αντί για τη γκόμενα θα λέει ο κοτσίδας "ναι Γιώργο μου, έτσι Γιώργο μου"![]()
![]()
Θυμιζει το yesman απο τα ασημενια γερακια (καρτουν 80s)
![]()
![]()
αυτός ο κοτσίδας τι άτομο είναι ρε πούστη μουτυπε βλεπω να την πουτσιζει ο φαφουτης,και ο κοτσιδας να παιρνει ματι![]()
σε μια φαση λεει ο φαφουτης ο ιμπαγασα ειναι παιχταρας κτλ
και η αξια κουναει το κεφαλι σαν να συμφωνει
λες και ξερει![]()
όντως, συνέχεια το κουνάει. Κουσούρι από τις πίπες μάλλον.
Πλάκα είχε η χτεσινή εκπομπή
Αυτό μου θυμίζει μια περιγραφή του Εμπειρίκου στον τελευταίο τόμο του τολμηρότατου μυθιστορήματός του "Ο Μεγάλος Ανατολικός"... Το πλοίο πλησιάζει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης & ο ποιητής Ανδρέας Σπερχής (που στην ουσία παριστάνει τον Εμπειρίκο στο μυθιστόρημα) ξεμουνιάζει μια 14χρονη την Έλεν στην καμπίνα & ξαφνικά ανοίγει η πόρτα & εμφανίζεται ο λόρδος Άλτζερνον, φίλος του ποιητή... Ενώ ο Σπερχής συνεχίζει να γαμάει κανονικά ο λόρδος πετάει την ατάκα: "Κύριε Σπερχή, να μου επιτρέψετε να σας συγχαρώ διά την ωραία σας ψωλήν"!!!![]()
![]()
![]()
Ρεσιτάλ δίνει η Άξια σήμερα. Μιλάμε για μεγάλη μπάλα.
![]()
![]()
Πάρε μια τζούρα.
τυπε εκανε ο φαφουτης αναλυση για το παιζει ο παοκ και η αξια κουναγε το κεφαλι σαν να συμφωνειΌχι ρε πούστη & δεν είδα σήμερα!!!
τυπε εκανε ο φαφουτης αναλυση για το παιζει ο παοκ και η αξια κουναγε το κεφαλι σαν να συμφωνει
λες και ξερει ποιος ειναι ο φωτακης και ο βιερινια![]()
εχει αδυναμια στους αθλητες τυπε?Τους ίδιους σίγουρα όχι... Τις ψωλές τους μην κόβεις το κεφάλι σου όμως ότι δεν τις ξέρει![]()
εχει αδυναμια στους αθλητες τυπε?![]()
Ενας τηλεθεατης της ειπε να βρει για γκομενο καναν πιο σοβαρο παιχτη (ή κατι τετοιο)!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εχει σημερα φαφουτη τυποι?