Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μαρκόνης

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2017
Like
4
Πόντοι
0
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του γονιού που χάνει το παιδί του.
R.I.P

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.166
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του γονιού που χάνει το παιδί του.
R.I.P
ακριβως...εγω τον πατερα μου εχασα προσφατα κ εχω παθει σχεδον  καταθλιψη...δεν μπορω να φανταστω τον πονο του να χανεις παιδι σε τετοια ηληκια..35ω ετων...μονο
η μονη του παργγορια ισως οτι το παιδι ειχε αυτο το προβλημα κ καπου λυτρωθηκε...
RIP

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύποι επειδή πρόσφατα ξεκίνησε πάλι την εκπομπή στο Real (κάθε μέρα στις 5) είπε ότι είχε πρόβλημα με τον προστάτη του και τον αφαίρεσε. Η εγχείριση πήγε καλά αλλά έκανε ένα μήνα στο νοσοκομείο. Μόλις θα έβγαινε από το νοσοκομείο έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε ο γιός του.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Τυπε οι γονεις που εχουνε παιδια που δεν μπορουνε να αυτοσυντηρηθουνε ζουνε συνεχεια με την αγωνία ''ποιος θα τα φροντισει αν συμβει κατι στους ιδιους και τα αφησουνε πισω''
Για τον Γεωργιου τελειωσε αυτην η αγωνια.  :S :S :S

τυπε αυτό ισχυε πριν αναλαβει τα ηνια της χωρας ο συριζα και αποκαταστησει τις προνοιακες δομες της χωρας  :S

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.827
Πόντοι
736
Δεν υπάρχουν λόγια για γονιό που χάνει το παιδί του.

R.I.P

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Δεν υπάρχουν λόγια για γονιό που χάνει το παιδί του.

R.I.P

Όχι δεν υπάρχουν... Δεν μπορώ να βρω ούτε μια λέξη εκτός από το βουβό κλάμα και το λυγμό της ψυχής μου, κάθε φορά, κάθε μέρα, που έρχεται στη ματιά της σκέψης μου η εικόνα της κόρης μου που χάθηκε από καρκίνο. Ότι και να λέμε στο Γεωργίου, μόνο εκείνος ξέρει τον πόνο του...

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
Όχι δεν υπάρχουν... Δεν μπορώ να βρω ούτε μια λέξη εκτός από το βουβό κλάμα και το λυγμό της ψυχής μου, κάθε φορά, κάθε μέρα, που έρχεται στη ματιά της σκέψης μου η εικόνα της κόρης μου που χάθηκε από καρκίνο. Ότι και να λέμε στο Γεωργίου, μόνο εκείνος ξέρει τον πόνο του...
παντως λεει 2 πραγματα που δεν ειναι αληθεια..τοπρωτο οτι τον πηγε στον απολλωνα και τον λεγανε σαραβακο...
του τασου του αρεσε το μπασκετ περισσοτερο,2 οτι τον ειχε αυτοςμεχρι τα 14... δεν ισχυει ερχοταν συχνα και τον εβλεπε με μια παλια αλφα ρομεο κοκινη καμπριο τοτε,αλλα δεν τον ειχε αυτος η κυρια μαρια τον ειχε,ολα τα αλλα ισχυουν μια και μεγαλωσα στον ιδιο δρομο με τον τασο στα πατησια,περα αυτον ηταν ενα απιστευτο παιδι,και παντα ηθελε να βοηθαει τον κοσμο

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παντως λεει 2 πραγματα που δεν ειναι αληθεια..τοπρωτο οτι τον πηγε στον απολλωνα και τον λεγανε σαραβακο...
του τασου του αρεσε το μπασκετ περισσοτερο,2 οτι τον ειχε αυτοςμεχρι τα 14... δεν ισχυει ερχοταν συχνα και τον εβλεπε με μια παλια αλφα ρομεο κοκινη καμπριο τοτε,αλλα δεν τον ειχε αυτος η κυρια μαρια τον ειχε,ολα τα αλλα ισχυουν μια και μεγαλωσα στον ιδιο δρομο με τον τασο στα πατησια,περα αυτον ηταν ενα απιστευτο παιδι,και παντα ηθελε να βοηθαει τον κοσμο

τι να τα κανεις τα αμαξια κ την Μ3 κ την σπιταρωνα που ειχε στα νοτια

με αυτα που επαθε ο γιωργος

οπως κ ο αλλος ο τζαμπο με τον γιο του που καηκε μεσα στην πορσε

Posidonas35

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2017
Like
642
Πόντοι
81
Ειδα το βιντεο με τη συνεντευξη......πραγματικα δεν εχω λογια...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
προς φίλους ακροατές του γεωργίου, σήμερα 4/4 στην εκπομπή του έβαλε ένα φανταστικό κομμάτι ξένο φυσικά και το σχολίασε ως νέο όπου έρχεται από τα παλιά, μια γυναίκα τραγουδούσε, τον τίτλο θέλω, ευχαριστώ!

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
προς φίλους ακροατές του γεωργίου, σήμερα 4/4 στην εκπομπή του έβαλε ένα φανταστικό κομμάτι ξένο φυσικά και το σχολίασε ως νέο όπου έρχεται από τα παλιά, μια γυναίκα τραγουδούσε, τον τίτλο θέλω, ευχαριστώ!

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
μαγκες σε κρισιμη κατασταση ο γιωργαρας μας στο νοσοκομειο με ανακοπη

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Γεωργίου.

Ο δημοσιογράφος υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Βρίσκεται διασωληνωμένος σύμφωνα με το filathlos.gr και ο Νίκος Χατζηνικολάου του ευχήθηκε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm περαστικά.

Ο Γιώργος Γεωργίου μετά τον χαμό του γιου του περνάει μια άσχημη περίοδο που όπως φαίνεται επηρέασε σε σημαντικό βαθμό την υγεία του.

Να ευχηθούμε με τη σειρά μας περαστικά!

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Γεωργίου. Ο δημοσιογράφος υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Βρίσκεται διασωληνωμένος σύμφωνα με το filathlos.gr και ο Νίκος Χατζηνικολάου του ευχήθηκε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm περαστικά. Ο Γιώργος Γεωργίου μετά τον χαμό του γιου του περνάει μια άσχημη περίοδο που όπως φαίνεται επηρέασε σε σημαντικό βαθμό την υγεία του. Να ευχηθούμε με τη σειρά μας περαστικά!

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Περαστικα Γιωργαρα !

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286
Περαστικά και από εμένα ρε Γιώργαρε.....Πάντα δυνατός!

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Σύντομα και πάλι δυνατός και γερός εύχομαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom