Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
πολυ αισιοδοξο σε βλέπω  :2funny:

μονο 2-1;

ηδη έχετε αγχωθει, εχετε ιδρωσει διοτι απεναντι σας δε θα βρεθει καμμια ομαδα του κωλου, βλεπε ρομα λατσιο,ιντερ αλλα μεγαθηριο, ασχετα αν αγωνιστικα ειναι μπουρδέλο

Επισκέπτης
πολυ αισιοδοξο σε βλέπω  :2funny:

μονο 2-1;

ηδη έχετε αγχωθει, εχετε ιδρωσει διοτι απεναντι σας δε θα βρεθει καμμια ομαδα του κωλου, βλεπε ρομα λατσιο,ιντερ αλλα μεγαθηριο, ασχετα αν αγωνιστικα ειναι μπουρδέλο

εσενα σε βλεπω υπεραισιοδοξο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
:2funny:

Συνημμένα

• ca14884ccca277a39b858f8beb95fc7a.jpg
    ca14884ccca277a39b858f8beb95fc7a.jpg
    73,1 KB · Εμφανίσεις: 40

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
εσενα σε βλεπω υπεραισιοδοξο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η αληθεια ειναι οτι αμα τις παρεις και τις δυο ομαδες καθαρά αγωνιστικα ειναι σα να παιζει με ελληνικα δεδομένα ο ολυμπιακός εναντίων του πλατανιά

ομως η υπεραισιοδιξία μου βασίζεται μόνο στη διαίσθηση και στο γεγονός ότι ειναι τόσο μεγάλη η καθήζηση και η π΄τωση της μίλαν τα τελευταία χρόνια και τόσες πολλές οι αποτυχίες όπου πιστεύω κάπου θα υπάρξει μια αντίδραση, δε γίνεται

ειναι τεράστιο μέγεθος η μίλαν

κατα καποιο τρόπο η σκέψη μου πάει κόντρα στη λογική, το ξέρω αλλα αυτη τη φορά θα ακούσω τη καρδιά και όχι το μυαλό

μιλανάρα και τα μυαλά στο μιξερ  :rockon:

Επισκέπτης
η αληθεια ειναι οτι αμα τις παρεις και τις δυο ομαδες καθαρά αγωνιστικα ειναι σα να παιζει με ελληνικα δεδομένα ο ολυμπιακός εναντίων του πλατανιά

ομως η υπεραισιοδιξία μου βασίζεται μόνο στη διαίσθηση και στο γεγονός ότι ειναι τόσο μεγάλη η καθήζηση και η π΄τωση της μίλαν τα τελευταία χρόνια και τόσες πολλές οι αποτυχίες όπου πιστεύω κάπου θα υπάρξει μια αντίδραση, δε γίνεται

ειναι τεράστιο μέγεθος η μίλαν

κατα καποιο τρόπο η σκέψη μου πάει κόντρα στη λογική, το ξέρω αλλα αυτη τη φορά θα ακούσω τη καρδιά και όχι το μυαλό

μιλανάρα και τα μυαλά στο μιξερ  :rockon:
μακαρι  :rockon:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Γεωργιου μου υπενθυμιζει να μην είμαι απολυτος,να δεχομαι και να ακουω και τις άλλες αποψεις,να αναθεωρώ.Μικρος τον πρωτακουσα στον Σπριντ ΦΜ.Κατοπιν τον ειδα και στη τηλεοραση.Μου αρεσε όπως τα λεγε,ειχε ενδιαφερον και πλακα.Με τη παροδο των χρονων,εσχηματισα τη γνωμη ότι είναι πολύ γελοιος και καραγκιόζης.Συν τοις αλλοις και κολλημενο ατομο.Ανυπερβλητο ελαττωμα.Ελεγε τα μυρια οσα για την Εθνικη,πηρε το Ευρωπαικο.Τον Χαριστεα αχρηστο τον ανεβαζε που δε πρόκειται να κανει τιποτα στη ζωη του περα απ το να παιζει μπουζουκι,εβαλε το νικητηριο γκολ του τροπαιου.Το ονομα του θα μεινει αιωνιο.Δυστυχως δεν εχουμε και τοσες επιτυχιες για να επαναληφθεί το θαυμα.Ουτε καν προκρινόμαστε πλεον.Τον Καπουτζιδη του ελεγε Οξω πουστη κι ασχημε,δε κανει για καριερα στη τηλεοραση αυτος κι από τοτε κανει συνεχεια επιτυχιες,τηλεοραση,σηριαλ,σοου,παρουσιαση,μεχρι και τη Γιουροβιζιον του δωσανε.Και τοσα αλλα.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ο Γεωργιου μου υπενθυμιζει να μην είμαι απολυτος,να δεχομαι και να ακουω και τις άλλες αποψεις,να αναθεωρώ.Μικρος τον πρωτακουσα στον Σπριντ ΦΜ.Κατοπιν τον ειδα και στη τηλεοραση.Μου αρεσε όπως τα λεγε,ειχε ενδιαφερον και πλακα.Με τη παροδο των χρονων,εσχηματισα τη γνωμη ότι είναι πολύ γελοιος και καραγκιόζης.Συν τοις αλλοις και κολλημενο ατομο.Ανυπερβλητο ελαττωμα.Ελεγε τα μυρια οσα για την Εθνικη,πηρε το Ευρωπαικο.Τον Χαριστεα αχρηστο τον ανεβαζε που δε πρόκειται να κανει τιποτα στη ζωη του περα απ το να παιζει μπουζουκι,εβαλε το νικητηριο γκολ του τροπαιου.Το ονομα του θα μεινει αιωνιο.Δυστυχως δεν εχουμε και τοσες επιτυχιες για να επαναληφθεί το θαυμα.Ουτε καν προκρινόμαστε πλεον.Τον Καπουτζιδη του ελεγε Οξω πουστη κι ασχημε,δε κανει για καριερα στη τηλεοραση αυτος κι από τοτε κανει συνεχεια επιτυχιες,τηλεοραση,σηριαλ,σοου,παρουσιαση,μεχρι και τη Γιουροβιζιον του δωσανε.Και τοσα αλλα.
σε γενικές γραμμες και γω τα ιδια πιστευω, ομως ξερεις γιατι τον ακουμε ακόμα, ασχετα αν διαφωνούμε σε πολλά, διότι δεν υποκρίνεται, ό, τι μαλακία του ερθει αμα το πιστεύει το λέει, δεν είναι δήθεν

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Πηρε ενας απο Ελβετια σημερα στην εκπομπη και πρεπει να ελεγε σοβαρα πραγματα, γιατι μετα οι αλλοι που παιρνανε τον κραζανε, νεοφιλελερα κλπ, αλλα δεν τον προλαβα να ακουσω τι λεει  :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
σε γενικές γραμμες και γω τα ιδια πιστευω, ομως ξερεις γιατι τον ακουμε ακόμα, ασχετα αν διαφωνούμε σε πολλά, διότι δεν υποκρίνεται, ό, τι μαλακία του ερθει αμα το πιστεύει το λέει, δεν είναι δήθεν
Αυτό οντως είναι θετικο και μ αρεσει και μενα.Αλλα πιστευω ισχυε μονο παλια.Πλεον πολλοι ραδιοφωνικοι παραγωγοι,δημοσιογραφοι,αθλητικοι η μη,λενε ότι πιστευουν.Ουτε στρογγυλευουν καταστασεις αλλα ουτε χαιδευουν αυτια.Για παράδειγμα αν ενας ακροατης λεει μπουρδες,ανακριβειες,πιστευει ότι ο γάιδαρος πεταει γιατι ετσι ακουσε και αποκλείεται να είναι ψεμματα,ο δημοσιογράφος ενώ παλιοτερα θα πηγαινε με τα νερα του με τη λογικη,πελατης είναι,μη τον κακοκαρδίσουμε,πλεον θα του πει,τι αηδιες είναι αυτά που λες.Ο κοσμος αλλαζει ραγδαια σε όλα τα επίπεδα και δεν είναι παντα κακο αυτό.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Πηρε ενας απο Ελβετια σημερα στην εκπομπη και πρεπει να ελεγε σοβαρα πραγματα, γιατι μετα οι αλλοι που παιρνανε τον κραζανε, νεοφιλελερα κλπ, αλλα δεν τον προλαβα να ακουσω τι λεει  :S
ναι ρε το ειπα παραπανω, εκει πραγματικα οταν τον ακουσα να λεει σε κοβω για νεοφιλελευθερο μου ηρθε να σπασω το ραδιοφωνο

