You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.166
- Πόντοι
- 3.656
ακριβως...εγω τον πατερα μου εχασα προσφατα κ εχω παθει σχεδον καταθλιψη...δεν μπορω να φανταστω τον πονο του να χανεις παιδι σε τετοια ηληκια..35ω ετων...μονοΔεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του γονιού που χάνει το παιδί του.
R.I.P
η μονη του παργγορια ισως οτι το παιδι ειχε αυτο το προβλημα κ καπου λυτρωθηκε...
RIP
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Τύποι επειδή πρόσφατα ξεκίνησε πάλι την εκπομπή στο Real (κάθε μέρα στις 5) είπε ότι είχε πρόβλημα με τον προστάτη του και τον αφαίρεσε. Η εγχείριση πήγε καλά αλλά έκανε ένα μήνα στο νοσοκομείο. Μόλις θα έβγαινε από το νοσοκομείο έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε ο γιός του.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 6.515
Τυπε οι γονεις που εχουνε παιδια που δεν μπορουνε να αυτοσυντηρηθουνε ζουνε συνεχεια με την αγωνία ''ποιος θα τα φροντισει αν συμβει κατι στους ιδιους και τα αφησουνε πισω''
Για τον Γεωργιου τελειωσε αυτην η αγωνια. :S :S :S
τυπε αυτό ισχυε πριν αναλαβει τα ηνια της χωρας ο συριζα και αποκαταστησει τις προνοιακες δομες της χωρας :S
Δεν υπάρχουν λόγια για γονιό που χάνει το παιδί του.
R.I.P
Όχι δεν υπάρχουν... Δεν μπορώ να βρω ούτε μια λέξη εκτός από το βουβό κλάμα και το λυγμό της ψυχής μου, κάθε φορά, κάθε μέρα, που έρχεται στη ματιά της σκέψης μου η εικόνα της κόρης μου που χάθηκε από καρκίνο. Ότι και να λέμε στο Γεωργίου, μόνο εκείνος ξέρει τον πόνο του...
παντως λεει 2 πραγματα που δεν ειναι αληθεια..τοπρωτο οτι τον πηγε στον απολλωνα και τον λεγανε σαραβακο...Όχι δεν υπάρχουν... Δεν μπορώ να βρω ούτε μια λέξη εκτός από το βουβό κλάμα και το λυγμό της ψυχής μου, κάθε φορά, κάθε μέρα, που έρχεται στη ματιά της σκέψης μου η εικόνα της κόρης μου που χάθηκε από καρκίνο. Ότι και να λέμε στο Γεωργίου, μόνο εκείνος ξέρει τον πόνο του...
του τασου του αρεσε το μπασκετ περισσοτερο,2 οτι τον ειχε αυτοςμεχρι τα 14... δεν ισχυει ερχοταν συχνα και τον εβλεπε με μια παλια αλφα ρομεο κοκινη καμπριο τοτε,αλλα δεν τον ειχε αυτος η κυρια μαρια τον ειχε,ολα τα αλλα ισχυουν μια και μεγαλωσα στον ιδιο δρομο με τον τασο στα πατησια,περα αυτον ηταν ενα απιστευτο παιδι,και παντα ηθελε να βοηθαει τον κοσμο
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
παντως λεει 2 πραγματα που δεν ειναι αληθεια..τοπρωτο οτι τον πηγε στον απολλωνα και τον λεγανε σαραβακο...
του τασου του αρεσε το μπασκετ περισσοτερο,2 οτι τον ειχε αυτοςμεχρι τα 14... δεν ισχυει ερχοταν συχνα και τον εβλεπε με μια παλια αλφα ρομεο κοκινη καμπριο τοτε,αλλα δεν τον ειχε αυτος η κυρια μαρια τον ειχε,ολα τα αλλα ισχυουν μια και μεγαλωσα στον ιδιο δρομο με τον τασο στα πατησια,περα αυτον ηταν ενα απιστευτο παιδι,και παντα ηθελε να βοηθαει τον κοσμο
τι να τα κανεις τα αμαξια κ την Μ3 κ την σπιταρωνα που ειχε στα νοτια
με αυτα που επαθε ο γιωργος
οπως κ ο αλλος ο τζαμπο με τον γιο του που καηκε μεσα στην πορσε
Posidonas35
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2017
- Like
- 642
- Πόντοι
- 81
Ειδα το βιντεο με τη συνεντευξη......πραγματικα δεν εχω λογια...
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
προς φίλους ακροατές του γεωργίου, σήμερα 4/4 στην εκπομπή του έβαλε ένα φανταστικό κομμάτι ξένο φυσικά και το σχολίασε ως νέο όπου έρχεται από τα παλιά, μια γυναίκα τραγουδούσε, τον τίτλο θέλω, ευχαριστώ!
curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
προς φίλους ακροατές του γεωργίου, σήμερα 4/4 στην εκπομπή του έβαλε ένα φανταστικό κομμάτι ξένο φυσικά και το σχολίασε ως νέο όπου έρχεται από τα παλιά, μια γυναίκα τραγουδούσε, τον τίτλο θέλω, ευχαριστώ!
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
ευχαριστώ πάρα πολύ φίλος!!
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
μαγκες σε κρισιμη κατασταση ο γιωργαρας μας στο νοσοκομειο με ανακοπη
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Γεωργίου.
Ο δημοσιογράφος υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Βρίσκεται διασωληνωμένος σύμφωνα με το filathlos.gr και ο Νίκος Χατζηνικολάου του ευχήθηκε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm περαστικά.
Ο Γιώργος Γεωργίου μετά τον χαμό του γιου του περνάει μια άσχημη περίοδο που όπως φαίνεται επηρέασε σε σημαντικό βαθμό την υγεία του.
Να ευχηθούμε με τη σειρά μας περαστικά!
Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Γεωργίου. Ο δημοσιογράφος υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Βρίσκεται διασωληνωμένος σύμφωνα με το filathlos.gr και ο Νίκος Χατζηνικολάου του ευχήθηκε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm περαστικά. Ο Γιώργος Γεωργίου μετά τον χαμό του γιου του περνάει μια άσχημη περίοδο που όπως φαίνεται επηρέασε σε σημαντικό βαθμό την υγεία του. Να ευχηθούμε με τη σειρά μας περαστικά!
Ο δημοσιογράφος υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Βρίσκεται διασωληνωμένος σύμφωνα με το filathlos.gr και ο Νίκος Χατζηνικολάου του ευχήθηκε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm περαστικά.
Ο Γιώργος Γεωργίου μετά τον χαμό του γιου του περνάει μια άσχημη περίοδο που όπως φαίνεται επηρέασε σε σημαντικό βαθμό την υγεία του.
Να ευχηθούμε με τη σειρά μας περαστικά!
Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Γεωργίου. Ο δημοσιογράφος υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Βρίσκεται διασωληνωμένος σύμφωνα με το filathlos.gr και ο Νίκος Χατζηνικολάου του ευχήθηκε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm περαστικά. Ο Γιώργος Γεωργίου μετά τον χαμό του γιου του περνάει μια άσχημη περίοδο που όπως φαίνεται επηρέασε σε σημαντικό βαθμό την υγεία του. Να ευχηθούμε με τη σειρά μας περαστικά!
τα καλυτερα ΓιωργαρεΒάστα γερά ρε Γιώργαρε!!!
LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
Περαστικά και από εμένα ρε Γιώργαρε.....Πάντα δυνατός!