Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
γουσταρεις τυπε? :2funny:
8865_AXIA_ANDREADAKI_472010.jpg

Μόνο αν ήταν πούστης δε θα γούσταρε...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά αυτό το χαμόγελο & το χαζογελάκι της Άξιας μου θυμίζει κάτι χαζογκόμενες πορνοστάρ που αφού τις έχει χύσει στη μάπα ο πρωταγωνιστής κι έχουν γίνει χάλια αυτές έχουν ακριβώς αυτό το χαμόγελο χαζο-χαράς στο πρόσωπό τους :2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ρε παιδιά αυτό το χαμόγελο & το χαζογελάκι της Άξιας μου θυμίζει κάτι χαζογκόμενες πορνοστάρ που αφού τις έχει χύσει στη μάπα ο πρωταγωνιστής κι έχουν γίνει χάλια αυτές έχουν ακριβώς αυτό το χαμόγελο χαζο-χαράς στο πρόσωπό τους :2funny: :2funny: :2funny:
ναι ρε συ η κυριολεξια της ξανθιας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Eκεί που τα 'χε πάρει ο Γεωργίου λέω θα ρίξει κανα γέλιο τώρα η Άξια και θα την αρχίσει στις φάπες κι αυτήν  :2funny:

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
http://[URL unfurl="true"]www.im2.yupi.gr/y2/icemax_400x320_c1_large.jpg[/img[/URL]]
μαλλον για  :pipa1: τυπε
[/quote]

σιγά σιγά ρε φίλε. μην τις πετάς έτσι αυτές τις φωτό κ πάθουμε κανένα εγκεφαλικό. δεν μας φτάνει η χθεσινή νίλα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Εμένα μου άρεσε εκεί που έκανε ο δάσκαλος ανάλυση για τον Λίνο και τον Σνάουτσνερ καιη Άξια κούναγε καταφατικά το κεφάλι της, λες και καταλάβαινε αυτά που έλεγε ο Γιώργης.
:2funny:

Χα χα ναι το πρόσεξα κι εγώ!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εμένα μου άρεσε εκεί που έκανε ο δάσκαλος ανάλυση για τον Λίνο και τον Σνάουτσνερ καιη Άξια κούναγε καταφατικά το κεφάλι της, λες και καταλάβαινε αυτά που έλεγε ο Γιώργης.

Το κάνει συνέχεια αυτό, πρέπει μια μέρα να της πει "είσαι μεγαλη καριόλα", να ξεχαστεί και να κουνήσει το κεφάλι  :2funny:
Πάντως για να μη της δώσανε να διαβάζει τα μηνύματα φαίνεται ότι ούτε από υπολογιστή ξέρει.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Η ολη φαση ειναι ,το πως κοιταει τη καμερα η Αξια :rolleyes:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Και ο κοτσίδας όλο μαλακίες μηνύματα διαβάζει, και τα λέει με ένα τρόπο ξενερουά, αφού άμα πει κανα αστείο μήνυμα και επικρατήσει σιωπή μετά το λέει από μόνος του "χιούμορ κάνει ο φίλος" :S

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Το κάνει συνέχεια αυτό, πρέπει μια μέρα να της πει "είσαι μεγαλη καριόλα", να ξεχαστεί και να κουνήσει το κεφάλι  :2funny:
Πάντως για να μη της δώσανε να διαβάζει τα μηνύματα φαίνεται ότι ούτε από υπολογιστή ξέρει.

ακομα και για τα δωρα ,έφτιαξαν βιντεο...μονο τα τηλέφωνα μπορει να πει/διαβασει  :grin:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Και ο κοτσίδας όλο μαλακίες μηνύματα διαβάζει, και τα λέει με ένα τρόπο ξενερουά, αφού άμα πει κανα αστείο μήνυμα και επικρατήσει σιωπή μετά το λέει από μόνος του "χιούμορ κάνει ο φίλος" :S
ο κοτσίδας είναι ο αρσενικός τένια μακρή
όλο έτσι έτσι λέει ο παπάρας
πολύ θέλω να τον μπουκετώσω

Επισκέπτης

Γιατί, τύπε, το αποκλείεις να τους γνωρίζει;

Μπορεί να έχει παίξει φιλικό ματς  :2on1: :2on1: με τους ποδοσφαιριστάς...

Επισκέπτης

Ή, ακόμη καλύτερα, από ανάγνωση  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom