Επισκέπτης
εγω ετοιμος ειμαι, εσυ θα σοκαριστεις αυριο, να με θυμάσε
θα τον πιειτε κανονικότατα
2-1 θα σας παρουμε
εγω ετοιμος ειμαι, εσυ θα σοκαριστεις αυριο, να με θυμάσε
θα τον πιειτε κανονικότατα
πολυ αισιοδοξο σε βλέπω2-1 θα σας παρουμε
πολυ αισιοδοξο σε βλέπω
μονο 2-1;
ηδη έχετε αγχωθει, εχετε ιδρωσει διοτι απεναντι σας δε θα βρεθει καμμια ομαδα του κωλου, βλεπε ρομα λατσιο,ιντερ αλλα μεγαθηριο, ασχετα αν αγωνιστικα ειναι μπουρδέλο
η αληθεια ειναι οτι αμα τις παρεις και τις δυο ομαδες καθαρά αγωνιστικα ειναι σα να παιζει με ελληνικα δεδομένα ο ολυμπιακός εναντίων του πλατανιάεσενα σε βλεπω υπεραισιοδοξο
μακαριη αληθεια ειναι οτι αμα τις παρεις και τις δυο ομαδες καθαρά αγωνιστικα ειναι σα να παιζει με ελληνικα δεδομένα ο ολυμπιακός εναντίων του πλατανιά
ομως η υπεραισιοδιξία μου βασίζεται μόνο στη διαίσθηση και στο γεγονός ότι ειναι τόσο μεγάλη η καθήζηση και η π΄τωση της μίλαν τα τελευταία χρόνια και τόσες πολλές οι αποτυχίες όπου πιστεύω κάπου θα υπάρξει μια αντίδραση, δε γίνεται
ειναι τεράστιο μέγεθος η μίλαν
κατα καποιο τρόπο η σκέψη μου πάει κόντρα στη λογική, το ξέρω αλλα αυτη τη φορά θα ακούσω τη καρδιά και όχι το μυαλό
μιλανάρα και τα μυαλά στο μιξερ
σε γενικές γραμμες και γω τα ιδια πιστευω, ομως ξερεις γιατι τον ακουμε ακόμα, ασχετα αν διαφωνούμε σε πολλά, διότι δεν υποκρίνεται, ό, τι μαλακία του ερθει αμα το πιστεύει το λέει, δεν είναι δήθενΟ Γεωργιου μου υπενθυμιζει να μην είμαι απολυτος,να δεχομαι και να ακουω και τις άλλες αποψεις,να αναθεωρώ.Μικρος τον πρωτακουσα στον Σπριντ ΦΜ.Κατοπιν τον ειδα και στη τηλεοραση.Μου αρεσε όπως τα λεγε,ειχε ενδιαφερον και πλακα.Με τη παροδο των χρονων,εσχηματισα τη γνωμη ότι είναι πολύ γελοιος και καραγκιόζης.Συν τοις αλλοις και κολλημενο ατομο.Ανυπερβλητο ελαττωμα.Ελεγε τα μυρια οσα για την Εθνικη,πηρε το Ευρωπαικο.Τον Χαριστεα αχρηστο τον ανεβαζε που δε πρόκειται να κανει τιποτα στη ζωη του περα απ το να παιζει μπουζουκι,εβαλε το νικητηριο γκολ του τροπαιου.Το ονομα του θα μεινει αιωνιο.Δυστυχως δεν εχουμε και τοσες επιτυχιες για να επαναληφθεί το θαυμα.Ουτε καν προκρινόμαστε πλεον.Τον Καπουτζιδη του ελεγε Οξω πουστη κι ασχημε,δε κανει για καριερα στη τηλεοραση αυτος κι από τοτε κανει συνεχεια επιτυχιες,τηλεοραση,σηριαλ,σοου,παρουσιαση,μεχρι και τη Γιουροβιζιον του δωσανε.Και τοσα αλλα.
