apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
νευριασε ο φαφουτης
: Εν τω μεταξύ ένα έχω να πω: Η Στέλλα είναι για πολλά bukkake! Το θέλει το στοκάρισμά της, το αποζητάει πώς το λένε...
Παίδες σήμερα παρά λίγο να βάλω τα γέλια που ξεκινάει στις 12:00 καθυστερημένα η εκπομπή & έφαγε 5' να μιλάει για το Eurovoice Εν τω μεταξύ ένα έχω να πω: Η Στέλλα είναι για πολλά bukkake! Το θέλει το στοκάρισμά της, το αποζητάει πώς το λένε...
καλά όμως τόσο βόδι είναι?
δεν ήξερε πού τονίζεται το όνομα Νιόπλιας και είπε ο Νιοπλιάς?
Παίδες σήμερα παρά λίγο να βάλω τα γέλια που ξεκινάει στις 12:00 καθυστερημένα η εκπομπή & έφαγε 5' να μιλάει για το Eurovoice Εν τω μεταξύ ένα έχω να πω: Η Στέλλα είναι για πολλά bukkake! Το θέλει το στοκάρισμά της, το αποζητάει πώς το λένε...
ούτε η τράμπα επισης
φοράει μαυρο σουτιεν...!!!
τυπε η κυπραια ειναι πιο καυλακαλά χαλάρωσε, μαύρο σουτιέν φοράει όχι κυλοτάκι με ροζ φουντίτσα Πάντως σαν τη Νάζλα δεν είναι καμία.
τυπε η κυπραια ειναι πιο καυλα
Τη Βουλγάρα δεν τη γούσταρες τύπε;
η ντιανα τυπεΣυναγωνιστή τότε που είχε τη Βουλγάρα είχα σταματήσει για λίγο να βλέπω Γεωργίου. Την έχω δει βέβαια σε βιντεάκια στις παλιότερες σελίδες του thread. Για πόσταρε κανένα βιντεάκι να τη θυμηθώ!
και η βιβή ηταν καύλα....
εκεινη τη μερα που έκλαψε και πηγε να φιλήσει το γιώργαρο και της φανηκε το tattoo ήταν ολα τα λεφτα....
την βιβη την εφαγε η κυπραια τυποι μου