apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα η παπια ειναι πρωταθλητρια στις κωλοτουμπες τυπεοπως και την ΠαΠια τυπε!!!
καλα η παπια ειναι πρωταθλητρια στις κωλοτουμπες τυπεοπως και την ΠαΠια τυπε!!!
η μιζέρια είναι installed και τρέχει κανονικά σε αυτόν τον τύπογια το πεναλτυ του αμπρεου
<<Οταν τον ειδα να παιρνει φορα,λεω θα το κανει με κεφαλια!!!>>
H μεγαλύτερη μαλακία του Γεωργίου είναι η εξής
κέρδισε προχθές η Βραζιλία τη Χιλή-μεγάλη πάστα οι παίκτες της
έχασε σήμερα η Βραζιλία-δεν κάνουν αυτά τα παικτάκια
όπου φυσάει ο άνεμος,σε κάθε ματς κάνει κολοτούμπα...το ίδιο κάνει και στην Ελλάδα όταν σχολιάζει
έχει γίνει προβλέψιμος πλέον και βαρετός
τελικά μαλακίες έλεγε χθες ο Γεωργίου... για τους Γερμανους;;;Τώρα εξυμνεί τους Γερμανούς...αν φάνε κάνα τρίμπαλο θα γελάσουμε αύριο!
Όχι...είπα εγώ ότι διαφωνώ?τελικά μαλακίες έλεγε χθες ο Γεωργίου... για τους Γερμανους;;;
Ρε παιδιά επειδή δεν έχω δει καθόλου Γεωργίου τώρα στο Mundial ας με ενημερώσει κάποιος ποιες μέρες & ώρες έχει εκπομπή! Πραγματικά ψοφάω να ακούσω κριτική για το σημερινό παιχνίδι...
δεν ειναι μονος τους τυπεΡε παιδιά επειδή δεν έχω δει καθόλου Γεωργίου τώρα στο Mundial ας με ενημερώσει κάποιος ποιες μέρες & ώρες έχει εκπομπή! Πραγματικά ψοφάω να ακούσω κριτική για το σημερινό παιχνίδι...
δεν ειναι μονος τους τυπε
ειναι μαζι του και αλλες μεγαλες μορφες
ο γερμανοφιλος καθηγητης
ο εβερτονακιας ο αγγλοφιλος
ο μαριος
σημερα δεν θα τονχει ρε τυπε?Σήμερα λες να έχει πάλι τον καθηγητή της μαλακίας τύπε???
Να αρχίσει πάλι τα ο αγών, η ομάς και δε συμμαζεύεται?
σημερα δεν θα τονχει ρε τυπε?
Και το 2004 που ελεγε οτι η Εθνικη ειναι χαλια, αδικο δεν ειχε. Τωρα εαν ξεσκιστηκαμε και καναμε μια φαση στοματς και βαζαμε ενα γκολ αυτο δεν λεγεται καλή ομάδα αλλά μεγαλη κωλοφαρδία. Παντως δεν ηθελε και φοβερες γνωσεις μετα το ματς της Αγγλιας για να καταλαβει καποιος οτι ειναι μια πολυ σοβαρη ομαδα.Όχι...είπα εγώ ότι διαφωνώ?
δεν ειναι μονος τους τυπε
ειναι μαζι του και αλλες μεγαλες μορφες
ο γερμανοφιλος καθηγητης
ο εβερτονακιας ο αγγλοφιλος
ο μαριος
Περισσότερο απ'όσο μας τα έχεις πρήξει εσύ αποκλείεται.
Μην τον βλέπεις ρε φιλάρα αφού χαλιέσαι τόσο πολύ.
Περισσότερο απ'όσο μας τα έχεις πρήξει εσύ αποκλείεται.
Μην τον βλέπεις ρε φιλάρα αφού χαλιέσαι τόσο πολύ.