Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ποιος ειναι ο ιωαννου εχουμε καμια φοτο  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχει μουρλαθεί με τον Ιωάννου!  :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Έχει πέσει σήμα απόψε απο τις γριές να παίρνουν τηλέφωνο στον γεωργίου να ακουστούν και παίρνουν ενορχηστρομένα, μέχρι που βγήκε μια μαλακισμένη και είπε έχουμε χάσει τους άντρες μας, απο το άγχος για προπαγάνδα τους έχει βαρέσει στο κεφάλι. Πήρε ο άλλος να μας φοβερίσει οτι είναι φυλακόβιος και θα μας κλάσει τα αρχίδια αν πέσει ο ηρακλής  :2funny: :2funny: και ο γεωργίου για να τους κάνει το χατήρι κάθεται και τους ακούει επειδή είναι γάτος και το είχε μάθει οτι θα πεσουν τηλέφωνα γιαυτό έκανε και εισαγωγή πριν ανοίξει τις γραμμές.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Το μπουχεσα-boy πρεπει να ειναι αυτος δεξια με το μικροφονο

erts.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά είναι τόσο μαλάκες που βάλανε μπασκετικό παρουσιαστή για καθημερινή εκπομπή του Μουντιάλ!!! :jerking:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Καλά είναι τόσο μαλάκες που βάλανε μπασκετικό παρουσιαστή για καθημερινή εκπομπή του Μουντιάλ!!! :jerking:

αμφιβαλλω αν ξερει μπασκετ ο τυπος, αλεξιπτωτιστης μαλλον απο την ταρατσα μπηκε στην ερτ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλα τα'λεγε για τους αφρικανους

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μια ζωή έτσι τους θυμάμαι. Χασογκόληδες και λιγόψυχοι.
Ειδικά η Ακτή πως να πάει μπροστά με τον προικοθηρα στον πάγκο της; :2funny:
απορω ποιος του δινει δουλεια αυτου του ανυπαρκτου..
η τελευταια του επιτυχια ηταν με τη λατσιο καμια 10αρια χρονια πισω...απο τοτε γυροφερνει εδω και κει,μαζευει μυρια και 3αρες... :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....καλα  πολυ  γκαντεμοσκυλο   η  φαφουτογρια ο Γεωργιου  :headbang:..........χτες   απαξιωνε τον Ντεμιγκελις........ελεγε   "ευτυχως  που με την Ελλαδα  θα τον βαλει μεσα ο Μαραντονα...τον ειδατε με την Μπαγερν , δεν στριβει  καθολου.......κ αν παιξει ο Χαριστεας   ,  θα  εχουμε  παλτο εναντιον καππας :2funny:"........και  σημερα  μας το καρφωσε.........παλι μεσα επεσε ο Γιωργης  :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
....καλα  πολυ  γκαντεμοσκυλο   η  φαφουτογρια ο Γεωργιου  :headbang:..........χτες   απαξιωνε τον Ντεμιγκελις........ελεγε   "ευτυχως  που με την Ελλαδα  θα τον βαλει μεσα ο Μαραντονα...τον ειδατε με την Μπαγερν , δεν στριβει  καθολου.......κ αν παιξει ο Χαριστεας   ,  θα  εχουμε  παλτο εναντιον καππας :2funny:"........και  σημερα  μας το καρφωσε.........παλι μεσα επεσε ο Γιωργης  :2funny: :2funny:
Ε καλά δεν έβαλε και καμμιά γκολάρα...αλλά είναι όντως σκατόστομος ο Ζωρζέτος! :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
παρατήρησε πόσες φορές λέει εγώ
εγώ είπα αυτό
εγώ λέω αυτό
εγώ σας το είχα πει
δεν έχει κάνει λάθος ποτέ
είναι σαν κάτι λούγγρες κριτικούς που μιλάνε για σκηνοθέτες παγκόσμιου βεληνεκούς

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
παρατήρησε πόσες φορές λέει εγώ
εγώ είπα αυτό
εγώ λέω αυτό
εγώ σας το είχα πει
δεν έχει κάνει λάθος ποτέ
είναι σαν κάτι λούγγρες κριτικούς που μιλάνε για σκηνοθέτες παγκόσμιου βεληνεκούς
Γιατί σήμερα τι νομίζεις ότι θα πει?
Χαχ τα έλεγα εγώ από το 2004!  :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...σημερα  εχει τον καθηγητη  στο  στουντιο , τον δρ Ζιβεγκο.......ε  ρε  γλεντια  :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εχει πει απιστευτες μαλακιες σημερα, πολυ μισος 

Stories