει οτι στα γεματα κουπονια εχεις καλα ποσοστα επιτυχιας. Δε θα ηταν καλυτερο... (συνεχιζεται)

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
...να διαλεγεις απο καθε κουπονι τους αγωνες της αρεσκειας σου σε αποδοση ανω του δυο(και σε διαφορετικες στοιχηματικες ζωνες εναρξης) και να παιζεις αυτους? Ετσι,αν εχεις γενικως καλα ποσοστα επιτυχιας, το martingale κατι μπορει να αποφερει. Γενικως παντως, ειναι ενα συστημα φθορας που ρισκαρεις στο τελος πολλα για λιγα. Πραγμα καταστροφικο για καθε παιχτη,που αργα η γρηγορα θα τον τσακισει...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όταν το ξεκίνησε το πρώτο Χ έσκασε στον πέμπτο αγώνα και το επόμενο στον δωδέκατο!Ιδανικά για κάποιον που είχε ένα μέτριο ποσό στην άκρη για να διαθέσει!Επειδή τον παρακολούθησα με το που ξεκινήσανε οι ταυτόχρονοι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής είπε ότι το σταματάει!Μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν σίγουρα κερδισμένος όπως και όσοι το ακολούθησαν το σύστημα αυτό!Μετά δεν ξέρω αν το ξανάρχισε στα νοκ-άουτ!
Υποπτεύομαι ότι είπε ότι το σταματάει επειδή τον κράξανε όσοι κάποια στιγμή κωλόσανε και την πατήσαν!Ούτε εμένα μου αρέσει το συγκεκριμένο σύστημα γιατί προτιμάω να κάνω προβλέψεις...αλλιώς θα έπαιζα Τζόκερ ή Κίνο! ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και για το άλλο που λες έχεις άδικο...καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι όταν κάθισε και το δεύτερο Χ.Σε εκείνο το σημείο αν θυμάμαι καλά είχε βγάλει 800 ευρώ/2 (το έπαιζε το σύστημα με έναν φίλο του) και ένας φίλος του που ξεκίνησε με μεγαλύτερο ποσό 5.300 ευρώ!
Τώρα για ποιο λόγο το σταμάτησε μετά,αν το σταμάτησε...δεν ξέρω!Ίσως και να κατάλαβε ότι κινδυνεύει να πάρει στον λαιμό του όλο τον αφελή κοσμάκη...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Μα μονο αφελεις ειναι αυτοι που ακουν τον Γεωργιου και περιμενουν να οικονομησουν. Και συνηθως οι αφελεις δεν εχουν χρηματα για να ακολουθησουν μετα απο τρεις τεσσερις ηττες...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η στρατηγική της Φεράρι χθες θύμισε Σόλιντ και Μαλεζάνι! :2funny:

Επισκέπτης
έχω διπλωθεί από τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[youtube=425,350]d92HqLjsYhI&feature=related[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom