Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
γουσταρεις τυπε?
Μόνο αν ήταν πούστης δε θα γούσταρε...
γουσταρεις τυπε?
Κι αυτή η Άξια....κάβλα κι αυτή..τρελή!!!!!!!!!!!!!!
εγω το λεω εδω και πολυ καιρο τυπε
φερτε τον τωρα
ναι ρε συ η κυριολεξια της ξανθιαςΡε παιδιά αυτό το χαμόγελο & το χαζογελάκι της Άξιας μου θυμίζει κάτι χαζογκόμενες πορνοστάρ που αφού τις έχει χύσει στη μάπα ο πρωταγωνιστής κι έχουν γίνει χάλια αυτές έχουν ακριβώς αυτό το χαμόγελο χαζο-χαράς στο πρόσωπό τους
http://[URL unfurl="true"]www.im2.yupi.gr/y2/icemax_400x320_c1_large.jpg[/img[/URL]]
μαλλον για :pipa1: τυπε
[/quote]
σιγά σιγά ρε φίλε. μην τις πετάς έτσι αυτές τις φωτό κ πάθουμε κανένα εγκεφαλικό. δεν μας φτάνει η χθεσινή νίλα...
Εμένα μου άρεσε εκεί που έκανε ο δάσκαλος ανάλυση για τον Λίνο και τον Σνάουτσνερ καιη Άξια κούναγε καταφατικά το κεφάλι της, λες και καταλάβαινε αυτά που έλεγε ο Γιώργης.
Εμένα μου άρεσε εκεί που έκανε ο δάσκαλος ανάλυση για τον Λίνο και τον Σνάουτσνερ καιη Άξια κούναγε καταφατικά το κεφάλι της, λες και καταλάβαινε αυτά που έλεγε ο Γιώργης.
Το κάνει συνέχεια αυτό, πρέπει μια μέρα να της πει "είσαι μεγαλη καριόλα", να ξεχαστεί και να κουνήσει το κεφάλι
Πάντως για να μη της δώσανε να διαβάζει τα μηνύματα φαίνεται ότι ούτε από υπολογιστή ξέρει.
ακομα και για τα δωρα ,έφτιαξαν βιντεο...μονο τα τηλέφωνα μπορει να πει/διαβασει
ακομα και για τα δωρα ,έφτιαξαν βιντεο...μονο τα τηλέφωνα μπορει να πει/διαβασει
ο κοτσίδας είναι ο αρσενικός τένια μακρήΚαι ο κοτσίδας όλο μαλακίες μηνύματα διαβάζει, και τα λέει με ένα τρόπο ξενερουά, αφού άμα πει κανα αστείο μήνυμα και επικρατήσει σιωπή μετά το λέει από μόνος του "χιούμορ κάνει ο φίλος" :S
Είναι άξια γι'αυτά που... ξέρει καλά να κάνει.......
κάνει τέτοια πράματα?
κάνει τέτοια πράματα?
Το κάνει συνέχεια αυτό, πρέπει μια μέρα να της πει "είσαι μεγαλη καριόλα", να ξεχαστεί και να κουνήσει το κεφάλι
Πάντως για να μη της δώσανε να διαβάζει τα μηνύματα φαίνεται ότι ούτε από υπολογιστή ξέρει.