Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Παίδες η Άξια σήμερα ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!
καλά ποιος την μακιγιαρει; ο γεωργίου ή ο ναι γιώργο μου;
τυπε οταν κανει οτι καταλαβαινει απο αθλητικα εχει πολυ γελιο η αξιαΠάλι σήμερα η Άξια κουνούσε το κεφάλι της σαν να καταλάβαινε τί έλεγε ο Γιώργαρος... Ζιντάν έλεγε ο Γιώργος, σήκωνε τα φρύδια της αυτή από θαυμασμό... Μην αλλάξετε κανάλι έλεγε ο Γιώργος, κουνούσε το δάχτυλό της σαν να λέει "όχι" χωρίς όμως να μιλάει Το 'χω ξαναπεί, μου θυμίζει κάτι πορνοστάρ που στο τέλος της τσόντας κι αφού έχουν καταξεσκιστεί παρακαλούν τον πρωταγωνιστή να τις χύσει στη μάπα
τυπε οταν κανει οτι καταλαβαινει απο αθλητικα εχει πολυ γελιο η αξια
Ρε αυτό το ντεκολτέ σήμερα βγάζει μάτια, είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο !!!
μηπως αυτος?Ναι Πάντως έχω και μια πληροφορία... Την Άξια αυτήν τη στιγμή τη γαμάει ένας ΜΕΤΑΛΛΑΣ... Παραπάνω πληροφορίες δεν μπορώ να δώσω!
Ρε τυποι, αυτη τωρα τελευταια δεν εβγαζε τπτ!!Σμρ που δεν ειδα τα μοστραρε ολα??Πως θα γινει να το κοζαρω το μωρακι??
μηπως αυτος?
Ειπαμε ρε τυπε, ουτε στα 14 δεν τα καναμε αυταΑλλιώς πάρε καμιά 40αριά φορές στο κανάλι παίζοντάς το διαφορετικός τηλεθεατής κάθε φορά και απαίτησε να παιχτεί σε επανάληψη
τυπε προσεχε γιατι αυτα τα μεταλλα ειναι επικινδυναΑπόλυτε δε φαίνεται καλά η φωτογραφία που μου πόσταρες, κι εγώ μόλις σήμερα είδα τη φάτσα του από facebook... Αν ξέρεις όνομα στείλ' το μου σε pm αν είναι να στο επιβεβαιώσω γιατί δε θέλω να ποστάρω φωτογραφία του απ' το προφίλ του στο facebook εδώ, φοβάμαι μήπως βρω κανέναν μπελά...
τυπε προσεχε γιατι αυτα τα μεταλλα ειναι επικινδυνα
μηπως ειναι ενας απο αυτους?
οχι ρε τυπε γιατι το λες?Απόλυτε σ' έχω ικανό να μου ποστάρεις τυχαία φωτογραφίες
Ειπαμε ρε τυπε, ουτε στα 14 δεν τα καναμε αυτα
Παντως τον εχω αραιωσει τον Φαφουτακο γιατι εχει χαλασει τωρα τελευταια!!!Γερασε και δεν ειναι ο παλιος καλος που ολοι αγαπησαμε και λατρεψαμε!!!!
οχι ρε τυπε γιατι το λες?
κανω εγω τετοια πραγματα?