Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παρεξηγήθηκε κιόλας ο πρεζάκιας. Όλοι οι άλλοι μαλάκες κι'αυτός ο ξύπνιος. :jerking:
φάνηκε τι φρούτο ήταν από τον 1ο που πήρε τηλέφωνο.

απάνταγε το πρεζάκι ότι σέβεται την άποψη του αλλά ήταν έτοιμος να περάσει από τη γραμμή τηλεφώνου και να τον δείρει τον άλλον.

άσε που αυτό το "εγώ έχω παίξει και μπάλα" μας γαργάλαγε τα αρχίδια κάθε 3 και λίγο... ούτε να έπαιζε και στο τσου λου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φάνηκε τι φρούτο ήταν από τον 1ο που πήρε τηλέφωνο.

απάνταγε το πρεζάκι ότι σέβεται την άποψη του αλλά ήταν έτοιμος να περάσει από τη γραμμή τηλεφώνου και να τον δείρει τον άλλον.

άσε που αυτό το "εγώ έχω παίξει και μπάλα" μας γαργάλαγε τα αρχίδια κάθε 3 και λίγο... ούτε να έπαιζε και στο τσου λου.
ετσι ειναι ο μαριος τυπε
δεν τον εχεις ξαναπετυχει?
μια φορα τον ειχε ο φαφουτης και σχολιαζε α εθνικη
εκει να δεις τι εγινε με τα τηλεφωνα
πολυ γελιο μιλαμε :rockon:

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Καταπληκτικη η εκπομπη αποψε, βγαλμενη απο τα παλια. Δωσανε ολοι με παθος, με Μαριο σε μεγαλες στιγμες.

Αυτον τον Γεωργιου θελουμε και αγαπαμε ολοι.

Κλασαμε στα γελια....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο τελευταίος είπε στο Γεωργίου ότι την προηγούμενη μέρα είχε φέρει τη Μπελούτσι και σημερα Βανδή κι ο ηλίθιος τον ρώταγε αν μοιάζει στη Βανδή  :headbang:

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο τελευταίος είπε στο Γεωργίου ότι την προηγούμενη μέρα είχε φέρει τη Μπελούτσι και σημερα Βανδή κι ο ηλίθιος τον ρώταγε αν μοιάζει στη Βανδή  :headbang:

πολυ ξερολας και προκλητικος.ο νανι καλυτερος απο το μεσι?  :2funny: :2funny:δηλαδη το μετρο στο ποδοσφαιρο δεν ειναι οι ομαδικοι τιτλοι και οι προσωπικες επιτυχιες(γκολ)?τι εχει κανει ο ενας και τι (δεν)εχει κανει ο αλλος.ημαρτον ρεεε.μπορει να εχεις αποψη αλλα πρεπει να την τεκμηριωνεις κιολας.απλα ηθελε να κανει τον εξυπνο για να κερδισει τις εντυπωσεις με μαλακιες επειδη ο φαφουτης του δωσε βημα να μιλησει.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό δεν ήταν τίποτα. Εδώ βγήκε και είπε ότι ο Βύντρα και ο Τζιόλης είναι οι κορυφαίοι Έλληνες ποδοσφαιριστές.
:uglystupid:

το ακουσα...αλλα αυτο για το μεσι ηταν απιστευτο.καλα αυτος ο γεωργιου δεν τον βλεπει?τι τον φερνει?και γω μεταξυ μας μπορει να λεω οτι ο παντος ειναι το καλυτερο δεξι μπακ στην ευρωπη αλλα αμα βγω στη τηλεοραση και το πω θα φαω γιαουρτι σπεσιαλ.και η πλακα ηταν οτι παρεξηγιοτανε κιολας ο καραβλαχος.γνωστο βεβαια οτι οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες ολοι εχουμε απο μια...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Προχθές πάντως είχε πει ότι σήμερα θα έφερνε κάποιον για να σχολιάσουν το παιχνίδι της Ελλάδας και θα μέναμε κάγκελο.... Κοινώς θα πέσει τρελό γέλιο λογικά....

Απόλυτε το Μάριο τον έκοψες καθόλου μπατίντα ή μόνο εμένα μου φάνηκε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γουστάρω να το πάρουν οι ΗΠΑ μόνο και μόνο για να αλλάξει φύλο ο μαλάκας :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γουστάρω να το πάρουν οι ΗΠΑ μόνο και μόνο για να αλλάξει φύλο ο μαλάκας :2funny:
Μπορεί όχι φέτος-ποτέ μη λες ποτέ-αλλά κάποτε θα το πάρουν,μη σας φαίνεται αστείο.Είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ σ ότι κάνουν

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Τύπε, λες να ήταν καλεσμένος στο πάρτυ της Μαριέττας και του Λεό στο Αβέρωφ;
:2funny:

Δεν ξέρω τύπε πάντως πολλές τσίτες βάραγε...

Τύπε στο Αβέρωφ από τη λύσσα τους θα τράβαγαν και τις λευκές γραμμές της σημαίας.

Έτσι ήταν πριν πάνε
cea3ce97ce9cce91ce99ce912.gif

Κι έτσι όταν έφυγαν
428px-Blue_flag.svg.png

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχει βγει και στο παρελθον ρε ο μαριος, αλλες 2-3 φορες τον εχω πετυχει... παλια ειχε κατι μαγαζια (βραδινα) κ τετοια φαση, παραπανω λεπτομερειες δεν ξερω
ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ παντως, βαζελος γαρ  :2funny: (πλακιτσα ισισισισισισι)

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξερω τι λετε, αλλα ο Μαριος ηταν ολα τα λεφτα. Η χθεσινη εκπομπη ηταν Γεωργιου οριτζιναλε, απο αλλες εποχες.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
εχει βγει και στο παρελθον ρε ο μαριος, αλλες 2-3 φορες τον εχω πετυχει... παλια ειχε κατι μαγαζια (βραδινα) κ τετοια φαση, παραπανω λεπτομερειες δεν ξερω
ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ παντως, βαζελος γαρ  :2funny: (πλακιτσα ισισισισισισι)
αυτός πρέπει να υπήρξε κάποια εποχή γκόμενος γνωστής τραγουδίστριας, παντρεμένη τώρα με παιδί

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι μπραβο, κατι μου θυμιζει αυτο που λες, γενικα εχει παρε δωσε με καποιους "διασημους" και διασημους

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Σήμερα στις 7 ο φαφούτης στο ραδιόφωνο και για τρεις ώρες αντί δύο. Θέλω να δω τι θα πει για την μπαλλάρα της Αργεντινής αν και μυρίζομαι πως θα το προσπεράσει λόγω του αγώνα της Ελλάδας..

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
θέλω Μάριο και απόψε στον αλογομούρη.... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories