A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ποιος ειναι ο ιωαννου εχουμε καμια φοτο
Καλά είναι τόσο μαλάκες που βάλανε μπασκετικό παρουσιαστή για καθημερινή εκπομπή του Μουντιάλ!!!
Πώς είναι έτσι η Βιβή σήμερα, σαν τη θεια μου την Ευτέρπη
απορω ποιος του δινει δουλεια αυτου του ανυπαρκτου..Μια ζωή έτσι τους θυμάμαι. Χασογκόληδες και λιγόψυχοι.
Ειδικά η Ακτή πως να πάει μπροστά με τον προικοθηρα στον πάγκο της;
Ε καλά δεν έβαλε και καμμιά γκολάρα...αλλά είναι όντως σκατόστομος ο Ζωρζέτος!....καλα πολυ γκαντεμοσκυλο η φαφουτογρια ο Γεωργιου ..........χτες απαξιωνε τον Ντεμιγκελις........ελεγε "ευτυχως που με την Ελλαδα θα τον βαλει μεσα ο Μαραντονα...τον ειδατε με την Μπαγερν , δεν στριβει καθολου.......κ αν παιξει ο Χαριστεας , θα εχουμε παλτο εναντιον καππας "........και σημερα μας το καρφωσε.........παλι μεσα επεσε ο Γιωργης
παρατήρησε πόσες φορές λέει εγώ....καλα πολυ γκαντεμοσκυλο η φαφουτογρια ο Γεωργιου ..........χτες απαξιωνε τον Ντεμιγκελις........ελεγε "ευτυχως που με την Ελλαδα θα τον βαλει μεσα ο Μαραντονα...τον ειδατε με την Μπαγερν , δεν στριβει καθολου.......κ αν παιξει ο Χαριστεας , θα εχουμε παλτο εναντιον καππας "........και σημερα μας το καρφωσε.........παλι μεσα επεσε ο Γιωργης
Γιατί σήμερα τι νομίζεις ότι θα πει?παρατήρησε πόσες φορές λέει εγώ
εγώ είπα αυτό
εγώ λέω αυτό
εγώ σας το είχα πει
δεν έχει κάνει λάθος ποτέ
είναι σαν κάτι λούγγρες κριτικούς που μιλάνε για σκηνοθέτες παγκόσμιου βεληνεκούς
γιατί δεν παίρνει καμμιά ομάδα να την προπονήσει που τα ξέρει όλα??Γιατί σήμερα τι νομίζεις ότι θα πει?
Χαχ τα έλεγα εγώ από το 2004!
τα πηρε ο τυποςΟ καθηγητής!
τα πηρε ο τυπος