αυτη η μαλακια, αυτη η καραμελα στην ελλαδα οπου αναγαγει την αριστερα, το σοσιαλισμο και τον κομουνισμο σε κατι καλο και το φιλελευθερισμο σε κακο πραγμα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Αυτό οντως είναι θετικο και μ αρεσει και μενα.Αλλα πιστευω ισχυε μονο παλια.Πλεον πολλοι ραδιοφωνικοι παραγωγοι,δημοσιογραφοι,αθλητικοι η μη,λενε ότι πιστευουν.Ουτε στρογγυλευουν καταστασεις αλλα ουτε χαιδευουν αυτια.Για παράδειγμα αν ενας ακροατης λεει μπουρδες,ανακριβειες,πιστευει ότι ο γάιδαρος πεταει γιατι ετσι ακουσε και αποκλείεται να είναι ψεμματα,ο δημοσιογράφος ενώ παλιοτερα θα πηγαινε με τα νερα του με τη λογικη,πελατης είναι,μη τον κακοκαρδίσουμε,πλεον θα του πει,τι αηδιες είναι αυτά που λες.Ο κοσμος αλλαζει ραγδαια σε όλα τα επίπεδα και δεν είναι παντα κακο αυτό.
ο γεωργιου πριν 26 χρονια για την εποχη του ηταν ενας ΄΄αναρχικος΄΄, ενας ασυμβιβαστος. Σημερα ξερεις τι είναι; Ενας γεροφαφουτης που λεει οτι του λένε για να εχει τη δουλίτσα του και το μισθο του, αυτο ειναι

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
ναι ρε το ειπα παραπανω, εκει πραγματικα οταν τον ακουσα να λεει σε κοβω για νεοφιλελευθερο μου ηρθε να σπασω το ραδιοφωνο

αυτη η μαλακια, αυτη η καραμελα στην ελλαδα οπου αναγαγει την αριστερα, το σοσιαλισμο και τον κομουνισμο σε κατι καλο και το φιλελευθερισμο σε κακο πραγμα

γνωστα πραγματα, αλλα να σου πω την αληθεια δε τον ειχα για αριστεροφιλο τον Γεωργου. Πηρε κι ο Μητσος ο γαυρος μετα που τον παω γενικα οπως τα λεει κι εκραζε ασχημα τον τυπο απο Ελβετια κι ελεγε κατι περιεργα για αυτονομιες της Ξανθης και να μην σταματησει να πληρωνει το δημοσιο τους παπαδες και κατι ιστοριες για αγριους. Θα περιμενω να την ανεβασει το Ninjatv για να την ακουσω την εκπομπη.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
γνωστα πραγματα,[glow=red,2,300] αλλα να σου πω την αληθεια δε τον ειχα για αριστεροφιλο τον Γεωργου[/glow]. Πηρε κι ο Μητσος ο γαυρος μετα που τον παω γενικα οπως τα λεει κι εκραζε ασχημα τον τυπο απο Ελβετια κι ελεγε κατι περιεργα για αυτονομιες της Ξανθης και να μην σταματησει να πληρωνει το δημοσιο τους παπαδες και κατι ιστοριες για αγριους. Θα περιμενω να την ανεβασει το Ninjatv για να την ακουσω την εκπομπη.
η απαντηση μου στο προηγούμενο μυνημα μου

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το θυμαμαι μετα τους εβριζε κολοπαιδα τους ανεβαζε κοροιδα τους κατεβαζε δειτε το δευτερο σκελος και θα καταλαβετε

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύποι πριν λίγο είπε ο Στραβελάκης ότι είναι άρρωστος ο Γεωργίου και δε θα βγει για κάποιο καιρό. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;  :think:

Krish

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
107
Πόντοι
0
Γιατί ο μαλάκας ο Στραβελάκης δεν λέει κουβέντα τι έχει γίνει με τν Γεωργίου,μήπως σταμάτησε η έπαθε τπτ ο άνθρωπος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom