Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sheev

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2017
Like
7
Πόντοι
0
Γελοιος ινστρουκτορας ιεχωβας του ΚΚΕ απεδειξε το ρητο του Καζαντζακη οτι ο Κομμουνισμος ειναι πνευματικη ψωρα ...Ο Σταλιν εφαγε εκατομμυρια πουστηδες και κατ΄εμε καλα εκανε διοτι αποτελουν κοινωνικο βακιλλο εκφυλισμενων κοινωνιων τα ιδια και ο Καστρο και καθε σκληρος κομμουνιστης που σεβεται τον εαυτο του,ο συριζοτσατσος Χατζηνικολαου του κανε αλλαγη φυλου του Γεωργιου τα ξεχασε τα θρυλικα "ΜΑΝΤΑΜ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ" και "ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕ" για τον Καπουστιδη

cornes

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
Ως προς το περίφημο σύστημα του Γεωργίου με τα Χ, όπου διπλασιάζεις το ποντάρισμα όσο χάνεις είναι αποδεδειγμένο μαθηματικά ότι δεν δουλεύει. Λέγεται Martingale (betting system) και με μια απλή αναζήτηση είναι φανερό ότι είναι απάτη.

Hamish

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0

Η Θεωρια Συνομωσιας για την κατακτηση του Euro για κατευνασμο/παραπλανηση της πλεμπας και δηθεν προετοιμασιας για τα Μνημονια  δεν στεκει λογικα αλματα στο Διαστημα κανει,δεν μας το εδωσαν το πηραμε...το οτι συνεβησαν κλασικες ελληνικες λαμογιες για να συμβει μαλιστα δεν παιρνεις τιτλους χωρις "παραγκα" και Διοικηση...
Θυμιζω μερικους καιριους σταθμους που οδηγησαν στην κατακτηση του Euro
1. 2002 ανελαβε μεγας χορηγος της Εθνικης η PANAFONE/VODAFONE δηλαδη ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ
2.Αναληψη εκγυμνασης ομαδας απο Τζεκο προπονητη Θανου-Κεντερη τον γνωστο και ως" φαρμακοποιο" με ταλεντο την αποφυγη αντιντοπιγκ μεθοδων
3.Σχεσεις φιλιας και διακοπες Ελλαδα Πλατινι-Κολινα στελεχων ΟΥΕΦΑ σε κοτερο Κοκκαλη (δεν εδωσε πεναλτι στους Τσεχους σε τραβηγμα στον και γενικα μας επαιξε 50-50,οπως ολοι οι ρεφερι που μας σφυριξαν στο τουρνουα-δεν μας εσφαξαν)
4.Εκσυγχρονισμος ΕΠΟ και Εθνικων ομαδων με τεραστια κινηση την προσληψη Ρεχαγκελ αλλα και πληρη υποταγη στις διαταγες του ,απολιτικοποιηση αποχουλιγκανοποιηση και απορουσφετοποιηση ΕΠΟ
5.Υφισταμενος πλουτος μεγαλων παικτων της καλυτερης φουρνιας΄που εβγαλε ποτε το ελλ.ποδοσφαιρο σε ολες τις θεσεις, στην καλυτερη ηλικια, μπαρουτοκαπνισμενων ποδοσφαιριστων σε Champions league(κυριως ΠΑΟ) και μεγαλα ξενα πρωταθληματα, μπορουσε η Εθνικη να εχει 3 ισαξιες 11αδες top παικτων παγκοσμιου επιπεδου και ειχε την πολυτελεια ο Ρεχαγκελ να αφησει εκτος Euro Γεωργατο Λυμπεροπουλο Ζηκο Στολτιδη Κυργιακο κτλ και να φτιαξει το ιδεατο 5-3-2 του με το οποιο εκανε θαυματα με Βερντερ και Καιζερσλαουτερν σε κλιμα ομονοιας συννενοησης σε σημεια  μασονικης στοας μεταξυ παικτων που εβαλαν στοχο το αδυνατο που τους εμοιαζε δυνατο οπως το '87 οι μπασκετικοι...και φυσικα απυθμενη ΤΥΧΗ σε ορια Ευλογιας/Μαγειας και μειωση της ψαλιδας με μεγαλες ομαδες οπως και ταιμιγκ κορεσμος μεγαλων παικτων οπως ο Ζινταν

Συνημμένα

• ethniki_ellados_2004_large (1) (1).jpg
    ethniki_ellados_2004_large (1) (1).jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 3518.jpg
    3518.jpg
    61,7 KB · Εμφανίσεις: 55
  • ETHNIKI.jpg
    ETHNIKI.jpg
    272,8 KB · Εμφανίσεις: 28

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
Πλεον η εκπομπη του δεν παλευεται βγαινουν οι ιδιοι και οι ιδιοι λενε τις ιδιες μαλακιες συνεχεια. Ολο για διαιτησιες προεδρους οτι μας αδικουν εμας και τους αλλους οχι για μπαλα κανεις δεν ξερει να μιλησει.