Αυτό οντως είναι θετικο και μ αρεσει και μενα.Αλλα πιστευω ισχυε μονο παλια.Πλεον πολλοι ραδιοφωνικοι παραγωγοι,δημοσιογραφοι,αθλητικοι η μη,λενε ότι πιστευουν.Ουτε στρογγυλευουν καταστασεις αλλα ουτε χαιδευουν αυτια.Για παράδειγμα αν ενας ακροατης λεει μπουρδες,ανακριβειες,πιστευει ότι ο γάιδαρος πεταει γιατι ετσι ακουσε και αποκλείεται να είναι ψεμματα,ο δημοσιογράφος ενώ παλιοτερα θα πηγαινε με τα νερα του με τη λογικη,πελατης είναι,μη τον κακοκαρδίσουμε,πλεον θα του πει,τι αηδιες είναι αυτά που λες.Ο κοσμος αλλαζει ραγδαια σε όλα τα επίπεδα και δεν είναι παντα κακο αυτό.σε γενικές γραμμες και γω τα ιδια πιστευω, ομως ξερεις γιατι τον ακουμε ακόμα, ασχετα αν διαφωνούμε σε πολλά, διότι δεν υποκρίνεται, ό, τι μαλακία του ερθει αμα το πιστεύει το λέει, δεν είναι δήθεν
ναι ρε το ειπα παραπανω, εκει πραγματικα οταν τον ακουσα να λεει σε κοβω για νεοφιλελευθερο μου ηρθε να σπασω το ραδιοφωνοΠηρε ενας απο Ελβετια σημερα στην εκπομπη και πρεπει να ελεγε σοβαρα πραγματα, γιατι μετα οι αλλοι που παιρνανε τον κραζανε, νεοφιλελερα κλπ, αλλα δεν τον προλαβα να ακουσω τι λεει :S
ο γεωργιου πριν 26 χρονια για την εποχη του ηταν ενας ΄΄αναρχικος΄΄, ενας ασυμβιβαστος. Σημερα ξερεις τι είναι; Ενας γεροφαφουτης που λεει οτι του λένε για να εχει τη δουλίτσα του και το μισθο του, αυτο ειναιΑυτό οντως είναι θετικο και μ αρεσει και μενα.Αλλα πιστευω ισχυε μονο παλια.Πλεον πολλοι ραδιοφωνικοι παραγωγοι,δημοσιογραφοι,αθλητικοι η μη,λενε ότι πιστευουν.Ουτε στρογγυλευουν καταστασεις αλλα ουτε χαιδευουν αυτια.Για παράδειγμα αν ενας ακροατης λεει μπουρδες,ανακριβειες,πιστευει ότι ο γάιδαρος πεταει γιατι ετσι ακουσε και αποκλείεται να είναι ψεμματα,ο δημοσιογράφος ενώ παλιοτερα θα πηγαινε με τα νερα του με τη λογικη,πελατης είναι,μη τον κακοκαρδίσουμε,πλεον θα του πει,τι αηδιες είναι αυτά που λες.Ο κοσμος αλλαζει ραγδαια σε όλα τα επίπεδα και δεν είναι παντα κακο αυτό.
ναι ρε το ειπα παραπανω, εκει πραγματικα οταν τον ακουσα να λεει σε κοβω για νεοφιλελευθερο μου ηρθε να σπασω το ραδιοφωνο
αυτη η μαλακια, αυτη η καραμελα στην ελλαδα οπου αναγαγει την αριστερα, το σοσιαλισμο και τον κομουνισμο σε κατι καλο και το φιλελευθερισμο σε κακο πραγμα
η απαντηση μου στο προηγούμενο μυνημα μουγνωστα πραγματα,[glow=red,2,300] αλλα να σου πω την αληθεια δε τον ειχα για αριστεροφιλο τον Γεωργου[/glow]. Πηρε κι ο Μητσος ο γαυρος μετα που τον παω γενικα οπως τα λεει κι εκραζε ασχημα τον τυπο απο Ελβετια κι ελεγε κατι περιεργα για αυτονομιες της Ξανθης και να μην σταματησει να πληρωνει το δημοσιο τους παπαδες και κατι ιστοριες για αγριους. Θα περιμενω να την ανεβασει το Ninjatv για να την ακουσω την εκπομπη.
Γι'αυτό ρώτησα και γω σε άλλο θέμα.Βρε παιδιά, ο Γιώργος Γεωργίου σταμάτησε 17:00-19:00 στον Real FM;