Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Πηρε σημερα ο αλεφας στην εκπομπη και μας ζαλισε ο πουστης ...μιση ωρα τα ιδια κ τα ιδια , δεν ειναι να τον ακους αυτον τον ανθρωπο , κουραζει πλεον πραγματικα ...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Πηρε σημερα ο αλεφας στην εκπομπη και μας ζαλισε ο πουστης ...μιση ωρα τα ιδια κ τα ιδια , δεν ειναι να τον ακους αυτον τον ανθρωπο , κουραζει πλεον πραγματικα ...
λιγα λογια για το δασκαλο γιατρε :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
πραγματικα εχει καταντησει μεγαλη αηδια..σιχαμα πραγματικο..  :headbang: :headbang:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
αν ημουν στην θεση του θα επαιρνα συνταξη και θα αραζα δια παντως στο καφενειο στην θεσσαλονικης στα πετραλωνα...
μπρμπουτι,χαρτακι και αγιος ο Θεος..
εχει γερασει και εχει ξεκουτιανει ΕΝΤΕΛΩΣ..
ουτε πλακα δεν εχει πλεον..
μιλανε για μπασκετ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΘΑ ΠΕΙ(μεχρι και πως ο Πεδουλακης εφαρμοζε το συστημα του Μουρινιο ειπε ο αθεοθοβος)
Μιλανε για Μουντιαλ?Λειπει ο Μουρινιο λεει..

ρε τι εχει παθει ο χορχε?ξεκουτιανε εντελως!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.034
Πόντοι
12.756
αν ημουν στην θεση του θα επαιρνα συνταξη και θα αραζα δια παντως στο καφενειο στην θεσσαλονικης στα πετραλωνα...
μιλανε για μπασκετ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΘΑ ΠΕΙ(μεχρι και πως ο Πεδουλακης εφαρμοζε το συστημα του Μουρινιο ειπε ο αθεοθοβος)

αυτο κανει ο Πεδουλακης , αραζει ολη μερα στο καφενειο και παιζει χαρτι  :grin: :grin:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τωρα τελευταια εχει στρωσει ο Χορχε και δεν ξεστομιζει τις υπερβολες του σε καθε θεμα..
Παντως την εγραψε στα αρχιδια του την Απολλωναρα..εχει πανω απο 10 χρονια να παει στην Ριζουπολη οπως ο ιδιος δηλωνει.

Υ.Γ.Θεος ο "¨καθηγητης"...Γελαω πολυ με το αντιβρετανικο του μενος!Μονο φιλογερμανος να μην ηταν γαμωτο..
Υ.Γ.1 Ο εβερτονακιας χαθηκε μετα το δημοσιο κραξιμο που εφαγε(για απατη) απο συνακροατη...Κριμα γιατι ηταν δυνατος ακροατης

γιατί πιστεύεις πως είναι απόλλων ?? εγώ για ΑΕΚ τον κόβω κατά βάθος ... ο γεωργίου ήταν καλός μέχρι τότε που ήταν στο κανάλι του καρατζαφέρη, από εκεί και πέρα πήγε σε κάτι άλλα δεν λέει τίποτα, σαν τον μυλωνά κατάντησε ... ακόμα και στο ράδιο δεν λέει πολλά

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
του είχα στείλει πριν 4 χρόνια ένα μήνυμα στο ράδιο και του έλεγα '' ρε γεωργίου είσαι μάρτυρας του ιεχωβά ?? '' , το διάβασε επαυσε και πήγε παρακάτω ....  :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
του είχα στείλει πριν 4 χρόνια ένα μήνυμα στο ράδιο και του έλεγα '' ρε γεωργίου είσαι μάρτυρας του ιεχωβά ?? '' , το διάβασε επαυσε και πήγε παρακάτω ....  :grin:

Και έδωσες 1.5 ευρώ για να του πεις αυτό? :huh:
Πάντα είχα την απορία ποιοι στέλνουν τέτοια μηνύματα! :P

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Και έδωσες 1.5 ευρώ για να του πεις αυτό? :huh:
Πάντα είχα την απορία ποιοι στέλνουν τέτοια μηνύματα! :P
να τον ακουτε απο το ιντερνετ.εχει απο κατω εναν χωρο που στελνεις δωρεαν sms και τα διαβαζει ΟΛΑ!
οσα εχω στειλει τα εχει διαβασει.καμια σχεση με αλλους δημοσιογραφους σε αυτο το θεμα!

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
να τον ακουτε απο το ιντερνετ.εχει απο κατω εναν χωρο που στελνεις δωρεαν sms και τα διαβαζει ΟΛΑ!
οσα εχω στειλει τα εχει διαβασει.καμια σχεση με αλλους δημοσιογραφους σε αυτο το θεμα!

Εγώ το άχτι μου το βγάζω στο γήπεδο...έδωσα κάτι μπινελίκια στον Μόγιες που τα ευχαριστήθηκε η ψυχή μου 2 σειρες πίσω του ήμουν! :tickedoff:
Ευτυχώς τα έριξα στα ελληνικά τα πιο χοντρά και δεν με μάζεψαν! :grin:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Το κορυφαιο για τον Μουρινιο το ειχε πει live στην τηλεοραση, οταν ηταν στο τηλεαστυ ή στο εξτρα, δεν θυμαμαι ακριβως:

Γεωργιου εξυμνει τις προπονητικες ικανοτητες του Σπεσιαλ, ειναι φοβερος, κορυφαιος μπλα μπλα μπλα και καταληγει: "Eιναι και ομορφαντρας ο πουστης, εχει ωραια χαρακτηριστικα προσωπου, δηλαδη αν το βαλεις διπλα στην Τζουλια (σ.σ τοτε στις δοξες της λογω τσοντας) θα διαλεξεις αυτον αντι για την Τζουλια!"

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Τι μου θυμισες....

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

(Προς mods: Το συστημα της προβολης βιντεο ΔΕΝ δουλευει)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το κορυφαιο για τον Μουρινιο το ειχε πει live στην τηλεοραση, οταν ηταν στο τηλεαστυ ή στο εξτρα, δεν θυμαμαι ακριβως:

Γεωργιου εξυμνει τις προπονητικες ικανοτητες του Σπεσιαλ, ειναι φοβερος, κορυφαιος μπλα μπλα μπλα και καταληγει: "Eιναι και ομορφαντρας ο πουστης, εχει ωραια χαρακτηριστικα προσωπου, δηλαδη αν το βαλεις διπλα στην Τζουλια (σ.σ τοτε στις δοξες της λογω τσοντας) θα διαλεξεις αυτον αντι για την Τζουλια!"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.508
Πόντοι
6.515
Στην αρχή είχε πλάκα μέσα στη γραφικότητα του. Αλλά τώρα έχει καταντήσει κουραστικός, πραγματική κακοφωνία. Έχω κόψει τον Γεωργίου στο ραδιόφωνο εξαιτίας της εμμονής του να βγάζει σχεδόν κάθε μέρα τον Αλέφα να λέει τα ίδια και τα ίδια.

το πρόβλημα στην εκπομπή στο ρεαλ δεν είναι τοσο  ο ιδιος οσο μερικοι που παιρνουν τηλεφωνο αλλοι μεθυσμένοι, αλλοι ειδικων αναγκων  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom