αντί για τη γκόμενα θα λέει ο κοτσίδας "ναι Γιώργο μου, έτσι Γιώργο μου"
Θυμιζει το yesman απο τα ασημενια γερακια (καρτουν 80s)
αυτός ο κοτσίδας τι άτομο είναι ρε πούστη μουτυπε βλεπω να την πουτσιζει ο φαφουτης,και ο κοτσιδας να παιρνει ματι
σε μια φαση λεει ο φαφουτης ο ιμπαγασα ειναι παιχταρας κτλ
και η αξια κουναει το κεφαλι σαν να συμφωνει
λες και ξερει
όντως, συνέχεια το κουνάει. Κουσούρι από τις πίπες μάλλον.
Πλάκα είχε η χτεσινή εκπομπή
Αυτό μου θυμίζει μια περιγραφή του Εμπειρίκου στον τελευταίο τόμο του τολμηρότατου μυθιστορήματός του "Ο Μεγάλος Ανατολικός"... Το πλοίο πλησιάζει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης & ο ποιητής Ανδρέας Σπερχής (που στην ουσία παριστάνει τον Εμπειρίκο στο μυθιστόρημα) ξεμουνιάζει μια 14χρονη την Έλεν στην καμπίνα & ξαφνικά ανοίγει η πόρτα & εμφανίζεται ο λόρδος Άλτζερνον, φίλος του ποιητή... Ενώ ο Σπερχής συνεχίζει να γαμάει κανονικά ο λόρδος πετάει την ατάκα: "Κύριε Σπερχή, να μου επιτρέψετε να σας συγχαρώ διά την ωραία σας ψωλήν"!!!
Ρεσιτάλ δίνει η Άξια σήμερα. Μιλάμε για μεγάλη μπάλα.
Πάρε μια τζούρα.
τυπε εκανε ο φαφουτης αναλυση για το παιζει ο παοκ και η αξια κουναγε το κεφαλι σαν να συμφωνειΌχι ρε πούστη & δεν είδα σήμερα!!!
τυπε εκανε ο φαφουτης αναλυση για το παιζει ο παοκ και η αξια κουναγε το κεφαλι σαν να συμφωνει
λες και ξερει ποιος ειναι ο φωτακης και ο βιερινια
εχει αδυναμια στους αθλητες τυπε?Τους ίδιους σίγουρα όχι... Τις ψωλές τους μην κόβεις το κεφάλι σου όμως ότι δεν τις ξέρει
εχει αδυναμια στους αθλητες τυπε?
Ενας τηλεθεατης της ειπε να βρει για γκομενο καναν πιο σοβαρο παιχτη (ή κατι τετοιο)!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εχει σημερα φαφουτη τυποι?