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
299
Πόντοι
26
εδω και χρονια δεν παλευεται η εκπομπη

σε τι εκπομπη βγηκε παλι
μονο η Τατιανα τουμεινε

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Τι ομάδα ειναι ο Φαφούτης ;
Γαύρος δεν ειναι ;διοτι στο φίλαθλο εκανε ρεπορτάζ οσφπ
Λόγω φατσσς πιστεύω οτι ειναι ολυμπιακος κ επειδη έκανε κ το ρεπορτάζ των γαυρων

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εισαι και ασχετιλα.... Επανηλειμενως εχει δηλωσει Απολλωνιστης.....

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Εισαι και ασχετιλα.... Επανηλειμενως εχει δηλωσει Απολλωνιστης.....

Και εγω δηλώνω εξωγήινος
Απόλλωνας δηλώνει για να γλιτώσει τις φάπες , τι σχεση εχει ο Απόλλωνας με τα πετραλωνα που λεει οτι μένει
Εαν δήλωνε γαύρος θα τις άρπαζε απο παναθηναϊκούς κ Αεκτζίδες αλλα κ τους ίδιους τους γαύρους

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τι ομάδα ειναι ο Φαφούτης ;
Γαύρος δεν ειναι ;διοτι στο φίλαθλο εκανε ρεπορτάζ οσφπ
Λόγω φατσσς πιστεύω οτι ειναι ολυμπιακος κ επειδη έκανε κ το ρεπορτάζ των γαυρων

Είχε πει ότι έγινε Απολλωνιστής από ένα ματς Φωστήρας-Απόλλωνας που τον είχε πάει ο πατέρας του.Μετά έλεγε ότι πλακώθηκε με τον Αλαμάνο και δεν ξαναπάτησε Ριζούπολη.

Πάντως κατα καιρούς έχει ξεσκίσει και τους τρεις του ΠΟΚ οπότε δεν μπορείς να πεις ότι υποστηρίζει κάποιον.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Ως προς το περίφημο σύστημα του Γεωργίου με τα Χ, όπου διπλασιάζεις το ποντάρισμα όσο χάνεις είναι αποδεδειγμένο μαθηματικά ότι δεν δουλεύει. Λέγεται Martingale (betting system) και με μια απλή αναζήτηση είναι φανερό ότι είναι απάτη.

Παίχτη μου το Martingale δουλεύει *στην θεωρία*. Δηλαδή θα μπορούσε να δουλέψει αν:

1. Το στοίχημα σου επιτρέπεται να πάει όσο ψηλά θες
2. Είχες άπειρα χρήματα
3. Μπορούσες να ποντάρεις όσες φορές θες

Σε κανένα καζίνο δεν επιτρέπεται το 1. Επίσης κανένας δεν έχει άπειρα χρήματα

Στο στοίχημα τώρα έχεις θέμα και με το 1 και με το 2 αλλά και με το 3 αφού ο αριθμός των αγώνων είναι περιορισμένος.

Το σύστημα που προτείνει λοιπον δεν είναι απάτη, απλώς όποιος το παίζει καλό είναι να καταλάβει ακριβώς τι κάνει και ότι υπάρχουν πιθανότητες να μη κερδίσει ποτέ χάνοντας πάρα πολλά χρήματα.

kostassex

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
29
Πόντοι
1
Λοιπόν έπαιξα το σύστημα στο Μουντιάλ.

