Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ή μόνο εμένα χάλασε το σύστημα
άκυρο... επανήλθε ο φαφούτης
τι έπαθε ρε παιδιά ο γουγου, γιατί κόπηκε;
ή μόνο εμένα χάλασε το σύστημα
άκυρο... επανήλθε ο φαφούτης
.....οντως στο να ριχνει χολη ειναι αξεπεραστος......γελανε και τα μουστακια του που χασαμε......απο την μια εχεις αυτο τον κομπλεξικο κι απο την αλλη τους κρατικοδιαιτους της ΝΕΤ που κανουν διακοπες στην Ν.Αφρικη και δεν λενε κουβεντα για τις παπαριες Οτο κλπ.......εναν δημοσιογραφο με στοιχειωδη σοβαροτητα δεν μπορουμε να βρουμε ?
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ!ετσι!τα αυτονόητα λέει, αλλά ΔΕΝ υπάρχει ένας λογικός πουθενά στην ελλάδα.
η λογική έχει μεταναστεύσει μακρυά από την ελλάδα, γι' αυτό βγήκε το πασόκ πάλι.
Δεν είμαστε παράλογοι , ούτε έχει μεταναστεύσει η λογική. Απλά είμαστε διεφθαρμένοι .τα αυτονόητα λέει, αλλά ΔΕΝ υπάρχει ένας λογικός πουθενά στην ελλάδα.
η λογική έχει μεταναστεύσει μακρυά από την ελλάδα, γι' αυτό βγήκε το πασόκ πάλι.
ειμασταν τυπεΔεν είμαστε παράλογοι , ούτε έχει μεταναστεύσει η λογική. Απλά είμαστε διεφθαρμένοι .
τα αυτονόητα λέει, αλλά ΔΕΝ υπάρχει ένας λογικός πουθενά στην ελλάδα.
....αυτη τη στιγμη , γινεται της πουτανας στον Realfm.....ο φαφουτης βγαζει απωθημενα δεκαετιας και καλα οτι βγαινει δικαιωμενος ......λες και χαρηκε που χασαμε
Τυχαία ονομάστηκε η χώρα "Ακτή Αλεφαντοστού";;; Δε νομίζω!Καθε απόγευμα στις 19.00 εχει τον Αλέφαντοοοοοο στο ΤηλεΑστυ
8 λεπτά μείνανε
εγραψες τυπε μουΤυχαία ονομάστηκε η χώρα "Ακτή Αλεφαντοστού";;; Δε νομίζω!
Τυχαία ονομάστηκε η χώρα "Ακτή Αλεφαντοστού";;; Δε νομίζω!
γι' αυτά ζωΛες να ακούσει τίποτα γαμοσταυρίδια που δεν ήρθε κανένα Χ σήμερα?