Ξεκίνησα με 10 ευρώ και χ ήρθε στον 4ο αγώνα.
Αφορώντας τα 3 πονταρίσματα που έχασα μου έμειναν 100 καθαρά.
Ξανά ξεκίνησα με 10, στο 2ο αγώνα ήρθε το χ στο Αργεντινή – Ισλανδία. μου έμειναν ακόμα 50 καθαρά.
Ξανά νέο ξεκίνημα με 10. έχασα 4 πονταρίσματα ήρθε το χ στον 5ο αγώνα Βραζιλία-Ελβετία.
μου έμειναν 350 καθαρά.
Ξεκίνησα ξανά με 10 ευρώ, έχασα 9 πονταρίσματα και ευτυχώς μου κάθισε στον 10ο αγώνα το χ στο Δανία-Αυστραλία. Καθαρό κέρδος 5.000
Ξεκίνησα ξανά με 10 ευρώ, έχασα πάλι 9 πονταρίσματα, ήρθε το χ στον 10ο αγώνα Ιαπωνία-Σενεγάλη. Καθαρό κέρδος ακόμα 5.000
Ξεκίνησα ξανά με 10 ευρώ, έχασα 3 πονταρίσματα ήρθε χ το Ισπανία-Μαρόκο μου έμειναν 150 καθαρά.
χ ήρθε και ο επόμενος αγώνας Δανία-Γαλλία οπότε πήρα  20 ευρώ καθαρά περίπου αφού είχα ξεκινήσει πάλι με 10.
ξανά ξεκίνημα με 10, ήρθε το χ στον 7ο αγώνα Ελβετία-Κόστα Ρίκα αφού είχα χάσει 6 πονταρίσματα. Κέρδος 700 ευρώ.
Ξεκίνησα ξανά με 10 έχασα 6 πονταρίσματα ήρθε το χ στον 7ο αγώνα Ισπανία-Ρωσία και πήρα ακόμα 700 ευρώ.
Εδώ σταμάτησα, αν το συνέχιζα θα έπαιρνα ακόμα λίγα αφού ήρθαν ακόμα 4 χ.

Συνολικό κέρδος 12.000 περίπου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λοιπόν έπαιξα το σύστημα στο Μουντιάλ.

Ξεκίνησα με 10 ευρώ και χ ήρθε στον 4ο αγώνα.
Αφορώντας τα 3 πονταρίσματα που έχασα μου έμειναν 100 καθαρά.
Ξανά ξεκίνησα με 10, στο 2ο αγώνα ήρθε το χ στο Αργεντινή – Ισλανδία. μου έμειναν ακόμα 50 καθαρά.
Ξανά νέο ξεκίνημα με 10. έχασα 4 πονταρίσματα ήρθε το χ στον 5ο αγώνα Βραζιλία-Ελβετία.
μου έμειναν 350 καθαρά.
Ξεκίνησα ξανά με 10 ευρώ, έχασα 9 πονταρίσματα και ευτυχώς μου κάθισε στον 10ο αγώνα το χ στο Δανία-Αυστραλία. Καθαρό κέρδος 5.000
Ξεκίνησα ξανά με 10 ευρώ, έχασα πάλι 9 πονταρίσματα, ήρθε το χ στον 10ο αγώνα Ιαπωνία-Σενεγάλη. Καθαρό κέρδος ακόμα 5.000
Ξεκίνησα ξανά με 10 ευρώ, έχασα 3 πονταρίσματα ήρθε χ το Ισπανία-Μαρόκο μου έμειναν 150 καθαρά.
χ ήρθε και ο επόμενος αγώνας Δανία-Γαλλία οπότε πήρα  20 ευρώ καθαρά περίπου αφού είχα ξεκινήσει πάλι με 10.
ξανά ξεκίνημα με 10, ήρθε το χ στον 7ο αγώνα Ελβετία-Κόστα Ρίκα αφού είχα χάσει 6 πονταρίσματα. Κέρδος 700 ευρώ.
Ξεκίνησα ξανά με 10 έχασα 6 πονταρίσματα ήρθε το χ στον 7ο αγώνα Ισπανία-Ρωσία και πήρα ακόμα 700 ευρώ.
Εδώ σταμάτησα, αν το συνέχιζα θα έπαιρνα ακόμα λίγα αφού ήρθαν ακόμα 4 χ.

Συνολικό κέρδος 12.000 περίπου.

Τι θα έκανες αν δεν έρχονταν τα Χ στον 10ο αγώνα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το συστημα του Γεωργιου δεν διπλασιαζει το πονταρισμα αλλά το τριπλασιαζει.
Φυσικα δουλευει αλλά πρεπει να εχεις μεγαλο κεφαλαιο για να εξακολουθεις να πονταρεις σε μεγαλο σερι αποτυχιας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και εγω δηλώνω εξωγήινος
Απόλλωνας δηλώνει για να γλιτώσει τις φάπες , τι σχεση εχει ο Απόλλωνας με τα πετραλωνα που λεει οτι μένει
Εαν δήλωνε γαύρος θα τις άρπαζε απο παναθηναϊκούς κ Αεκτζίδες αλλα κ τους ίδιους τους γαύρους
Απολλωνιστής ειναι, και λογω "γειτονιας" εχει μια συμπαθεια στην ΑΕΚ αλλά ως εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom